reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@0202oliwcia pewnie - jak będę miała możliwosć to wstawię fotki, o ile dane mi bedzie morze zobaczyć bo wiecie jak to jest ze szkoleniami, jedziesz i wracasz, a czasu na atrackje zawsze brakuje. Jak pojedziemy autem to być może będzie taka mozliwość, ale to jeszcze tego nie wiem. Gdańsk jest piękny, byliśmy 3 lata temu z córką na polu namiotowym przy plaży 3 dni. Teściowie maja domek nad morzem w zachodniopomorskim i stamtąd zrobiliśmy sobie taki wypad. Zwiedziliśmy mnóstwo i było naprawdę super, nawet spanie w namiocie było super;-) Bo by to tacy biwakowi jesteśmy, spływy kajakowe (ale to bardziej z mężem) to nasze hobby na starość... Szum wody i ptaków śpiew Nas uspokaja :) haha
A jak Twoja córcia, lepiej?

@hajmal musisz koniecznie iść do lekarza. Na pewno w Twoim wypadku jakaś antybiotykoterapia będzie wskazaniem, bo męczysz się biedaczko strasznie długo, a to tak nie jest ze nie am to wpływu na maluszka. Takie łatanie infekcji czasem tylko pogarsza i może wywołać komplikacje, dlatego w razie ostrzejszego leczenia i wskazań lekarza zastanów się na poważnie czy to jednak nie jest dobry pomysł. Teraz najgorszy czas, wszystko zaczyna pylić i możesz faktycznie gorzej się czuć. Trzymam kciuki żeby było dobrze no i oczywiście informuj nas na bieżąco.

reklama
Dziękuje ze pytacie kobietki z Oliwia lepiej dodam ze jeszcze śpi :D (odsypia bo ostatnio kilka dni to przed 7 w stawała ) ale no niestety zlała sie w łóżko bo czuje aż w przedpokoju buuuu nie chce jej budzić ale z drugiej strony ma w tym spać ???? Matki to zawsze maja dylematy :mad:
Co do jej oczek to juz lepiej zakrapiam syropem dostaje takze katru tez juz prawie niema ...
Dwa dni temu wysprzatałam jej pokój jak byla w przedszkolu umylam okna powiesilam zasłony i w ogóle a potem w nocy mnie brzuch bolal .... :( wczoraj to samo czulam sie od rana ok poszlak z nia do lekarza na piechotke bo piekna pogoda potem polazilysmy po sklepach jakies zakupy i w ogole takze po trzech godzinach wrocilysmy do domku dopiero :D i co brzuch znowu zaczął mnie bolec wiec uwalilam sie na kanapę i tak lezalam do wieczorem potem trzeba sie podnieść no bo dziecko wykąpać i w ogole i znowu ten bol bardzo nisko po lewej stronie jak sie polozylam ok makabra wizytę mam w sobote muszę pogadac z ginem cos czuje ze przegielam z tymi oknami i zasłonami :mad:

@hajmal bidulko ty moja no jak nie urok to s.... Kurcze ciągle cos wspolczuje , jeśli chodzi o acard to ja go biorę od listopada i u mnie żadnych dolegliwości może skonsultuj sie telefonicznie ze swoim ginem co on na to powie bo jak bys miala teraz czekac do wizyty i sie meczyc to makabra ja myslalam ze acard gin będzie mi na prenatalnych juz odstawial ale wyniki z krzepliwosci mam idealne wiec jeszcze go zostawił wstępnie do końca 16 TC ale jak wyjdzie to nie wiem okaże sie podejrzewał ze w sobotę sie dowiem czegos więcej

@ni_kusia tajny taki wypad nawet jeśli to szkolenie jakieś my mieliśmy jesienia zrobić sobie taki jednodniowy wypad jodu sie nawdychac juz jest wiosna a nam sie nadal nie udało takze trzymam kciuki zebys mogła sie chociaz na chwilke wyrwac :D

Mój smok chyba sie właśnie budzi :p

@0202oliwcia Ty uważaj na siebie. Nie wolno Ci się tak przemęczać. Proszę mi tu ładnie odpoczywać;)

Ja dzisiaj zauważyłam niteczki krwi w śluzie....Kurcze, czy to możliwe zebym zaraz po okresie zafasolkowała i to by była implantacja...A może to za dużo przytulanek :) Nie ma to jak sobie wkręcać ciążę w połowie, nie nawet nie w połowie cyklu ;-)

Powiem Wam szczerze, że z Wami to tak się czuję świetnie, ze o wszystkim bym gadała. Ja tak jeśli chodzi o ludzi to nie za bardzo. Zawsze byłam dobrym człowiekiem, który wszystkim ufał, ale wiele osób to wykorzystało niestety.... Strata ciąży tak jak @hajmal późno niestety zrobiła ze mnie zimną i bezwzględna osobę, nieufną bardzo...gdzieś w głebi z dobrym jeszcze serduszkiem :) Ale wiem, że z Wami mogę pogadać i pożartować i potem takiej głupawki dostaję i jest fajnie:) Wy rozumiecie jak jest źle i cieszycie sie jak jest dobrze i to jest fajne :)
Wiecie, moja koleżanka jak rodziła synka wiele lat temu też udzielała się na forum ciażowym, tylko chyba innym. I z tymi dziewczynami robią spotkania dwa razy do roku czasem częściej, z dzieciaczkami i bez - różnie, w róznych miejscach Polski, bo w końcu kazda jest z innej częśći kraju. Moze kiedyś my też będziemy miały ochotę na takie spotkanie :) Albo założymy tajną grupę na fb, co wy na to?? ;-) Taka luźna propozycja z mojej strony :)

Ja z Poznania,a Wy?☺
Wy tez macie duzo optymizmu w sobie dziewczyny. Hajmal chyba najbardziej wyciszona jest z nas wszystkich co by nie powoedziec smutna... mam nadzieje ze z czasem wszystkie będziemy najszczesliwsze na swiecie ☺

reklama
Do góry