reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

U genetyka byłam w listopadzie ze wzgledu na poronienia miałam robione kariotyp i jakieś tam jeszcze inne badania miedzy innymi zwiazane z trombofilia według Pani genetyk po samym wywiadzie mam zakrzepice na poczatku stycznia były wyniki (dowiadywalam się telefonicznie podobno wszystko wyszło ok) teraz dopiero mam odbior wyników i konsultacje pani genetyk nie wie o Fasolce o_O chce Przy okazji sie z nia skonsultować co i jak zobaczymy co mi powie

reklama
czasami zdarzają sie lekarze z powołania, bardzo dobrze ze będziesz pod kontrolą lekarza, on to już wie jak zrobić żeby było dobrze, i najważniejsze to zbada.

Oliwcia jak masz tak daleko to faktycznie musisz przystanki robić. Nie siec skulona bo to szkodzi rozłóż siedzenie lub leż z tyłu na boku na siedzeniach tam jest chyba najwygodniej.

Wymyśliłam dziś robić pączki żeby mieć sie czym zmęczyć i właśnie q..... wszystkie sie otwarły :( ale i tak są pyszne

1487179600-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@hajmal jedziemy z córeczka 4 letnia więc z tylu bedzie jeszcze fotelik taki sporawy bo mamy Recaro jakoś będą musiała dac rade :-)
Ja dzis kupilam male paczusie takie serowe córeczka bardzo lubi ;)
Smacznego kochana wcinaj na Zdrówko

Cześć dziewczyny, ale mam migrenę od dwóch dni. Jakaś masakra....Ja już tylko lekko plamię, chyba mi się zmniejszyło wszystko. Jestem ciekawa czy juz po wszystkim, czy to poronienie zatrzymane. Dzisiaj wieczorem się dowiem. Już nie mogę się doczekać...

do wieczora już nie długo, zrobi lekarz usg i będzie wszytko wiedział, może akurat to już całkiem końcówka - mam taką nadzieję.

reklama
@ni_kusia będzie dobrze bo musi być dobrze do wieczorka jeszcze tylko ta niepewność a potem będziesz wiedziała na czym już stoisz trzymam kciuki oczywiście za pozytywne wieści :D , a co do @hajmal to wizytę ma jutro o 20 z tego co pamiętam :szok: oczywiście za Ciebie Hajmalku również trzymam kciukasy :D

Do góry