0202oliwcia
Fanka BB :)
Przepraszam słonko ze nie napisalam ale padlam spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko odpoczywaj. Najważniejsze ze jestes cala zdrowa i wyspana [emoji6]Przepraszam słonko ze nie napisalam ale padlam spać
Dzieki wiem bo zawsze jest nadzieja i to ona ostatnia umiera. Testuje w niedziele wczesniej odpuszczam bo caly czas negatywy.Nikusia jest szansa
Oliwcia mialam z tym cukrem podobnie, jak bym pijana byla. Mam nadzieje ze Tobie cukrzyca nie wyjdzie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobra wiadomoac ze wynik Oki [emoji5]Ja dzis odebralam wyniki testu obciazenia glukozy i jest ok co mnie bardzo cieszy a oprócz tego byłam z mężem na zakupach i kupilam sobie kurteczke Ramoneske z h&m mama w promocji z 150 zł na 60 zł
Na czczo 83
Po godzinie 117
Po dwóch godzinach 109