@ni_kusia
no kurde nasikałam w końcu! I oczywiscie nic. Rozkrecilam jeszcze ten test, wyjelam sam pasek i szukalam kreski, ktora widzialam jak test byl w tej plastikowej obudowie. Jezeli kazda kobieta tak robi jak ja to naprawde tu na ziemi jest wesolo, a kazdy tylko udaje normalnego))
Ojej...To siknij jeszcze na te o większej czułości....Dalej zaciskam kciuki )
Tak wiec ja pewnie bede ostatnia z tym zaciazaniem jesli w ogole Jeszcze nie dostalam zielonego swiatla na starania od endokrynologa ale mimo to sie nie zabezpieczamy bo tak jak sie spodziewalam to nie bedzie takie hop i ciaza Maz kupil mi jeszcze na ten cykl 2 testy w aptece o czulosci 10 wiec jutro dla pewnosci sikne jeszcze raz (musze wiedziec czy dalej brac luteine).
Tak czy siak ide w przyszlym tygodniu zrobic badania tsh i zobacze czy spadlo no i dzwonie do mojego pana od testów- tak jak ostatnio kupie 50 i nie bede sie zastanawiac czy sikac czy nie
@0202oliwcia
No domyslam sie ze to nie takie proste ale w koncu od czego sa dziadkowie?)Daj znac jak cos zadecydujecie chociaz macie jeszcze sporo czasu)
@limkam nie masz za co przepraszać kochana jakoś ogarniemy temat a teraz tak z innej beczki
Byłam dziś z córcią od rana na tym badaniu słuchu "Tympanogram" i co i wielkie gu..... mamy złe wyniki najprawdopodobniej uszkodzone oba uszka w środku z lewym jest gorzej lekarz nie chciał nic powiedział tylko tyle że wyniki sa bardzo kiepskie dał wyniki i kazał się zgłosić do swojego laryngologa a wizyta dopiero 5 kwietnia wysiadam dziś psychicznie ....
Przykro mi Ale póki nie pójdziecie do laryngologa to na razie sie nie denerwuj....tzn postaraj się...A jeśli mogę zapytać to coś sie stało, że to badanie robiliście, córcia gorzej słyszała?? Coś Ciebie zaniepokoiło?