reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Dziewczyny taka sytuacja od rana...paskowy z allegro jest ciągle negatywny ale wczoraj miałam bardzo bladą kreskę na sikańcu z rossmana...nie uznaje tego jako 100 procent pewności, bo dziś dopiero 25dc i w testu owu 8 dpo....co dwa dni bede powtarzać testy do terminu@

@0202oliwcia super kurteczka, bardzo takie lubię. Na pewno będzie się Tobie dobrze nosiła :)

@hajmal ooo ale różnica w cenie..nieziemska....rozumiem, że to co bierzesz to odpowiednik/zamiennik clexane?

Załączniki

• test2.jpg
    test2.jpg
    419 KB · Wyświetleń: 94
  • tet1.jpg
    tet1.jpg
    419 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Nikusia testy z rosmana sa najlepsze, jeszcze oprocz nich bobo test. Mam nadzieje ze Ci sie uda. :)

Zamiast clexanu biore neoparin. Od pozytywnego testu bierze sie heparyne masz ja?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od poczatku mam 0,4 wazne zebys choc acard brala. Moj gin twierdzi ze leki na rozrzedzenie krwi sa potrzebne nawet jesli bylo poronienie a nie ma mutacji

Bedzie dobrze. Wiem ze to trudne ale postaraj sie byc dobrej mysli.

@ni_kusia Jak dla mnie Rossmannowe testy są bardzo dobre i u mnie też na początku była taka blada kreseczka także trzymam mega mocno kciuki :D;) , co do heparyny to ja już kiedyś się wypowiadałam w tym temacie jak dla mnie powinnaś sobie skombinować clexan bądź zamiennik Neoprine i brać już od samego początku dla nas początki są najważniejsze i najgorsze więc ja bym nie ryzykowała
A duphaston czy lutkę bierzesz ???

Moja początkowa dawka to 0,6 od 16 tc mam zmniejszoną dawkę na 0,4

Co do samego Neoprine to ja nie jestem za nim i choć wiem że cena jest mega kusząca to ja się nie zdecydowałam na zamianę i nie zdecyduje dla mnie zamiennik to zawsze zamiennik i moim zdaniem za długo walczyłam i za dużo łez wylałam żeby teraz kombinować

Mi kazdy zalecal clexan -heparyne. Pierwszy, drugi, trzeci gin, hematolog, genetyk. To tylko stary rodzinny niedouczony cymbal mial opory i dlatego go znienilam na innego niedouczonego ale ten choc problemow z recepta nie robi.

Wszyscy mowia ze to to samo clexan i neoparin i mam taka nadzieje. Biore go juz miesiac i na razie jest ok. Mam nadzieje ze dalej tak bedzie. To tylko strzykawka jest troche inna, wieksza, ma tloka duzego wiec trudniej sie dawkuje wolno.

reklama
Do góry