hajmal
Fanka BB :)
Przepraszam ze was tak moimi klopotami głębię. Ja sie tak boje antybiotyku. Postaram sie mniej marudzic.
Nikusia uwielbiam morze, my jezdzimy do Dziwnowa. Udal mam sie taki osrodek nad samym morzem zdala od centrum. Rewelacja.
Oliwcia ty to tak nie przeginaj. O dzwiganiu dziecka tez zapomnij. Sprobuj sobie tak zorganizowac wszystko zeby mloda szla na wlasnych nogach, wiem ze to trudne choćby samo przyzwyczajenie. Szkoda maluszka.
Nikusia moze to wczesne jajeczkowanie ?
Moze jak minie mi ten 16 tydzien to zaczne sie cieszyć. Co by nie bylo 2016r odbil sie na mnie cala mocą. Pomysl macie fajny z ta grupa zamknięta.
Ja jestem z okolic Mielca. Ha, wie ktoras gdzie to jest?
Podpowiem tylko ze do Ojca Mateusza mam nie daleko
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nikusia uwielbiam morze, my jezdzimy do Dziwnowa. Udal mam sie taki osrodek nad samym morzem zdala od centrum. Rewelacja.
Oliwcia ty to tak nie przeginaj. O dzwiganiu dziecka tez zapomnij. Sprobuj sobie tak zorganizowac wszystko zeby mloda szla na wlasnych nogach, wiem ze to trudne choćby samo przyzwyczajenie. Szkoda maluszka.
Nikusia moze to wczesne jajeczkowanie ?
Moze jak minie mi ten 16 tydzien to zaczne sie cieszyć. Co by nie bylo 2016r odbil sie na mnie cala mocą. Pomysl macie fajny z ta grupa zamknięta.
Ja jestem z okolic Mielca. Ha, wie ktoras gdzie to jest?
Podpowiem tylko ze do Ojca Mateusza mam nie daleko
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom