reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Nikusia jest szansa :)

Oliwcia mialam z tym cukrem podobnie, jak bym pijana byla. Mam nadzieje ze Tobie cukrzyca nie wyjdzie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nikusia jest szansa :)

Oliwcia mialam z tym cukrem podobnie, jak bym pijana byla. Mam nadzieje ze Tobie cukrzyca nie wyjdzie.

Dzieki wiem bo zawsze jest nadzieja i to ona ostatnia umiera. Testuje w niedziele wczesniej odpuszczam bo caly czas negatywy.
Dzis mam ociezale nogi na maxa i slinotok...eh

A ty jak sie czujesz? Masz jakies mutacjowe objawy nasilone w ciazy? Bierzesz caly czas clexane?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis odebralam wyniki testu obciazenia glukozy i jest ok co mnie bardzo cieszy a oprócz tego byłam z mężem na zakupach i kupilam sobie kurteczke Parke z h&m mama w promocji z 150 zł na 60 zł
Na czczo 83
Po godzinie 117
Po dwóch godzinach 109

Ostatnia edycja:
Ja dzis odebralam wyniki testu obciazenia glukozy i jest ok co mnie bardzo cieszy a oprócz tego byłam z mężem na zakupach i kupilam sobie kurteczke Ramoneske z h&m mama w promocji z 150 zł na 60 zł
Na czczo 83
Po godzinie 117
Po dwóch godzinach 109
Bardzo dobra wiadomoac ze wynik Oki [emoji5]
Pokaz kurteczke kochana[emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
.net/b9c375d19366.jpg.html]
b9c375d19366.jpg
[/url]

Taka kochana typowa ciazowka ;) powinna mi spokojnie do konca starczyc niestety pogodę mamy taka jaka mamy i nie kiedy trzeba Jeszcze cos na siebie zarzucić a w nic takiego ze swojej szafy się nie mieszcze

Biorę clexan, ale nie czuję różnicy, krew nie leci z nosa, z dziąseł jest ok
Oliwcia super ze dobre masz wyniki, kurtka fajna.

Nie mam juz dzis siły ide sie myć i kłade spać, dobranoc

reklama
U mnie tez 0,4, ostatnio biore zamiast clexanu neoparin. Gorzej sie mi go kluje ale zamiast 90 zl place 9zl wiec jakos dam rade. Dziasla mam wrazliwsze ale nie jakos bardzo, krew nie leci. Siniakow moze troche wiecej. Za to bardzo twardnieje mi brzuch jak chodze czy stoję. Wystarczy ze sie poloze lub usiade i juz jest miekki.
Jutro jade popoludniu na wizyte. Wczoraj robilam mocz i toxo i jest ok, mam zamiar zapytac gina o basen tym bardziej ze skonczylam juz tabletki na te bakterie ns szyjce. Z wakacjami juz za późno, jak by mnie tym szwem nie nadtraszyl to jeszcze bysmy cos pomysleli a tak to nie ma sesu choc tak mnie korci. Za miesiac do szpitala mam isc na te syerydy wiec ciagle zyje koncem lipca. Zreszta nie dla mnie slonce w ciazy. Przebarwienia na twarzy mi wyszły, piegi na nosie i na gornej wardze. Wygladam paskudnie.

Nikusia bierzesz magnez on pomaga na ociezale nogi i skurcze, bo chyba diosminy nie mozesz teraz brac.

Do góry