reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
No to fajny spory dzidzius :)

Ja sie troche dzis zmartwilam bo mam mialam znow paskudne brazowe wrecz czarne plamienie. Troche sie boje i chyba pojde jeszcze do jakiegos innego lekarza na tygodniu na kontrole. Czy z malym jest ok.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej laseczki, dzisiaj mnie zaatakowal ból głowy...Eh. W weekend miałyśmy z córcia zawirowania żoładkowe, ale już ok. Mam jakiś pechowy miesiac chorobowy, najpierw grypsko i antybiotyk, teraz jelitówka. Mam nadzieję, ze to juz koniec.
Nie wiem jak to teraz z moim cyklem, ale zakładając, że jest już na swoim torze, to w przyszły weekend będę testować. Boję się i denerwuję, jak nigdy. Na razie mam śluz płodny jeszcze, nie wiem czy mi się coś nie poprzestawiało, i cycuchy nie bolą jak zawsze jak zakiełkuje fasola....Zobaczymy, co ma być to będzie. Dam radę :)

Nikusia bierzesz leki ?
Acard ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, Acard biorę na stałe ciągiem od ponad pół roku, jestem też teraz w połowie drugiego opakowania Femibion Natal. Podstawa lekowa jest. Mój ginekolog twierdzi, ze do czasu czynności serca acard spełnia swoją rolę, potem przejmuje ją heparyna. Teraz już nic nie zrobię - pozostaje czekać.
A jak Twój katar, opanowałaś go?? Robiłaś oczyszczanie zatok - tak pytam z ciekawości.

@oliwcia jak Ty się miewasz?

@tanika, co u Ciebie?

muszę wam opowiedzieć bo głupota że aż boli .
Opowiedziałam bratu ze mam mutacje i zakrzepice a wiecie co ten dupek zrobił zaczął zażywać acard, a do tego bierze leki na ciśnienie to zaczął mieć krwotoki z nosa, nie wiedziałam ze jest takim dupkiem. No i moja bratowa błysnęła intelektem twierdząc zę jak ona była w ciaży to ją nic nie bolało i w ciaży nic nie boli. Jedno drugiego warte

reklama
E tam, ja nie mam siły czasem komentować sposobu myślenia innych osób. Trzeba robić swoje i tyle.
A Ty jak się czujesz? Mdłości już minęły??
@oliwcia się nie odzywa coś ostatnio, ciekawe czy u niej wszystko ok..

Muszę się pochwalić, wczoraj dostałam od męża na urodzinki Perfect Mix firmy Eldom. To taka podróba Thermomixa, ale i tak mega się cieszę. Marzenie zostało spełnione :) Teraz ciąża musi być, bo robota do ucierania zupek już mam :)

Do góry