reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Na te skurcze za wczesnie dzis mam 13,1 tc. Wzielam magnez i nospe forte. Od poludnia nie bolalo wiec mam nadzieje ze bedzie juz dobrze. Tylko musze kolejne tabletki brac. I wiecej lezec.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@limkam jestem z Ełku ogólnie mieszkam UK a profesor z Białegostoku Jacek Szamatowicz . Ogólnie moje obawy o odstawieniu zastrzyków pozostały nie powiem ze nie , ale ufam mu bo wiem ze jest na wysokim poziomie i cały czas lata po świecie na rożne spotkania ...konferencje . Będę was informowała wieże ze wszystko się uda , teraz oby do 20 tyg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Latwo powiedziec. Ja nigdy nie bylam leniuchem. Musimy jutro zasiac jarzyny. Oplewic grzadki wieloletnie. Mowie do meza co musi zrobic a on mowi pojdziemy razem ja bede robil a ty bedziesz mi mowila co mam robic z lezaka :)

@karolinaao
kochana dziekuje za odpowiedz, znam tego profesora:) tzn nie osobiscie ale duzo dobrego o nim slyszalam:) Czekam na wiesci od ciebie bo to by byla naprawde przelomowa wiadomosc ze tak powiem. Trzymam kciuki i zagladaj do nas!:)

@0202oliwcia
kurcze...tak sobie pomyslalam ze dziewczyny maja racje, wiadomo ze latwoe sie mowi ale i tak nic nie zrobisz do wizyty z corka u laryngologa. No i wiesz jak to jest- testy i badania nie zawsze pokazuja dokladny obraz sytuacji, moze wyniki sa troche przeklamane? Bedzie dobrze!

@ni_kusia
siknelam dzisiaj na 10tke ale tak jak mowilam nic, wiec odstawilam juz lutke i czekam na @. Kochana nastepny cykl jest nasz hihi;) Nie mozemy za bardzo odstawac od reszty!;)

Moj mlody poszedl pod wiatę wziął siekierke i chcial rabac drewno. Drewno odbilo mu w czolo, dobrze ze nie w oko. Chodze po domu i mowie do meza Jasiowi sie cos stalo bo placze. Stanelismy sluchamy ale cisza, ale nie dawalo mi to spokoju i poszlam popatrzeć co robi. A on siedzi za wiata w i cichutko placze umazany krwia. Ot takie przygody z dzieciakami. Oliwcia coreczki choc spokojniejsze od takich harpaganow

@hajmal jeśli myślisz ze dziewczynki są grzeczniejsze od chłopców to jesteś w wielkim błędzie moja to dzisiaj mnie po prostu do szewskiej pasji doprowadza aż mam ochotę nią potrzasnac wkurzajaca od samego rana marudzi jeczy ciągle czegoś chce nawet w WC nieda wyjść i pyskuje makabra

reklama
@hajmal

o kurcze, dobrze, ze nic sie nie stalo...juz po weekendzie wiec teraz bedzie spokojniej przez kilka dni;)

@0202oliwcia

eh no mam nadzieje, ze sie doczekamy.... w tym tygodniu robie znowu badanie tsh, zobaczymy. Jutro powinnam dostac @ wiec czekam na kolejny cykl. Co zrobic, takie zycie....:(

Do góry