reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@limkam działamy dalej i tyle. Ja mam nadzieję, że ten miesiąc szybko zleci, są świeta i tak wtedy czas szybko biegnie....Jak to mówią, oby do wakacji. Zaplanowany mam urlop na lipiec i juz odliczam dni :)

@0202oliwcia jak dzisiaj oczko Twojej córci?

@hajmal korzystaj z władzy na leżaku, to często się nie zdarza:)

@karolinaao trzymam za Ciebie kciuki :)

reklama
Idźcie koniecznie do lekarza, może to jakiś wirus co atakuje oczka. Moja koleżanka kiedyś z pracy miała, oczu rano nie mogła otworzyc, takie miała zaropiałe. Może córcia ma osłabiony organizm i teraz łapie wirusy.. Koniecznie lekarz, coś na pewno przepisze i raz dwa bedzie lepiej.

Pewnie ze idz, Jasu moj tez mial ciagle problemy z oczkami jak mial rok -dwa latka ale dostal jakies kropelki i od tego czasu juz byl spokoj

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@0202oliwcia
a moze to alergia? Teraz wszystko sie budzi do zycia, zaczynaja jakies trawy pylic i drzewa... mi sie zaczelo jak mialam 6 lat, tylko mialam kaszel i wszyscy mysleli ze to od zimnych soczkow:/

@ni_kusia
tez myslalam o zaplanowaniu urlopu wakacyjnego ale jestem taki gamon ze ciagle sobie mysle "a jak zajde w ciaze?". Oczywiscie wiadomo jak to jest- jak nie ogarniemy wyjazdu to ciazy nie bedzie a jak juz kupimy chociaz bilety to pewnie od razu sie cos wydarzy;) Probowalam zaplanowac nam jakis szybki wyjazd na kolejna owulke no ale zobaczymy jak to wyjdzie;))

@hajmal
ktory to juz tc? Bo nie masz suwaczka i sie gubie;))

Wstalam rano i widze ze juz powoli kranik sie odkreca, wiec niech juz sie odkreci na maxa i bede miala z glowy;)

Dziękuje kobietki do pediatry jesteśmy umówione na 15,30 zobaczymy co nam powie byłam właśnie przełożyć córci wizytę u stomatologa żeby taka zasmarkana nie szła miała być w czwartek a będzie za tydzień w czwartek mam nadzieje że ostatecznie dojdzie do siebie do tego terminu

@limkam alergia raczej nie do tej pory nic takiego się nie działo a teraz naszej sąsiadki córka która chodzi do przedszkola ma to samo i kilku dzieciaczków z Oliwii grupy też więc to raczej wirusówka

Ja mam dzis 13,4 tc suwaczkow nie wklejam bo sie boje ze poronie, ot takie schizy.

Organizujcie sobie wyjazdy jak tylko mozecie. Szkoda czasu zawsze odpoczniecie, odprezycie sie i bedzie dobrze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@hajmal
ehh rozumiem schize z suwaczkami. Ja jak zajde to tez predko nie wkleje:( Smutne, pamietam jak za pierwszym razem wkleilam suwaczek i jaka bylam dumna i szczesliwa,robilam go chyba z godzine!Teraz jak wkleje suwaczek to co najwyzej odliczajacy godziny do porodu;) Za drugim razem bylam juz troche bardziej niepewna ale wszyscy mowili mi ze poronienia sie zdarzaja, ze teraz to juz bedzie dobrze....no i byla powtorka.
A pomijajac juz temat suwaczka to jak sie czujesz?:)

@0202oliwcia
no to pewnie wirus faktycznie, skoro dzieci wokol tez zasmarkane biegaja. Przesilenie wiosenne:)

@ni_kusia
Tak jak myslalam dostalam dzisiaj @ i bardzo sie z niej ciesze bo to znaczy ze nic sie nie przesunelo w cyklu i sie nie stresuje. Zamowilam testy! W nastepnym miesiacu szaleje z nimi haha;) Kiedy masz teraz owulke?:)

@karolinaao
Jak tam sytuacja wyglada u ciebie? Odstawilas juz zastrzyki? Mam nadzieje, ze wszystko super, kiedy teraz masz wizyte u Szamatowicza?:)

reklama
@limkam ja owulkę mam jakoś w przyszłym tygodniu. Teraz zaczął mi się śluz płodny. Wiesz, w tym cyklu po tym skrzepie jakoś hormony mi spadły, bo jestem taka wkur....że masakra. Ostatnio miałam spokój ducha, nic mnie nie denerwowało, a teraz taka zła chodzę, że wczoraj z przytulania nic nie wyszło:( Muszę dzisiaj zapodać sobie procenty bo nie umiem się wyluzować...Tak ogólnie...
TRzymam też kciuki za Twój cykl , idziemy prawie łeb w łeb ;-) No i ja też kupiłam testy wczoraj na Allegro, chyba z 6, wystarczą na raz;P

@0202oliwcia jak się miewacie, jak córeczka? Moja córka przestała chorować odkad poszła do szkoly, a poszła jako 6latka. Mam wrażenie, że w tych dywanach w salach przedszkolnych mieszka samo zło. Pomijam pełno zasmarkanych nosków itd... Daj znaka.

@karolinaao napisz coś wiecej co u Ciebie.

@hajmal znam to uczucie odnośnie strachu i suwaczka. Wiem, że w kolejnej ciąży tak szybko też go nie ustawię, bo mój ostatni przetrwał raptem parę dni....

Tak dzisiaj patrzyłam na tabsy, które biorę, i takie mają ładne kolorki. Acard jest w kształcie serduszka, Femibion jest rózowy, witamina b12 też różowa, kwas swansona chyba zielony. Śliczne wiosenne kolorki:-)

Do góry