reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Ja d3 nie biorę pytalam ostatnio nawet giną o d3 to powiedział ze jego zdaniem w femibionie jest wystarczający zestaw wspomagający zarówno przyszła mamę jak i planujaca witaminę b12, B6 i kwas foliowy biorę zmetylowany właśnie swansona no i do tego właśnie femibion.
@hajmal co fo femibionu to mi gin kazal go brac a dzis genetyczka potwierdzila ze jest to jej zdaniem jeden z najlepszych witamin dla kobiet zarowno planujacych ciaze jak i dla oczekujacych na kluseczke
@ni_kusia kciukasy trzymam i nie puszczam

@ni_kusia ja nadal trzymam kciuki kochana i liczne na dobre wieści :)
Kochane,oczyściłam sie, pan doktor powiedział ze jak przyjdziemia okres kolejny to jeśli coś zostało to wtedy ładnie się usunie. Wiec poradził poczekać do okresu i zacząć działać. Najważniejsze że nie będzie zabiegu. Przepraszam ale z wrażenia się napisami jagermeistera i mam małą bąbę☺
Heparyne zalecil od czynności serca. ...tu.mam.obiekcje ale będę się słuchać i chyba coś mówił o kurcze nie pamiętam. ...sama byłam bez męża bo ktoś musiał z córką zostać i zapomniałam. ...

Jak mi się przypomniało dam znać ☺

Ciesze się ze juz ok. Mega się ciesze. Dziękuję za wsparcie jesteście najlepsze na świecie

Bardzo sie z Toba ciesze ze nie musisz miec zabiegu. Dobrze ze poszlas teraz a nie w przyszlym tygodniu dzieki temu masz spokoju wiecej. Pamietaj zeby po nastepnej @ isc na kontrole :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Ale wczoraj mnie ścięło z nóg po tym drinku. Ale dobrze, musiało ze mnie zejść ciśnienie, bo podeszło do maksimum.
Nie wiem za bardzo do czego encorton miałby być na początku ciąży, raczej słyszałam o encortonie w późniejszym etapie. Zobaczymy. Jak wyjdzie mi pozytywny test mam do niego dzwonić, wtedy ustalimy termin wizyty.

Jak Wy sie dzisiaj czujecie?

@ni_kusia no i zajebiscie bardzo mnie cieszy ze wszystko jest ok takze teraz czekały do pierwszej miesiączki i do dzieła moi drodzy o_O
Dobrze ze podrinkowałaś odstresowałaś się trochę chociaż :D
U mnie dziś w miarę ok mdłości niestety nadal mecza nie moge nic w siebie wcisnać do jedzenia .....

@hajmal dziś trzymamy kciuki za ciebie kochana

reklama
Do góry