reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

coś Ty wszystkie?!?!? to bym dopiero cierpiała na zgagę i mdłości :)
Wizytę mam jutro wieczorem o 20 prywatną a na nfz w poniedziałek 20 - stego
dzięki Oliwcia :)

Ostatnia edycja:
reklama
A my dziś ok 15 wyjeżdżamy do tej Łodzi aż mnie skręca jak o tym pomyśle buuuuuu , no i jeszcze te wyniki mnie trochę niepokoją niby telefonicznie klientka mi mówiła że wszystkie są w normie ale dopóki niema się ich w ręku i nie usłyszy się tego od Pani Genetyk to niepokój pozostaje ...... no przecież wynik podawała mi recepcjonistka a jak byłam w listopadzie w tej klinice to genetyk mówiła że jak będą dobre wyniki to wyślą pocztą żebym nie musiała jechać a tu nie chcieli wysłać i kazali przyjechać ......

spokojnie jak masz zapłaconą konsultacje do genetyka do dobrze, ja musiałam dopłacić bo u mnie badanie nie obejmowało konsultacji. Pewnie ta w sekretariacie miała braki w wiedzy

@hajmal ja miałam badania i wszystko związane z genetykiem na NFZ nawet tą dzisiejszą konsultację należało mi się po 4 poronieniach umówiłam się na pierwszą wizytę i po miesiącu już ją miałam (Zwolniło się miejsce jakaś para odpadła normalnie miałam czekać 4 miesiące na wizytę w tej klinice)

No mam taka nadzieje kochana :D Mój gin jak usłyszał że chce iść prywatnie do genetyka to powiedział że chyba oszalałam i że mam iść na NFZ skoro mi się należy Stwierdził że chyba mamy z mężem za dużo pieniędzy :D(Oczywiście wszystko żartobliwie śmiał się )

jak się dziś czujesz kochana???

i miał rację !
a dziś mam zgagę taką prawdziwą pierwszy raz, wiec wiesz jak jest. Miała m też straszny sen w nocy i chodzi za mną od rana. Tak to spoko trochę bolały mnie rano wiązadła, ale teraz jest ok.
Zamknęłyście wątek na wrzesień i nie mogę was podglądać co tam u Was

Hajmal ja też nie mam dostępu do tego wątku jakoś mnie to strasznie nie boli o_O nie nadarzałam za nimi a na dodatek wbić się tam to makabra ... Ja zgagi jeszcze nie miałam mnie jak zwykle męczą straszne mdłości ale na szczęście nie wymiotuje mam problem z jedzeniem nic nie mogę przełknąć dziś na śniadanie tylko malutką bułeczkę i w połowie jej mieliłam i modliłam się kiedy ona się skończy ..... Wpycham w siebie na siłę coś żeby tylko nie brać tabletek na pusty żołądek gdyby nie one to nawet bym nie próbowała jeść jak na razie -1 kg

To jedyny plus mdłości w ciąży - chudnięcie :)
Mi sie przyda bo od początku roku za dużo przytyłam, ciągle tylko głodna chodziłam, mieso, mięso mieso :)

reklama
Do góry