reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@hajmal no wlasnie będę miala wtedy według OM 13t5d ale oni sie sugerują tym terminem z USG czyli 13t0d zobaczymy jak sobotę będę to konsultowała z moim ginekologiem bo zapisywala mnie położna nie on i martwie sie ze może być za późno zobaczymy a u ciebie 26 marca który DC będzie ???

@ni_kusia to ty tez masz jazdy w pracy widzę ja mam luzik jak tylko podejde do biura to słyszę nie powinnas sie przemeczac jak sie czujesz itd :D a z szefem to rozmawiam o dolegliwościach ciazowych bo oni razem z nami sie starali z szefowa ponad rok i nic jak ja Dalam L4 i powiedzialam o ciąży to szefowa po 3 tygodniach test pozytywny :D
:D:D

reklama
nikusia współczuje, prawda jest taka ze w pracy nie ma sie przyjaciół, przynajmnie ja jeszcze nie trafiłam na takiego, byłam dzis bo nie miałam wyjscia, patrza na mnie z taką wrogoscia że masakra. Zresztą oprócz mnie zwalnia sie jeszcze jednen chłopak wiec z 6 osób zostanie 4. No i córeczki szefa beda musiały sie wziasc za robote a nie za opiepszanie. Powiem wam tak szczerze ze nie mam ochoty tam wracać, Pewnie z czasem bede miała jeszcze mniejsze. Coś tam odłożylismy, doświadczenie mam jak coś t5o zacznę pracować na własny rachunek.

Oliwcia zadzwon jeszcze do przychodni i dopytaj, mi ta pielegniarka powiedziała ze tak jak u mnie to 12 tydzien to bardzo dobry czas, wg usg dziecko nadrobiło tydzień wiec dzwoniłam bo sie martwiłam ze za późno bedzie. DC to bedzie 87 u mnie i 12 t3d

Wczoraj od jakiejś 18 bolala mnie glowa na samo spanie się wyciszyło oczywiscie dopiero po randce z porcelana w łazience :( uparłam się i nie brałam tabletki w nocy obudziłam się na siusiu z takim potwornym bólem migrenowym że myslałam ze zaraz odjade wziełam:mad: paracetamol który oczywiście wielkie g..... Pomógł od rana po przebudzeniu glowa cały czas mnie napi..... W nocy przy tym bólu mierzyłam ciśnienie 115/72

Kochana niestety nieda rady córcia dziś w domku do przedszkola nie poszła bo mam z nią wizytę u lekarza laryngologa z tymi uszami nadal walczymy wizyta na 11.30 wiec nie długo będziemy sie zbierać do przychodni mamy troche lepiej jak km i idziemy na piechotke mam nadzieje ze mi sie nie pogorszy

biedna jesteś @oliwcia z tym bólem głowy. Ja latami brałam ketanol, potem mi żadne inne leki nie pomagały. Teraz daje radę apap albo paracetamol. Wiem, ze będąc w ciąży utrudniona jest pomoc w tym temacie. Mi okład na głowę pomagał, ale zimny i odpoczynek. Spróbuj się położyć jak wrócicie do domku, niech córcia zrobi ci okład i się Tobą zaopiekuje :) Taka zabawa w doktora:)

Dziękuje @ni_kusia na szczęście mi przeszło chyba jednak świeże powietrze swoje zrobiło ale niestety mię zawsze pomaga ja tez bralam na silne migrenowe ketonal forte mam w szufladzie 2 opakowania i jak boga kocham w nocy już myslalam przez ułamek sekundy ze go wezme ....

Wspczuje wam dziewczyny, mnie czasem bolala glowa tak mega mocno nawet 2 dni, wtedy pomagala mi cisza i sen. Tylko to pewnie inny typ bolu bo po przemeczeniu. Trzymaj sie Oliwcia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie Kochan my już po wizycie
Wszystko gra kochane dzidziuś zdrowy serduszko pięknie bije pierw 173 uderzenia a potem 163 razy dwa pomiary ... Ostatnio fasolka była o 5 dni młodszą dziś jest juz młodszą tylko o jeden dzien dzidziuś nadrobił jestem mega szczęśliwa prenatalne zmieniona data z 25 na 18 marca ...
aha no i lekarz nalega na Pappa wiec robię dwa dni przed USG genetycznym

Do góry