reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@ni_kusia kochana to co z tego ze nie ten wątek możesz tu pisać śmiało o wszystkim :D , co do Twojej miesiączki to faktycznie trochę dziwnie u mnie jak się zaczynało to juz było ale kochana nie stresuj się poczekaj jeszcze trochę a jak nadal bedzie cie to niepokoiło to umów się na wizytę do ginekologa niech sprawdzi co tam się dzieje

reklama
No właśnie, przy ciaży biochemicznej miałam taki krwotok, że juz do szpitala chciałam jechać. No nic, poczekam jeszcze troszkę. Raz przy pustym pecherzyku miałam okres i potem cały miesiac mi się babrało, ale w tym samym cyklu mimo krawawień zaszłam w ciażę :)

A jak Twoje mdłosci?
Hajmal jak Ty się czujesz?

Kochana nawet nie pytaj o moje mdłości nawet w nocy dzis mi dawały popalic makabra :)
Ni_kusia trzymam kciuki żeby ci szybko przeszło u mnie za każdym razem trwało to 2/3 dni a potem raz na jakiś czas jeszcze plemienia ale lalo się ze mnie nie milosiernie a raczej takie straszne skrzepy ze mnie schodziły wydaje mi się ze wszystko jest tez zależne od tego który tydzień w jakim stopniu zaawansowana ciąża im starsza tym dłużej to wszystko trwa

Ja tez przy ostanim poronieniu tak mialam troche krwi a potem przerwa. Poczekaj rozkreci sie, caly proces sie juz zaczal wiec bedzie przybieral na sile. U mnie ostatnio mimo lalo sie tydzien potem plamilo. Z tym ze wolala bym pare dni dluzej meczyc sie niz miec zabieg. U mnie wzgdlednie dobrze czekam wizyte u endokrynologa. Pielegniarka mnie pocieszyla powiedziala ze w ciazy przyjmuja w tym samym dniu. Wiec choc tyle dobrze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana nawet nie pytaj o moje mdłości nawet w nocy dzis mi dawały popalic makabra :)
Ni_kusia trzymam kciuki żeby ci szybko przeszło u mnie za każdym razem trwało to 2/3 dni a potem raz na jakiś czas jeszcze plemienia ale lalo się ze mnie nie milosiernie a raczej takie straszne skrzepy ze mnie schodziły wydaje mi się ze wszystko jest tez zależne od tego który tydzień w jakim stopniu zaawansowana ciąża im starsza tym dłużej to wszystko trwa

Współczuję mdłości? A migdałów próbowałaś??
Podobno potrafią pomóc;)
Koniecznie jutro po wizycie daj znać jak fasolina ;-)

Ja tez przy ostanim poronieniu tak mialam troche krwi a potem przerwa. Poczekaj rozkreci sie, caly proces sie juz zaczal wiec bedzie przybieral na sile. U mnie ostatnio mimo lalo sie tydzien potem plamilo. Z tym ze wolala bym pare dni dluzej meczyc sie niz miec zabieg. U mnie wzgdlednie dobrze czekam wizyte u endokrynologa. Pielegniarka mnie pocieszyla powiedziala ze w ciazy przyjmuja w tym samym dniu. Wiec choc tyle dobrze.

A co Ci lekarz powiedział, na to ze zaszłaś w ciążę zaraz po łyżeczkowaniu? Bo w sumie chyba o tym nie mówiłaś....

;-( Ja w poprzedniej ciaży wymiotowałam po ciepłych herbatach, dlatego cały czas piłam wodę w temperaturze pokojowej i to lekko mineralizowaną, bo nic innego nie mogłam przełknąć....

Wczoraj mnie mdlilo troche a tak ok. Brzuch czasem boli i jestem slaba.. mi najbardziej przeszkadza to zmęczenie wiec ide spac jak tylko moge. Na szczescie nie plamie.
Na mdlosci pomaga tez imbir podobno.
Lekarz sam mi powiedzial ze nie mam na co czekac, ze w moim wieku.... zeby sie przestac zabezpieczac. No i sie udalo.
A jak ty nikusia sie czujesz?.

reklama
Tak o imbirze też słyszałam, ale o korzeniu startym np do herbatki, ale tez do każdego posiłku mozna dodawać - jak ktoś lubi oczywiście :)
Ja nie mam apetytu i energii. Totalna apatia.... Brzuch lekko pobolewa i też lekko ciagle to wszystko wygląda. Ale dobrze, ze idzie weekend, to odpocznę. Wy też odpoczywajcie dziewczyny.

A pracujecie obie? Czy juz jesteście w domkach?
A tak w ogóle ile macie lat? Bo ja skończę w marcu już 35....

Do góry