reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
HAJMAL błagam nie ma podstaw do tego by coś było nie tak. Na tym etapie pęcherzyk to super sprawa, czasem wystarczą godziny, zeby się coś w środku pojawiło. Czytałam na forach różne wypowiedzi dziewczyn, które bardzo późno doczekiwały się serduszek i teraz mają zdrowe słodkie dzieciaczki. Dlatego proszę się mi tutaj wziaźć w garść dla dobra pęcherzyka i swojego. Wszystko będzie dobrze;)

Dziewczynki zaczęło mi się. A po południu idziemy ze znajomymi na kolacje....mam nadzieje ze dam rade. Ale cieszę się bo juz się zaczelo☺

reklama
Dziewczyny wybaczcie mi, ze tutaj ale jakoś nie chce mi sie szukać wątku odpowiedniego. Wczoraj niby mi puściły te hormony, brzuch bolał, @ też dość porządna i potem po tych apapach sie zmniejszyło i w nocy ledwo co. Mam jakieś przeczucie, ze będzie mi się to babrać tak cały miesiąc. Piersi ciągle bolą. Nie wiem czy tak powinno być i czy to normalne. Oprócz tego ze płakałabym cały dzień to jakoś tak nie jest tak jak powinno. Przyjamniej mi sie tak wydaje. Poroniłam juz tyle ciąż ale takiej sytuacji to jeszcze nie miałam...

Do góry