reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@ni_kusia
Jak juz zaczal ci sie sluz plodny to raczej nie powinnas chodzic wkurzona;) Wiec moze to nie wina hormonow?:) Ja owu tez mam w przyszlym tyg ale pod koniec:D Wypada jakos w weekend wiec kombinuje zeby moze uciec z miasta na chwile?:) I czekam na te testy, a ty dlaczego tak malo zamowilas??;))

reklama
@ni_kusia ty szalona Kobieto rozbawiłaś mnie z tymi kolorkami ;)
co do córci to oczka czerwone całe białeczka pediatra werdykt wydała wirusowe ropne zapalenie spojówek od dwóch tygodni podobno co drugi dzieciak w przychodni przychodzi z takimi oczkami także mamy kropelki do tego pelavo na oczyszczenie noska i zatok i musi być dobrze

@ni_kusia
Jak juz zaczal ci sie sluz plodny to raczej nie powinnas chodzic wkurzona;) Wiec moze to nie wina hormonow?:) Ja owu tez mam w przyszlym tyg ale pod koniec:D Wypada jakos w weekend wiec kombinuje zeby moze uciec z miasta na chwile?:) I czekam na te testy, a ty dlaczego tak malo zamowilas??;))
Ja tez mam dosc miasta ale zadowole sie wolnym piatkowym wieczorem. Idziemy z mezem po tajniaku na miasto potem do mcdonalda i dolejemy sobie do coli wodki hihi
A testow malo bo mam nadzieje ze wiecej nie bedzie trzeba☺ mam glupkowaty nastroj i tak jakos mam ochote zaszalec☺

@ni_kusia ty szalona Kobieto rozbawiłaś mnie z tymi kolorkami ;)
co do córci to oczka czerwone całe białeczka pediatra werdykt wydała wirusowe ropne zapalenie spojówek od dwóch tygodni podobno co drugi dzieciak w przychodni przychodzi z takimi oczkami także mamy kropelki do tego pelavo na oczyszczenie noska i zatok i musi być dobrze
Zycze zdrowka corci. Takie zapalenie to paskudztwo strasznie nieprzyjemne ale bedzie dobrze zobaczysz ☺
Dziewczyny, ponawiam prośbę. Czy któraś z Was podchodzi do ivf z kd? Chciałabym się poradzić. Mam wiele pytań.
Ja niestety tez nie pomoge. Moze dziewczyny z innego wątku beda bardziej pomocne?

W ogole to bola mnie piersi. Mam nadzieje ze to dobry znak. Ostatnio tak bylo wiec i tym razem moze sie poszczesci☺
W przyszly czwartek jade na szkolenie do Gdanska. Moze bedzie mi dane zobaczyc morze....stesknilam się za nim ☺

Nikusia super z tym morzem, mam do Gdanska 600 km a tak bardzo lubie morze zrob zdjecia i wstaw nam jak bedziesz miala mozliwosc.

Ja mam za to w gory blizej. 2-3 godziny i jestesmy na miejscu. Tylko to sa wypady na weekend, czasem na 1 dzien. Choc zakopane jest ladne to dosc zatłoczone. Wole spokoj na szlaku, cisze a w tatrach to sie da uzyskac na trudniejszych szlakach i ponad schroniskami a to niestety jest jeszcze zbyt duze wyzwanie dla mlodego. Za to polecam pieniny i bieszczady tam jest bardzo ladnie.

Znowu walcze z zatokami. Ide jutro do lekarza bo juz jestem na skraju wyczerpania. Nie boli ale nie spie po nocach bo nie moge oddychac. W ciagu dnia raz lepiej raz gorzej. Nie mam juz sily. Plukam, wdycham co sie da. Dzis wieczorem 3x grzalam termoforem i jak by zaczelo ciut splywac. Do lekarza i tak pojade najwyrzej wykupie leki i nie wezme. Mam przynajmniej taka nadzieje ze mimo wszystko przejdzie. W kazdym razie lampe do zatok jak tylko beda w Lidlu na promocji kupuje od razu.

Oliwcia jak tam oczka coreczki, lepiej ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i chyba wiem co mi jest. Alergiczne zapalenie zatok. Wszystkie objawy sie zgadzaja wywolane i tu uwaga alergenami lub kwasem acetosalicylowym czyli acardem. Rodzinny mi moze co najwyrzej dac skierowanie do specjalisty, a ze on zna sie tyle co sie zna to pewnie wlepi antybiotyk.
I teraz do kogo isc i ile z tym zejdzie, boje sie na wlasna reke odstawic acard. Choc genetyk mowila zeby odstawic. Do doktorki moge isc na wizyte dopiero we wtorek a ja jestem na skraju wyczerpania spalam dzis w nocy godzine, caly czas sie mi z nosa leje woda. Dusze sie nia wiec nie spie, bo sie zaraz budze. Mam te zatoki juz chyba z 6 tygodni, nawet jak mi przeszlo to tak naprawde zelzalo ale nie przeszlo.
Genetyk mi mowila ze acard to wiecej zlego robi niz dobrego

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry