reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Mi się skończyły już wszystkie plamienia, mam nadzieję że to koniec. Weekend wolny, dziecko u dziadków więc będzie szaleństwo ;-)

Wczoraj przeszlam dramat. Glowa mnie od zatok bolala. Cala noc grzalam i jest jak by lepiej.
Irygacji nie probowalam, wysle meza niech mi kupi.
Tanika napisz co u Ciebie, jak wizyta

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@tanika ciężko jest znaleźć typowego lekarza od poronien nawykowych dla mnie najważniejsze ze mi pomógł i jak dla mnie to najlepszy lekarz na jakiego trafilam i nie planuje go zmieniac z czystym sumieniem moge Go polecic każdej kobiecie ..
Co do tego jak sie czuje to ogolnie ok mdłości bardzo często wracają brzuch nie boli cyce nadal bardzo bolesne ...
W sobote 11 mam wizyte u ginekologa juz nie moge sie doczekać :D
Trzymam kciuki żeby twój pobyt w szpitalu przyniósł cos nowego no i oczywiście mam nadzieje ze to nic poważnego
@hajmal co tam u ciebie ??? Jak z tym katarem przeszło juz ??

@ni_kusia co tam u ciebie ??

Jak sie ma dobrego lekarza to lepiej sie go trzymac. W sumie to kazdy byl by dobry jak by byl w swojej pracy sumienny, obowiązkowy i zainteresowany. Szkoda ze takich malo.
Katar mnie dalej meczy, do rodzinego nie pójdę. Bo w te jego bezpieczne leki nie wierze. Zamiast mi jakieś wymazy zrobic to przepisal "bezpieczny" antybiotyk. W tym tygodniu co go wzielam fasolka przrstala sie rozwijac. Zreszta jutro mam wizyte u gina i u endo. To go zapytam. Mam tylko troche strach bo mnie po boku brzucha dzis boli. Jak by w pachwinie, mam nadzieje ze sie rozciaga. No i sluz sie zrobil musztardowy dzis. Ostatnio mialam wymaz pobrany wiec zobacze co to.
Dobrze ze to juz jutro ta wizyta bo tak sie bardzo boje.

@hajmal doskonale rozumie twój niepokój ale jutro juz wizyta i musi być dobrze :) oczywiście trzymam kciuki
U mnie wizyta dopiero w sobotę trochę mnie nie pokoi to ze dawno nie miałam USG zaraz bedzie miesiąc wolała bym podejrzec groszka i sprawdzić czy z nim wszystko ok do tego niepokoju dochodzi dziś bol głowy makabra

Oj wiem jak trudno sie czeka. Jutro ide do pracy to bedzie mega trudny dzien.

Zauwazylam ze mam w brzuchu strefe gdzie prawie nie odczuwam bolu wklucia i wpuszczania clexanu. Chyba to nadmiernie wykozystuje, bo teraz ta strefa jest cala fioletowa.

Tez tak mam :) co znajdę takie miejsce i jestem zadowolona bo mniej boli albo niema śladu bo zastrzyku to po czasie robią mi się mega fioletki :( niestety w naszym przypadku trzeba kuc się wszędzie brzuszek juz masz ??? :D bo mi juz spory odstaje z corcia tez szybko było mi go widać

reklama
Dziś mam wizytę, strasznie sie boję bo od wczoraj mam dziwne plamienia najpierw takie jak by musztardowe a dziś rano brązowe. Nie wiele tego ale mimo wszytko jest, no i od wczoraj ból brzucha tak jak by w pachwinie bardziej. Dobrze ze mam dzis ta wizytę ale i tak mi ciężko dotrwać do 15, bo sie bardzo martwię czy z dzieckiem jest ok. Wzięłam duphastronu tabletkę dodatkową i zaraz wezmę nospe tylko murze je najpierw kupić, zaraz po nie idę.
Brzuszka u mnie nie widać, bo ja mam taki fartuch skóry który mi sie nie skurczył po 1 ciazy, wygląda to mniej więcej jak taki wałek nad szwem po cc. On mi sie uniósł to akurat czuje że jest wyżej, ale nie wygląda na ciążowy. Wszyscy myślą ze przytyłam :) w niektóre koszulki sie nie mieszczę, i zostały mi tylko dwie party spodni, plus dresy i to nie wszystkie. Tylko nie wiem czy z młodym wszystko dobrze, zaparzę sobie melisę jak wrócę z apteki.

Do góry