reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Ni_kusia kochanie ja w marcu skończe 27 lat ;) , co do imbiru to właśnie kupilam dziś świeży i robię eliksir który będę dodawała do herbatki i do wody zobaczymy czy mi to wejdzie nigdy nie dodawalam do niczego imbiru .... Do do odpoczynku to ja mam nadzieje ze od jutra po wizycie u giną będę juz tylko odpoczywać psychicznie bo na razie to Sie trochę stresuje ...
Jeśli chodzi o prace to ja jestem od samego poczatku na L4 mój lekarz nalegał żebym odpuscila prace tak tez zrobilam .

Hajmal u mnie tez na poczatku były tylko nudności i to nawet znosne dziś zaczęły mnie męczyć nawet w nocy .... :mad: no a przed południem do tego stopnia ze przywitalam się z sedesem

reklama
Ja do pracy chodzę dzis mialam urlop zeby pojechac do lekarza. Nie chce sie przyznawac dopóki nie bedzie w miare pewne ze jest ok. Dopiero pojde na L4. Ja we wrzesniu koncze 35 lat.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oliwcia bedzie dobrze :) o ktorej wizyta?
Wez 35 a dusza mloda. Jak by nie te siwe wlosy :)
Nie farbuje dla dobra juz rok odzyskalam swoj naturalny nieznany trudny do okreslenia kolor

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie brudzenia, czasem mały skrzepik. ..chyba mi apap wszystko wstrzymał. Póki nie ma gorączki i złego samopoczucia będę czekać.

Oli czekamy na efekt wizyty ☺

Wizyta miała być 11.30 u giną obsówka więc weszlam dopiero godzinę po czasie
A wiec tak serduszko pika 141 uderzeń na minute według USG bobo jest praktycznie tydzień młodsze a dokładniej 6t6d kolejna wizyta za 4 tygodnie
6c70cca6b922d.jpg.html

reklama
Do góry