reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
A my dziś ok 15 wyjeżdżamy do tej Łodzi aż mnie skręca jak o tym pomyśle buuuuuu , no i jeszcze te wyniki mnie trochę niepokoją niby telefonicznie klientka mi mówiła że wszystkie są w normie ale dopóki niema się ich w ręku i nie usłyszy się tego od Pani Genetyk to niepokój pozostaje ...... no przecież wynik podawała mi recepcjonistka a jak byłam w listopadzie w tej klinice to genetyk mówiła że jak będą dobre wyniki to wyślą pocztą żebym nie musiała jechać a tu nie chcieli wysłać i kazali przyjechać ......
0202oliwcia
0202oliwcia
No mam taka nadzieje kochana Mój gin jak usłyszał że chce iść prywatnie do genetyka to powiedział że chyba oszalałam i że mam iść na NFZ skoro mi się należy Stwierdził że chyba mamy z mężem za dużo pieniędzy (Oczywiście wszystko żartobliwie śmiał się )
jak się dziś czujesz kochana???
jak się dziś czujesz kochana???
hajmal
i miał rację !
a dziś mam zgagę taką prawdziwą pierwszy raz, wiec wiesz jak jest. Miała m też straszny sen w nocy i chodzi za mną od rana. Tak to spoko trochę bolały mnie rano wiązadła, ale teraz jest ok.
Zamknęłyście wątek na wrzesień i nie mogę was podglądać co tam u Was
a dziś mam zgagę taką prawdziwą pierwszy raz, wiec wiesz jak jest. Miała m też straszny sen w nocy i chodzi za mną od rana. Tak to spoko trochę bolały mnie rano wiązadła, ale teraz jest ok.
Zamknęłyście wątek na wrzesień i nie mogę was podglądać co tam u Was
0202oliwcia
Hajmal ja też nie mam dostępu do tego wątku jakoś mnie to strasznie nie boli nie nadarzałam za nimi a na dodatek wbić się tam to makabra ... Ja zgagi jeszcze nie miałam mnie jak zwykle męczą straszne mdłości ale na szczęście nie wymiotuje mam problem z jedzeniem nic nie mogę przełknąć dziś na śniadanie tylko malutką bułeczkę i w połowie jej mieliłam i modliłam się kiedy ona się skończy ..... Wpycham w siebie na siłę coś żeby tylko nie brać tabletek na pusty żołądek gdyby nie one to nawet bym nie próbowała jeść jak na razie -1 kg
reklama
0202oliwcia
kochana lepsze mięso niż słodycze :-)
Podziel się: