reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

od 13 przyjmuje na nfz będę pół godziny wcześniej wiec zobaczymy która będę w kolejce.

reklama
U mnie bez zmian....Już męża zatrudniłam do pomocy i nic:( Ciągle bolą mnie piersi, nawet się nie zmniejszyły, podbrzusze pobolewa - flustrujące to jest. Ale czekam dalej. Za nic w świecie nie chcę zabiegu...

Ja myślę, że musisz poczekać, to tak z mojego doświadczenia powiedzieli mi w szpitalu że jesli mi nie zrobią czyszczenia to będę jeszcze 2 tygodnie chodzić i się czyścic i dokładnie tyle chodziłam i czyściłam się pomimo to że zrobili zabieg. Zabieg bez sensu był zabieg.

Ostatnia edycja:
No właśnie chyba bedę musiała spróbować, zapomniałam o tej Twojej radzie kochana. Muszę to koniecznie wprowadzic w życie :)

Na przeziębienie dobry jest syrop z cebulki i cukru szczególnie gdy kaszel występuje, no i herbata z cytryną i sokiem malinowym. Słyszałam też, że w ciązy można brać naturalną witaminę C no i preparaty *spam* które sama stosowałam, też dają radę. Ze względu na mdłości może być to nie do zniesienia ale może znajdziesz coś co Ci w miarę będzie odpowiadać. Grunt, żeby pomogło. Dużo odpoczynku, leżenie pod kocykiem i będzie lepiej :)

reklama
Do góry