reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@hajmal najważniejsze że wiesz iż to masz teraz możesz przeciwdziałać co do tego badania czystości pochwy ja miałam już 3 razy robione mój gin sam mi je robi systematycznie co dwie wizyty ;) Mam nadzieje że antybiotyk Ci pomoże długo musisz go brać ??? A co do tego gdzie złapałaś to mogłaś wszędzie niunia chodzisz na basen?? może w jakiejś publicznej toalecie niestety teraz jesteśmy oo wiele wrażliwsze i wszystko się nas czepia 5 razy szybciej niż wcześniej

@Asia2104 a bierzesz witaminy z grupy B??? oczywiście metyle B12, B6 i kwas foliowy ??? Co z twoją dietą ?? ograniczasz białko zwierzęce kwas foliowy i gluten ??? (Oczywiście nie mówię że masz z tych produktów całkiem zrezygnować )

reklama
to wymaz z szyjki, trochę to inne niż cytologia. Antybiotyk mam brac przez 6 dni a potem po jakimś czasie chyba od nowa badanie.
Na basen nie chodzę, nawet od początku ciąży w wannie nie usiadłam żeby czegoś nie złapać. Mógł mnie maż zarazić, albo przez zakładanie luteiny, lub przez luteine bo zmienia ph i sie mogło namnożyć, dobrze ze zrobiłam ten wymaz

To był ciezki dzien, idę lulu, dobrej nocy

Ja tez dupka bralam. Tylko ze luteina wzmacnia szyjke i trzeba ja do 32 tc zakladac do srodka, bo tak dziala najlepiej.

Przyjechalismy z mezem na zlot krótkofalowców. To maly zlot jest moze ze 100 osob. Jas sie troche pobawil, a ja sobie pogadalam z dziewczynami. Teraz poszli na spacer pod pomnik Chrystusa Krola taki jak w Rio tylko troche mniejszy. Ja zas leze w cieniu w samochodzie i zaczynam zasypiac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, na podkarpaciu w miejscowosci Mala. Ma juz ze 30 lat, ale nie jest tak slynny jak ten z Swiebodzina bo w chyba wtedy jak go budowali bylo wieksze przyzwolenie ludzi, no i media na pewno tak tak nie wysmiewaly.

O kurcze @hajmal bardzo mi przykro z powodu Twoich bakterii. Ale antybiotyk da radę, więc super, że zrobiłaś to badanie przynajmniej bedziesz spokojniejsza, że udalo Ci się przeciwdziałać:)

@Asia2104 bierz formy metylowane witamin i dieta. Zobaczysz, ani się nie obejrzysz a po miesiącu zbijesz sobie homocysteinę :)

Ja dziś tchu nie mogę złapać, jakiś taki ciężki dzień. Pada deszcz i jest parno....
W weekend imprezowałam na zjeździe rodzinnym - ale jakoś nie zdążyłam odpocząć. Ostatnio mam coś takiego dziwnego, że mam nadprodukcję śliny. Dziwne to jak czujesz, że musisz co chwilę przełykać....Starość nie radość.

W czwartek robię pierwszy test, 24dc już mi się zdarzało, ze wychodziły. Zobaczymy. Owulacyjne wychodzą mi bladziochy, nie wiem czy tak powinny. Zawsze mi się wydawao, że po 20dc nie powinny w ogóle wychodzić, a ja ciągle mam bladą kreskę...W tym miesiącu co dwa dni się przytulaliśmy prawie przez 2 tygodnie, więc jestem ciekawa wyniku.

Miłęgo Dnia kochane ;)

Owulacyjne powinny z dnia na dzien ciemniec. Mam nadzieje ze Ci sie uda. Trzymam kciukasy.

reklama
Powiedzialam tej znajomej o ktorej wam miedys mowilam. Ze jestem w ciazy. I niestety chyba przecjodzi teraz ciezki czas bo sie nie oddzywa. Przykro mi, bo wiem jak jej trudno.

Do góry