reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@hajmal Przykra sprawa ale wiesz noe możesz tez w nieskonczonosc tego Przed nia ukrywać czy tez jej unikać ....

Ja dziś zdycham dosłownie dorwala mnie Rwa Kulszowa boli mnie pol tylka nie mogę Chodzić tak boli noge za sobą ciagam nawet wstawanie czy lezenie sprawia mi bol :-( a jutro jeszcze mam w planach iść na obciążenie glukozy ....

reklama
@hajmal Przykra sprawa ale wiesz noe możesz tez w nieskonczonosc tego Przed nia ukrywać czy tez jej unikać ....

Ja dziś zdycham dosłownie dorwala mnie Rwa Kulszowa boli mnie pol tylka nie mogę Chodzić tak boli noge za sobą ciagam nawet wstawanie czy lezenie sprawia mi bol :-( a jutro jeszcze mam w planach iść na obciążenie glukozy ....
Mialam rwe kulszowa w ciazy z córką ale to tak w 8 mcu. Masakra. Wspolczuje tego bólu. Mi pomagalo lezenie na twardej podlodze. Moj ginekolog Pan Profesor sie smial ze mam na desce do prasowania spac...wredny bywal ale byl mega przystojny[emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@ni_kusia ty szalona kobieto za Wcześnie po co się nakrecasz a potem Przechodzisz zawod ... Ale pomimo to mega mocno trzymam kciuki musi się w końcu udać

Co do mojego bólu to u mnie jeszcze jest 6 miesiąc i już :mad: ogólnie to lapalo mnie juz z dwa miesiące temu ale troszke i po max pol godziny puszczalo a dziś nię dosc ze mega boli to trzyma cały dzień :( jestem już zmęczona kiepski dzień dzis za mną jutro pewnie jeszcze gorszy bo mam zamiar isc na ta cholerna glukozę

Ja sie nie nakecam ja po prostu mam nalog bez względu na wynik....
Musisz znalezc jalos sposob na zlagodzenie tego bolu. Na pewno jest jakas pozycja, ktora przyniesie tobie choc mala ulgę

reklama
No makabra słonko wszystko na opak zastanawiam się czy ja w aucie za kierownicą nie zasne ;) a dziecie moje tak szaleje ze cały Brzuch mi skacze co dodatkowo poteguje mdłości ale nie jest najgorzej
Dojechalas kochana???

Dziewczyny słuchajcie czy w 22 dc testy owu moga wychodzic bladziochy? Mega to dziwne. Moja kumpela w ogóle nawet bladziocha nie miala a ja mam kreski non stop od 8dc raz ciemniejsze raz jasniejsze....nie kumam nic...

Do góry