reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
@hajmal jak tam u Ciebie ???

@ni_kusia a ty jak się dziś czujesz ??
Do dupy się czuje. Chyba coraz gorzej. Bola mnie krzyże i mam wrażenie ze miednica. Szkoda gadać. Moja flustracja siega zenitu i najlepiej jest jak sie nie odzywam bo inaczej robie sie wredna i uszczypliwa....
Kochane,nie chce w sumie was obarczac moimi bolączkami. Musicie się cieszyc fasolinkami ❤❤❤

Po to tu jestesmy zebys nie zostala sama. Te bole, moze to jeden z objawow jak bardzo boli wez cos przeciwbolowego.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@hajmal właśnie nie chcę środków przeciwbólowych brać, wystarczy ze codziennie żłopię winko :p

Dzisiaj już marnie ze mną. Chyba jest coraz gorzej z dnia na dzień - psychicznie. Gdybym od razu poroniła to spoko, ale że to wyglada jak wygląda to nie za ciekawie ze mną....

Nikusia przykro mi ze tak podle się czujesz ..... A co do obarczania nas swoimi bolaczkami To Masz To Robic Po To Tu Jesteśmy Żebyśmy Się Wspierały Nie Tylko w tych Dobrych Momentach .
Ja miałam takie straszne bóle właśnie Przed poronienieniem i w trakcie również nie bralam żadnych przeciwbólowych (chyba ciągle miałam jakąś cicha nadzieje ze tym razem się uda i wolalam nie Ryzykować )
Umowilas się na wizytę do giną ???

@hajmal jak objawy ???

objawy- jestem ciągle zmęczona i boli mnie podbrzusze i piersi, na szczęście nie plamię, zastanawiam sie czy iść do jakiegoś jeszcze innego lekarza co by mi zrobił tylko samo usg bo sie boję. Biorę 2x2 luteiny i 2x1 dufastron wiec trochę tego dużo.

wysłałam do lekarza sms czy i kiedy moge sie do niego umówić prywatnie, no i kazał mi przyjechać do szpitala na 20 w piątek. Powiedział że mi poświeci tyle czasu ile trzeba będzie.

reklama
Do góry