reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Na te skurcze za wczesnie dzis mam 13,1 tc. Wzielam magnez i nospe forte. Od poludnia nie bolalo wiec mam nadzieje ze bedzie juz dobrze. Tylko musze kolejne tabletki brac. I wiecej lezec.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@limkam jestem z Ełku ogólnie mieszkam UK a profesor z Białegostoku Jacek Szamatowicz . Ogólnie moje obawy o odstawieniu zastrzyków pozostały nie powiem ze nie , ale ufam mu bo wiem ze jest na wysokim poziomie i cały czas lata po świecie na rożne spotkania ...konferencje . Będę was informowała wieże ze wszystko się uda , teraz oby do 20 tyg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Latwo powiedziec. Ja nigdy nie bylam leniuchem. Musimy jutro zasiac jarzyny. Oplewic grzadki wieloletnie. Mowie do meza co musi zrobic a on mowi pojdziemy razem ja bede robil a ty bedziesz mi mowila co mam robic z lezaka :)

@karolinaao
kochana dziekuje za odpowiedz, znam tego profesora:) tzn nie osobiscie ale duzo dobrego o nim slyszalam:) Czekam na wiesci od ciebie bo to by byla naprawde przelomowa wiadomosc ze tak powiem. Trzymam kciuki i zagladaj do nas!:)

@0202oliwcia
kurcze...tak sobie pomyslalam ze dziewczyny maja racje, wiadomo ze latwoe sie mowi ale i tak nic nie zrobisz do wizyty z corka u laryngologa. No i wiesz jak to jest- testy i badania nie zawsze pokazuja dokladny obraz sytuacji, moze wyniki sa troche przeklamane? Bedzie dobrze!

@ni_kusia
siknelam dzisiaj na 10tke ale tak jak mowilam nic, wiec odstawilam juz lutke i czekam na @. Kochana nastepny cykl jest nasz hihi;) Nie mozemy za bardzo odstawac od reszty!;)

Moj mlody poszedl pod wiatę wziął siekierke i chcial rabac drewno. Drewno odbilo mu w czolo, dobrze ze nie w oko. Chodze po domu i mowie do meza Jasiowi sie cos stalo bo placze. Stanelismy sluchamy ale cisza, ale nie dawalo mi to spokoju i poszlam popatrzeć co robi. A on siedzi za wiata w i cichutko placze umazany krwia. Ot takie przygody z dzieciakami. Oliwcia coreczki choc spokojniejsze od takich harpaganow

@hajmal jeśli myślisz ze dziewczynki są grzeczniejsze od chłopców to jesteś w wielkim błędzie moja to dzisiaj mnie po prostu do szewskiej pasji doprowadza aż mam ochotę nią potrzasnac wkurzajaca od samego rana marudzi jeczy ciągle czegoś chce nawet w WC nieda wyjść i pyskuje makabra

reklama
@hajmal

o kurcze, dobrze, ze nic sie nie stalo...juz po weekendzie wiec teraz bedzie spokojniej przez kilka dni;)

@0202oliwcia

eh no mam nadzieje, ze sie doczekamy.... w tym tygodniu robie znowu badanie tsh, zobaczymy. Jutro powinnam dostac @ wiec czekam na kolejny cykl. Co zrobic, takie zycie....:(

Do góry