reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Eh my z Oli od kilku dni codziennie rano pijemy naczczo gorąca wodę z cytryna i miodem o_O nie mogę jeść :( jak patrzę na jedzenie to mam wrażenie ze zaraz dosłownie przywitam się z sedesem :szok: z Oliwia w ciąży nie miałam takich cyrków

reklama
Współczuję, wiem jakie to jest straszne, ale z drugiej strony czujesz wtedy ze jest ok jak męczą mdłości...przynajmniej ja zawsze miałam takie przekonanie :)

Bylam pecherzyk maly 11,3 mm w srodku nic nie widac. Z usg wychodzi 4t6d a ja mam dzis 5t6d za 1,5 tygodnia mam kontrolna wizyte. Musze sie przygotowac ze sie nie uda.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1486569821-aaaaaa.jpeg

@hajmal nawet tak nie pisz według tego jest jeszcze wcześnie wiec wszystko jest możliwe a co do tego ze według miesiączki ciąża powinna być starsza o tydzień niż z usg to przecież moglas owulację mieć później .... Beta ci ładnie przyrasta wiec trzymam kciuki musi być dobrze ;)

reklama
Pewnie masz racje. Tylko ten opis na usg mnie w taki blad i oment wprowadzil. Sprawdzalam w necie i wychodzi dobrze. 20 -stego mam miec wizyte bedzie 7 tydzien z hakiem to juz bedzie jasne

Do góry