@ni_kusia
no kurde nasikałam w końcu! I oczywiscie nic. Rozkrecilam jeszcze ten test, wyjelam sam pasek i szukalam kreski, ktora widzialam jak test byl w tej plastikowej obudowie. Jezeli kazda kobieta tak robi jak ja to naprawde tu na ziemi jest wesolo, a kazdy tylko udaje normalnego))
Ojej...To siknij jeszcze na te o większej czułości....Dalej zaciskam kciuki)
Tak wiec ja pewnie bede ostatnia z tym zaciazaniem jesli w ogoleJeszcze nie dostalam zielonego swiatla na starania od endokrynologa ale mimo to sie nie zabezpieczamy bo tak jak sie spodziewalam to nie bedzie takie hop i ciaza
Maz kupil mi jeszcze na ten cykl 2 testy w aptece o czulosci 10 wiec jutro dla pewnosci sikne jeszcze raz (musze wiedziec czy dalej brac luteine).
Tak czy siak ide w przyszlym tygodniu zrobic badania tsh i zobacze czy spadlo no i dzwonie do mojego pana od testów- tak jak ostatnio kupie 50 i nie bede sie zastanawiac czy sikac czy nie
@0202oliwcia
No domyslam sie ze to nie takie proste ale w koncu od czego sa dziadkowie?)Daj znac jak cos zadecydujecie chociaz macie jeszcze sporo czasu
)
@limkam nie masz za co przepraszać kochana jakoś ogarniemy temat a teraz tak z innej beczki
Byłam dziś z córcią od rana na tym badaniu słuchu "Tympanogram" i co i wielkie gu..... mamy złe wyniki najprawdopodobniej uszkodzone oba uszka w środku z lewym jest gorzej lekarz nie chciał nic powiedział tylko tyle że wyniki sa bardzo kiepskie dał wyniki i kazał się zgłosić do swojego laryngologa a wizyta dopiero 5 kwietnia wysiadam dziś psychicznie ....![]()
Przykro mi