reklama
Do dupy się czuje. Chyba coraz gorzej. Bola mnie krzyże i mam wrażenie ze miednica. Szkoda gadać. Moja flustracja siega zenitu i najlepiej jest jak sie nie odzywam bo inaczej robie sie wredna i uszczypliwa....
Kochane,nie chce w sumie was obarczac moimi bolączkami. Musicie się cieszyc fasolinkami ❤❤❤
hajmal
Fanka BB :)
Po to tu jestesmy zebys nie zostala sama. Te bole, moze to jeden z objawow jak bardzo boli wez cos przeciwbolowego.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
0202oliwcia
Nikusia przykro mi ze tak podle się czujesz ..... A co do obarczania nas swoimi bolaczkami To Masz To Robic Po To Tu Jesteśmy Żebyśmy Się Wspierały Nie Tylko w tych Dobrych Momentach .
Ja miałam takie straszne bóle właśnie Przed poronienieniem i w trakcie również nie bralam żadnych przeciwbólowych (chyba ciągle miałam jakąś cicha nadzieje ze tym razem się uda i wolalam nie Ryzykować )
Umowilas się na wizytę do giną ???
@hajmal jak objawy ???
Ja miałam takie straszne bóle właśnie Przed poronienieniem i w trakcie również nie bralam żadnych przeciwbólowych (chyba ciągle miałam jakąś cicha nadzieje ze tym razem się uda i wolalam nie Ryzykować )
Umowilas się na wizytę do giną ???
@hajmal jak objawy ???
hajmal
objawy- jestem ciągle zmęczona i boli mnie podbrzusze i piersi, na szczęście nie plamię, zastanawiam sie czy iść do jakiegoś jeszcze innego lekarza co by mi zrobił tylko samo usg bo sie boję. Biorę 2x2 luteiny i 2x1 dufastron wiec trochę tego dużo.
reklama
0202oliwcia
Podziel się: