reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@0202oliwcia pewnie - jak będę miała możliwosć to wstawię fotki, o ile dane mi bedzie morze zobaczyć bo wiecie jak to jest ze szkoleniami, jedziesz i wracasz, a czasu na atrackje zawsze brakuje. Jak pojedziemy autem to być może będzie taka mozliwość, ale to jeszcze tego nie wiem. Gdańsk jest piękny, byliśmy 3 lata temu z córką na polu namiotowym przy plaży 3 dni. Teściowie maja domek nad morzem w zachodniopomorskim i stamtąd zrobiliśmy sobie taki wypad. Zwiedziliśmy mnóstwo i było naprawdę super, nawet spanie w namiocie było super;-) Bo by to tacy biwakowi jesteśmy, spływy kajakowe (ale to bardziej z mężem) to nasze hobby na starość... Szum wody i ptaków śpiew Nas uspokaja :) haha
A jak Twoja córcia, lepiej?

@hajmal musisz koniecznie iść do lekarza. Na pewno w Twoim wypadku jakaś antybiotykoterapia będzie wskazaniem, bo męczysz się biedaczko strasznie długo, a to tak nie jest ze nie am to wpływu na maluszka. Takie łatanie infekcji czasem tylko pogarsza i może wywołać komplikacje, dlatego w razie ostrzejszego leczenia i wskazań lekarza zastanów się na poważnie czy to jednak nie jest dobry pomysł. Teraz najgorszy czas, wszystko zaczyna pylić i możesz faktycznie gorzej się czuć. Trzymam kciuki żeby było dobrze no i oczywiście informuj nas na bieżąco.

reklama
Dziękuje ze pytacie kobietki z Oliwia lepiej dodam ze jeszcze śpi :D (odsypia bo ostatnio kilka dni to przed 7 w stawała ) ale no niestety zlała sie w łóżko bo czuje aż w przedpokoju buuuu nie chce jej budzić ale z drugiej strony ma w tym spać ???? Matki to zawsze maja dylematy :mad:
Co do jej oczek to juz lepiej zakrapiam syropem dostaje takze katru tez juz prawie niema ...
Dwa dni temu wysprzatałam jej pokój jak byla w przedszkolu umylam okna powiesilam zasłony i w ogóle a potem w nocy mnie brzuch bolal .... :( wczoraj to samo czulam sie od rana ok poszlak z nia do lekarza na piechotke bo piekna pogoda potem polazilysmy po sklepach jakies zakupy i w ogole takze po trzech godzinach wrocilysmy do domku dopiero :D i co brzuch znowu zaczął mnie bolec wiec uwalilam sie na kanapę i tak lezalam do wieczorem potem trzeba sie podnieść no bo dziecko wykąpać i w ogole i znowu ten bol bardzo nisko po lewej stronie jak sie polozylam ok makabra wizytę mam w sobote muszę pogadac z ginem cos czuje ze przegielam z tymi oknami i zasłonami :mad:

@hajmal bidulko ty moja no jak nie urok to s.... Kurcze ciągle cos wspolczuje , jeśli chodzi o acard to ja go biorę od listopada i u mnie żadnych dolegliwości może skonsultuj sie telefonicznie ze swoim ginem co on na to powie bo jak bys miala teraz czekac do wizyty i sie meczyc to makabra ja myslalam ze acard gin będzie mi na prenatalnych juz odstawial ale wyniki z krzepliwosci mam idealne wiec jeszcze go zostawił wstępnie do końca 16 TC ale jak wyjdzie to nie wiem okaże sie podejrzewał ze w sobotę sie dowiem czegos więcej

@ni_kusia tajny taki wypad nawet jeśli to szkolenie jakieś my mieliśmy jesienia zrobić sobie taki jednodniowy wypad jodu sie nawdychac juz jest wiosna a nam sie nadal nie udało takze trzymam kciuki zebys mogła sie chociaz na chwilke wyrwac :D

Mój smok chyba sie właśnie budzi :p

@0202oliwcia Ty uważaj na siebie. Nie wolno Ci się tak przemęczać. Proszę mi tu ładnie odpoczywać;)

Ja dzisiaj zauważyłam niteczki krwi w śluzie....Kurcze, czy to możliwe zebym zaraz po okresie zafasolkowała i to by była implantacja...A może to za dużo przytulanek :) Nie ma to jak sobie wkręcać ciążę w połowie, nie nawet nie w połowie cyklu ;-)

Powiem Wam szczerze, że z Wami to tak się czuję świetnie, ze o wszystkim bym gadała. Ja tak jeśli chodzi o ludzi to nie za bardzo. Zawsze byłam dobrym człowiekiem, który wszystkim ufał, ale wiele osób to wykorzystało niestety.... Strata ciąży tak jak @hajmal późno niestety zrobiła ze mnie zimną i bezwzględna osobę, nieufną bardzo...gdzieś w głebi z dobrym jeszcze serduszkiem :) Ale wiem, że z Wami mogę pogadać i pożartować i potem takiej głupawki dostaję i jest fajnie:) Wy rozumiecie jak jest źle i cieszycie sie jak jest dobrze i to jest fajne :)
Wiecie, moja koleżanka jak rodziła synka wiele lat temu też udzielała się na forum ciażowym, tylko chyba innym. I z tymi dziewczynami robią spotkania dwa razy do roku czasem częściej, z dzieciaczkami i bez - różnie, w róznych miejscach Polski, bo w końcu kazda jest z innej częśći kraju. Moze kiedyś my też będziemy miały ochotę na takie spotkanie :) Albo założymy tajną grupę na fb, co wy na to?? ;-) Taka luźna propozycja z mojej strony :)

Ja z Poznania,a Wy?☺
Wy tez macie duzo optymizmu w sobie dziewczyny. Hajmal chyba najbardziej wyciszona jest z nas wszystkich co by nie powoedziec smutna... mam nadzieje ze z czasem wszystkie będziemy najszczesliwsze na swiecie ☺

reklama
Do góry