reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
@hajmal jak tam u Ciebie ???

@ni_kusia a ty jak się dziś czujesz ??
Do dupy się czuje. Chyba coraz gorzej. Bola mnie krzyże i mam wrażenie ze miednica. Szkoda gadać. Moja flustracja siega zenitu i najlepiej jest jak sie nie odzywam bo inaczej robie sie wredna i uszczypliwa....
Kochane,nie chce w sumie was obarczac moimi bolączkami. Musicie się cieszyc fasolinkami ❤❤❤

Po to tu jestesmy zebys nie zostala sama. Te bole, moze to jeden z objawow jak bardzo boli wez cos przeciwbolowego.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@hajmal właśnie nie chcę środków przeciwbólowych brać, wystarczy ze codziennie żłopię winko :p

Dzisiaj już marnie ze mną. Chyba jest coraz gorzej z dnia na dzień - psychicznie. Gdybym od razu poroniła to spoko, ale że to wyglada jak wygląda to nie za ciekawie ze mną....

Nikusia przykro mi ze tak podle się czujesz ..... A co do obarczania nas swoimi bolaczkami To Masz To Robic Po To Tu Jesteśmy Żebyśmy Się Wspierały Nie Tylko w tych Dobrych Momentach .
Ja miałam takie straszne bóle właśnie Przed poronienieniem i w trakcie również nie bralam żadnych przeciwbólowych (chyba ciągle miałam jakąś cicha nadzieje ze tym razem się uda i wolalam nie Ryzykować )
Umowilas się na wizytę do giną ???

@hajmal jak objawy ???

objawy- jestem ciągle zmęczona i boli mnie podbrzusze i piersi, na szczęście nie plamię, zastanawiam sie czy iść do jakiegoś jeszcze innego lekarza co by mi zrobił tylko samo usg bo sie boję. Biorę 2x2 luteiny i 2x1 dufastron wiec trochę tego dużo.

wysłałam do lekarza sms czy i kiedy moge sie do niego umówić prywatnie, no i kazał mi przyjechać do szpitala na 20 w piątek. Powiedział że mi poświeci tyle czasu ile trzeba będzie.

reklama
Do góry