reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@hajmal no wlasnie będę miala wtedy według OM 13t5d ale oni sie sugerują tym terminem z USG czyli 13t0d zobaczymy jak sobotę będę to konsultowała z moim ginekologiem bo zapisywala mnie położna nie on i martwie sie ze może być za późno zobaczymy a u ciebie 26 marca który DC będzie ???

@ni_kusia to ty tez masz jazdy w pracy widzę ja mam luzik jak tylko podejde do biura to słyszę nie powinnas sie przemeczac jak sie czujesz itd :D a z szefem to rozmawiam o dolegliwościach ciazowych bo oni razem z nami sie starali z szefowa ponad rok i nic jak ja Dalam L4 i powiedzialam o ciąży to szefowa po 3 tygodniach test pozytywny :D
:D:D

reklama
nikusia współczuje, prawda jest taka ze w pracy nie ma sie przyjaciół, przynajmnie ja jeszcze nie trafiłam na takiego, byłam dzis bo nie miałam wyjscia, patrza na mnie z taką wrogoscia że masakra. Zresztą oprócz mnie zwalnia sie jeszcze jednen chłopak wiec z 6 osób zostanie 4. No i córeczki szefa beda musiały sie wziasc za robote a nie za opiepszanie. Powiem wam tak szczerze ze nie mam ochoty tam wracać, Pewnie z czasem bede miała jeszcze mniejsze. Coś tam odłożylismy, doświadczenie mam jak coś t5o zacznę pracować na własny rachunek.

Oliwcia zadzwon jeszcze do przychodni i dopytaj, mi ta pielegniarka powiedziała ze tak jak u mnie to 12 tydzien to bardzo dobry czas, wg usg dziecko nadrobiło tydzień wiec dzwoniłam bo sie martwiłam ze za późno bedzie. DC to bedzie 87 u mnie i 12 t3d

Wczoraj od jakiejś 18 bolala mnie glowa na samo spanie się wyciszyło oczywiscie dopiero po randce z porcelana w łazience :( uparłam się i nie brałam tabletki w nocy obudziłam się na siusiu z takim potwornym bólem migrenowym że myslałam ze zaraz odjade wziełam:mad: paracetamol który oczywiście wielkie g..... Pomógł od rana po przebudzeniu glowa cały czas mnie napi..... W nocy przy tym bólu mierzyłam ciśnienie 115/72

Kochana niestety nieda rady córcia dziś w domku do przedszkola nie poszła bo mam z nią wizytę u lekarza laryngologa z tymi uszami nadal walczymy wizyta na 11.30 wiec nie długo będziemy sie zbierać do przychodni mamy troche lepiej jak km i idziemy na piechotke mam nadzieje ze mi sie nie pogorszy

biedna jesteś @oliwcia z tym bólem głowy. Ja latami brałam ketanol, potem mi żadne inne leki nie pomagały. Teraz daje radę apap albo paracetamol. Wiem, ze będąc w ciąży utrudniona jest pomoc w tym temacie. Mi okład na głowę pomagał, ale zimny i odpoczynek. Spróbuj się położyć jak wrócicie do domku, niech córcia zrobi ci okład i się Tobą zaopiekuje :) Taka zabawa w doktora:)

Dziękuje @ni_kusia na szczęście mi przeszło chyba jednak świeże powietrze swoje zrobiło ale niestety mię zawsze pomaga ja tez bralam na silne migrenowe ketonal forte mam w szufladzie 2 opakowania i jak boga kocham w nocy już myslalam przez ułamek sekundy ze go wezme ....

Wspczuje wam dziewczyny, mnie czasem bolala glowa tak mega mocno nawet 2 dni, wtedy pomagala mi cisza i sen. Tylko to pewnie inny typ bolu bo po przemeczeniu. Trzymaj sie Oliwcia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie Kochan my już po wizycie
Wszystko gra kochane dzidziuś zdrowy serduszko pięknie bije pierw 173 uderzenia a potem 163 razy dwa pomiary ... Ostatnio fasolka była o 5 dni młodszą dziś jest juz młodszą tylko o jeden dzien dzidziuś nadrobił jestem mega szczęśliwa prenatalne zmieniona data z 25 na 18 marca ...
aha no i lekarz nalega na Pappa wiec robię dwa dni przed USG genetycznym

Do góry