reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Mi się skończyły już wszystkie plamienia, mam nadzieję że to koniec. Weekend wolny, dziecko u dziadków więc będzie szaleństwo ;-)

Wczoraj przeszlam dramat. Glowa mnie od zatok bolala. Cala noc grzalam i jest jak by lepiej.
Irygacji nie probowalam, wysle meza niech mi kupi.
Tanika napisz co u Ciebie, jak wizyta

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@tanika ciężko jest znaleźć typowego lekarza od poronien nawykowych dla mnie najważniejsze ze mi pomógł i jak dla mnie to najlepszy lekarz na jakiego trafilam i nie planuje go zmieniac z czystym sumieniem moge Go polecic każdej kobiecie ..
Co do tego jak sie czuje to ogolnie ok mdłości bardzo często wracają brzuch nie boli cyce nadal bardzo bolesne ...
W sobote 11 mam wizyte u ginekologa juz nie moge sie doczekać :D
Trzymam kciuki żeby twój pobyt w szpitalu przyniósł cos nowego no i oczywiście mam nadzieje ze to nic poważnego
@hajmal co tam u ciebie ??? Jak z tym katarem przeszło juz ??

@ni_kusia co tam u ciebie ??

Jak sie ma dobrego lekarza to lepiej sie go trzymac. W sumie to kazdy byl by dobry jak by byl w swojej pracy sumienny, obowiązkowy i zainteresowany. Szkoda ze takich malo.
Katar mnie dalej meczy, do rodzinego nie pójdę. Bo w te jego bezpieczne leki nie wierze. Zamiast mi jakieś wymazy zrobic to przepisal "bezpieczny" antybiotyk. W tym tygodniu co go wzielam fasolka przrstala sie rozwijac. Zreszta jutro mam wizyte u gina i u endo. To go zapytam. Mam tylko troche strach bo mnie po boku brzucha dzis boli. Jak by w pachwinie, mam nadzieje ze sie rozciaga. No i sluz sie zrobil musztardowy dzis. Ostatnio mialam wymaz pobrany wiec zobacze co to.
Dobrze ze to juz jutro ta wizyta bo tak sie bardzo boje.

@hajmal doskonale rozumie twój niepokój ale jutro juz wizyta i musi być dobrze :) oczywiście trzymam kciuki
U mnie wizyta dopiero w sobotę trochę mnie nie pokoi to ze dawno nie miałam USG zaraz bedzie miesiąc wolała bym podejrzec groszka i sprawdzić czy z nim wszystko ok do tego niepokoju dochodzi dziś bol głowy makabra

Oj wiem jak trudno sie czeka. Jutro ide do pracy to bedzie mega trudny dzien.

Zauwazylam ze mam w brzuchu strefe gdzie prawie nie odczuwam bolu wklucia i wpuszczania clexanu. Chyba to nadmiernie wykozystuje, bo teraz ta strefa jest cala fioletowa.

Tez tak mam :) co znajdę takie miejsce i jestem zadowolona bo mniej boli albo niema śladu bo zastrzyku to po czasie robią mi się mega fioletki :( niestety w naszym przypadku trzeba kuc się wszędzie brzuszek juz masz ??? :D bo mi juz spory odstaje z corcia tez szybko było mi go widać

reklama
Dziś mam wizytę, strasznie sie boję bo od wczoraj mam dziwne plamienia najpierw takie jak by musztardowe a dziś rano brązowe. Nie wiele tego ale mimo wszytko jest, no i od wczoraj ból brzucha tak jak by w pachwinie bardziej. Dobrze ze mam dzis ta wizytę ale i tak mi ciężko dotrwać do 15, bo sie bardzo martwię czy z dzieckiem jest ok. Wzięłam duphastronu tabletkę dodatkową i zaraz wezmę nospe tylko murze je najpierw kupić, zaraz po nie idę.
Brzuszka u mnie nie widać, bo ja mam taki fartuch skóry który mi sie nie skurczył po 1 ciazy, wygląda to mniej więcej jak taki wałek nad szwem po cc. On mi sie uniósł to akurat czuje że jest wyżej, ale nie wygląda na ciążowy. Wszyscy myślą ze przytyłam :) w niektóre koszulki sie nie mieszczę, i zostały mi tylko dwie party spodni, plus dresy i to nie wszystkie. Tylko nie wiem czy z młodym wszystko dobrze, zaparzę sobie melisę jak wrócę z apteki.

Do góry