reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
No to fajny spory dzidzius :)

Ja sie troche dzis zmartwilam bo mam mialam znow paskudne brazowe wrecz czarne plamienie. Troche sie boje i chyba pojde jeszcze do jakiegos innego lekarza na tygodniu na kontrole. Czy z malym jest ok.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej laseczki, dzisiaj mnie zaatakowal ból głowy...Eh. W weekend miałyśmy z córcia zawirowania żoładkowe, ale już ok. Mam jakiś pechowy miesiac chorobowy, najpierw grypsko i antybiotyk, teraz jelitówka. Mam nadzieję, ze to juz koniec.
Nie wiem jak to teraz z moim cyklem, ale zakładając, że jest już na swoim torze, to w przyszły weekend będę testować. Boję się i denerwuję, jak nigdy. Na razie mam śluz płodny jeszcze, nie wiem czy mi się coś nie poprzestawiało, i cycuchy nie bolą jak zawsze jak zakiełkuje fasola....Zobaczymy, co ma być to będzie. Dam radę :)

Nikusia bierzesz leki ?
Acard ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, Acard biorę na stałe ciągiem od ponad pół roku, jestem też teraz w połowie drugiego opakowania Femibion Natal. Podstawa lekowa jest. Mój ginekolog twierdzi, ze do czasu czynności serca acard spełnia swoją rolę, potem przejmuje ją heparyna. Teraz już nic nie zrobię - pozostaje czekać.
A jak Twój katar, opanowałaś go?? Robiłaś oczyszczanie zatok - tak pytam z ciekawości.

@oliwcia jak Ty się miewasz?

@tanika, co u Ciebie?

muszę wam opowiedzieć bo głupota że aż boli .
Opowiedziałam bratu ze mam mutacje i zakrzepice a wiecie co ten dupek zrobił zaczął zażywać acard, a do tego bierze leki na ciśnienie to zaczął mieć krwotoki z nosa, nie wiedziałam ze jest takim dupkiem. No i moja bratowa błysnęła intelektem twierdząc zę jak ona była w ciaży to ją nic nie bolało i w ciaży nic nie boli. Jedno drugiego warte

reklama
E tam, ja nie mam siły czasem komentować sposobu myślenia innych osób. Trzeba robić swoje i tyle.
A Ty jak się czujesz? Mdłości już minęły??
@oliwcia się nie odzywa coś ostatnio, ciekawe czy u niej wszystko ok..

Muszę się pochwalić, wczoraj dostałam od męża na urodzinki Perfect Mix firmy Eldom. To taka podróba Thermomixa, ale i tak mega się cieszę. Marzenie zostało spełnione :) Teraz ciąża musi być, bo robota do ucierania zupek już mam :)

Do góry