@limkam ja owulkę mam jakoś w przyszłym tygodniu. Teraz zaczął mi się śluz płodny. Wiesz, w tym cyklu po tym skrzepie jakoś hormony mi spadły, bo jestem taka wkur....że masakra. Ostatnio miałam spokój ducha, nic mnie nie denerwowało, a teraz taka zła chodzę, że wczoraj z przytulania nic nie wyszło
Muszę dzisiaj zapodać sobie procenty bo nie umiem się wyluzować...Tak ogólnie...
TRzymam też kciuki za Twój cykl , idziemy prawie łeb w łeb ;-) No i ja też kupiłam testy wczoraj na Allegro, chyba z 6, wystarczą na raz;P
@0202oliwcia jak się miewacie, jak córeczka? Moja córka przestała chorować odkad poszła do szkoly, a poszła jako 6latka. Mam wrażenie, że w tych dywanach w salach przedszkolnych mieszka samo zło. Pomijam pełno zasmarkanych nosków itd... Daj znaka.
@karolinaao napisz coś wiecej co u Ciebie.
@hajmal znam to uczucie odnośnie strachu i suwaczka. Wiem, że w kolejnej ciąży tak szybko też go nie ustawię, bo mój ostatni przetrwał raptem parę dni....
Tak dzisiaj patrzyłam na tabsy, które biorę, i takie mają ładne kolorki. Acard jest w kształcie serduszka, Femibion jest rózowy, witamina b12 też różowa, kwas swansona chyba zielony. Śliczne wiosenne kolorki:-)