reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

coś Ty wszystkie?!?!? to bym dopiero cierpiała na zgagę i mdłości :)
Wizytę mam jutro wieczorem o 20 prywatną a na nfz w poniedziałek 20 - stego
dzięki Oliwcia :)

Ostatnia edycja:
reklama
A my dziś ok 15 wyjeżdżamy do tej Łodzi aż mnie skręca jak o tym pomyśle buuuuuu , no i jeszcze te wyniki mnie trochę niepokoją niby telefonicznie klientka mi mówiła że wszystkie są w normie ale dopóki niema się ich w ręku i nie usłyszy się tego od Pani Genetyk to niepokój pozostaje ...... no przecież wynik podawała mi recepcjonistka a jak byłam w listopadzie w tej klinice to genetyk mówiła że jak będą dobre wyniki to wyślą pocztą żebym nie musiała jechać a tu nie chcieli wysłać i kazali przyjechać ......

spokojnie jak masz zapłaconą konsultacje do genetyka do dobrze, ja musiałam dopłacić bo u mnie badanie nie obejmowało konsultacji. Pewnie ta w sekretariacie miała braki w wiedzy

@hajmal ja miałam badania i wszystko związane z genetykiem na NFZ nawet tą dzisiejszą konsultację należało mi się po 4 poronieniach umówiłam się na pierwszą wizytę i po miesiącu już ją miałam (Zwolniło się miejsce jakaś para odpadła normalnie miałam czekać 4 miesiące na wizytę w tej klinice)

No mam taka nadzieje kochana :D Mój gin jak usłyszał że chce iść prywatnie do genetyka to powiedział że chyba oszalałam i że mam iść na NFZ skoro mi się należy Stwierdził że chyba mamy z mężem za dużo pieniędzy :D(Oczywiście wszystko żartobliwie śmiał się )

jak się dziś czujesz kochana???

i miał rację !
a dziś mam zgagę taką prawdziwą pierwszy raz, wiec wiesz jak jest. Miała m też straszny sen w nocy i chodzi za mną od rana. Tak to spoko trochę bolały mnie rano wiązadła, ale teraz jest ok.
Zamknęłyście wątek na wrzesień i nie mogę was podglądać co tam u Was

Hajmal ja też nie mam dostępu do tego wątku jakoś mnie to strasznie nie boli o_O nie nadarzałam za nimi a na dodatek wbić się tam to makabra ... Ja zgagi jeszcze nie miałam mnie jak zwykle męczą straszne mdłości ale na szczęście nie wymiotuje mam problem z jedzeniem nic nie mogę przełknąć dziś na śniadanie tylko malutką bułeczkę i w połowie jej mieliłam i modliłam się kiedy ona się skończy ..... Wpycham w siebie na siłę coś żeby tylko nie brać tabletek na pusty żołądek gdyby nie one to nawet bym nie próbowała jeść jak na razie -1 kg

To jedyny plus mdłości w ciąży - chudnięcie :)
Mi sie przyda bo od początku roku za dużo przytyłam, ciągle tylko głodna chodziłam, mieso, mięso mieso :)

reklama
Do góry