limkam
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam dosc miasta ale zadowole sie wolnym piatkowym wieczorem. Idziemy z mezem po tajniaku na miasto potem do mcdonalda i dolejemy sobie do coli wodki hihi@ni_kusia
Jak juz zaczal ci sie sluz plodny to raczej nie powinnas chodzic wkurzona Wiec moze to nie wina hormonow? Ja owu tez mam w przyszlym tyg ale pod koniec Wypada jakos w weekend wiec kombinuje zeby moze uciec z miasta na chwile? I czekam na te testy, a ty dlaczego tak malo zamowilas??)
Zycze zdrowka corci. Takie zapalenie to paskudztwo strasznie nieprzyjemne ale bedzie dobrze zobaczysz ☺@ni_kusia ty szalona Kobieto rozbawiłaś mnie z tymi kolorkami
co do córci to oczka czerwone całe białeczka pediatra werdykt wydała wirusowe ropne zapalenie spojówek od dwóch tygodni podobno co drugi dzieciak w przychodni przychodzi z takimi oczkami także mamy kropelki do tego pelavo na oczyszczenie noska i zatok i musi być dobrze
Ja niestety tez nie pomoge. Moze dziewczyny z innego wątku beda bardziej pomocne?Dziewczyny, ponawiam prośbę. Czy któraś z Was podchodzi do ivf z kd? Chciałabym się poradzić. Mam wiele pytań.