reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Dziewczyny taka sytuacja od rana...paskowy z allegro jest ciągle negatywny ale wczoraj miałam bardzo bladą kreskę na sikańcu z rossmana...nie uznaje tego jako 100 procent pewności, bo dziś dopiero 25dc i w testu owu 8 dpo....co dwa dni bede powtarzać testy do terminu@

@0202oliwcia super kurteczka, bardzo takie lubię. Na pewno będzie się Tobie dobrze nosiła :)

@hajmal ooo ale różnica w cenie..nieziemska....rozumiem, że to co bierzesz to odpowiednik/zamiennik clexane?

Załączniki

• test2.jpg
    test2.jpg
    419 KB · Wyświetleń: 87
  • tet1.jpg
    tet1.jpg
    419 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Nikusia testy z rosmana sa najlepsze, jeszcze oprocz nich bobo test. Mam nadzieje ze Ci sie uda. :)

Zamiast clexanu biore neoparin. Od pozytywnego testu bierze sie heparyne masz ja?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od poczatku mam 0,4 wazne zebys choc acard brala. Moj gin twierdzi ze leki na rozrzedzenie krwi sa potrzebne nawet jesli bylo poronienie a nie ma mutacji

Bedzie dobrze. Wiem ze to trudne ale postaraj sie byc dobrej mysli.

@ni_kusia Jak dla mnie Rossmannowe testy są bardzo dobre i u mnie też na początku była taka blada kreseczka także trzymam mega mocno kciuki :D;) , co do heparyny to ja już kiedyś się wypowiadałam w tym temacie jak dla mnie powinnaś sobie skombinować clexan bądź zamiennik Neoprine i brać już od samego początku dla nas początki są najważniejsze i najgorsze więc ja bym nie ryzykowała
A duphaston czy lutkę bierzesz ???

Moja początkowa dawka to 0,6 od 16 tc mam zmniejszoną dawkę na 0,4

Co do samego Neoprine to ja nie jestem za nim i choć wiem że cena jest mega kusząca to ja się nie zdecydowałam na zamianę i nie zdecyduje dla mnie zamiennik to zawsze zamiennik i moim zdaniem za długo walczyłam i za dużo łez wylałam żeby teraz kombinować

Mi kazdy zalecal clexan -heparyne. Pierwszy, drugi, trzeci gin, hematolog, genetyk. To tylko stary rodzinny niedouczony cymbal mial opory i dlatego go znienilam na innego niedouczonego ale ten choc problemow z recepta nie robi.

Wszyscy mowia ze to to samo clexan i neoparin i mam taka nadzieje. Biore go juz miesiac i na razie jest ok. Mam nadzieje ze dalej tak bedzie. To tylko strzykawka jest troche inna, wieksza, ma tloka duzego wiec trudniej sie dawkuje wolno.

reklama
Do góry