reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@hajmal
dziekuje za wyjasnienie z ta klinika:) Z jakiego miasta jestes?:)

@0202oliwcia
w sumie to moze byc dylemat gdzie rodzic...ale moze w szpitalu bedziesz 2-3 dni i do domu? No i maz moze wziac urlop i koczowac przy tobie;) Macie jeszcze troche czasu wiec napewno jakos to wszystko zorganizujecie:)

@karolinaao
hej:) to bardzo ciekawe co mowi twoj profesor i az sama jestem ciekawa czy ta teoria sie spradza! Ja bym duzo dala zeby moc miec zastrzyki tylko do 13 tyg ale nie wiem czy to bezpieczne.Skad jestes i jak sie nazywa ten profesor? Informuj nas na biezaco co i jak i trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:)

Dziewczyny a ja nie testuje jutro. Mam w domu bobotest i przed chwila na nim wyczytalam ze jest o czulosci 25 wiec nawet jesli coś, to moze nic nie wyjsc. Moze jutro podpytam w aptece czy maja test o czulosci 10 i w piatek juz zrobie na 100% (to bedzie 12dpo i 2-3 dni przed @ wiec juz powinno byc cos widac) Chyba ze namowicie mnie na testowanie jutro tym 25:p Sama juz nie wiem :)

reklama
@hajmal
dziekuje za wyjasnienie z ta klinika:) Z jakiego miasta jestes?:)

@0202oliwcia
w sumie to moze byc dylemat gdzie rodzic...ale moze w szpitalu bedziesz 2-3 dni i do domu? No i maz moze wziac urlop i koczowac przy tobie;) Macie jeszcze troche czasu wiec napewno jakos to wszystko zorganizujecie:)

@karolinaao
hej:) to bardzo ciekawe co mowi twoj profesor i az sama jestem ciekawa czy ta teoria sie spradza! Ja bym duzo dala zeby moc miec zastrzyki tylko do 13 tyg ale nie wiem czy to bezpieczne.Skad jestes i jak sie nazywa ten profesor? Informuj nas na biezaco co i jak i trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:)

Dziewczyny a ja nie testuje jutro. Mam w domu bobotest i przed chwila na nim wyczytalam ze jest o czulosci 25 wiec nawet jesli coś, to moze nic nie wyjsc. Moze jutro podpytam w aptece czy maja test o czulosci 10 i w piatek juz zrobie na 100% (to bedzie 12dpo i 2-3 dni przed @ wiec juz powinno byc cos widac) Chyba ze namowicie mnie na testowanie jutro tym 25:p Sama juz nie wiem :)

A sikaj, co Ci szkodzi :)
Podziwiam silną wolę, ja już bym dawno to zrobiła :p

@ni_kusia aaaaaaaaa ubóstwiam Cię za ten optymizm i pogodę ducha :D:D:D:D:D:D:D
Ja nie lubię być pierwsza, ale ostatnia - czemu nie :) Wolę kończyć jak zaczynać :p

Mam jakiś dobry dzień dzisiaj, mój mąż już czeka kiedy starania będzie można zacząć...hehe

No dalej @limkam ile muszę na Ciebie czekać. Nasikałabym razem z Tobą, ale ja po okresie jestem i to nie za bardzo ma sens :)

@ni_kusia
no kurde nasikałam w końcu! I oczywiscie nic. Rozkrecilam jeszcze ten test, wyjelam sam pasek i szukalam kreski, ktora widzialam jak test byl w tej plastikowej obudowie. Jezeli kazda kobieta tak robi jak ja to naprawde tu na ziemi jest wesolo, a kazdy tylko udaje normalnego:)))

Tak wiec ja pewnie bede ostatnia z tym zaciazaniem jesli w ogole:) Jeszcze nie dostalam zielonego swiatla na starania od endokrynologa ale mimo to sie nie zabezpieczamy bo tak jak sie spodziewalam to nie bedzie takie hop i ciaza:( Maz kupil mi jeszcze na ten cykl 2 testy w aptece o czulosci 10 wiec jutro dla pewnosci sikne jeszcze raz (musze wiedziec czy dalej brac luteine).
Tak czy siak ide w przyszlym tygodniu zrobic badania tsh i zobacze czy spadlo no i dzwonie do mojego pana od testów- tak jak ostatnio kupie 50 i nie bede sie zastanawiac czy sikac czy nie;)

@0202oliwcia
No domyslam sie ze to nie takie proste ale w koncu od czego sa dziadkowie?;))Daj znac jak cos zadecydujecie chociaz macie jeszcze sporo czasu:))

reklama
@limkam nie masz za co przepraszać kochana jakoś ogarniemy temat a teraz tak z innej beczki
Byłam dziś z córcią od rana na tym badaniu słuchu "Tympanogram" i co i wielkie gu..... mamy złe wyniki najprawdopodobniej uszkodzone oba uszka w środku z lewym jest gorzej lekarz nie chciał nic powiedział tylko tyle że wyniki sa bardzo kiepskie dał wyniki i kazał się zgłosić do swojego laryngologa a wizyta dopiero 5 kwietnia wysiadam dziś psychicznie .... :no2::no2:

Do góry