reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
Oczywiście Kochana niema Problemu ja zamawiam na Allegro
Zobaczymy jak bedzie. Napisze wam bez wzgledu na to co bedzie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I jak wizyta?
Oliwcia z moim lekarzem to długa historia. Zmieniłam na niby lepszego a po wizycie wyszłam niezadowolona. Jak zafasolkuje wracam do starego ale młodego wiekiem mojego kochanego doktora ☺
O usg nic nie mówił. Twierdził że sama poronienie a jak nie to szpital ale nie sadzi. Ale w sumie jak się sama nie wyczyszcze to nie wiem co mam robić. A ten lekarz był dla mnie ustawiony i z dwóch źródeł proszony o większą uwagę w moim temacie. I masz babo placek oprócz recepty na clexane nie mam nic
O usg nic nie mówił. Twierdził że sama poronienie a jak nie to szpital ale nie sadzi. Ale w sumie jak się sama nie wyczyszcze to nie wiem co mam robić. A ten lekarz był dla mnie ustawiony i z dwóch źródeł proszony o większą uwagę w moim temacie. I masz babo placek oprócz recepty na clexane nie mam nic
hajmal
Tak to wlasnie bywa jak się kogos prosi postaraj sie nie isc na zabieg , takie samoczyszczenie jest lepsze.
Trzymaj sie jakos
Trzymaj sie jakos
0202oliwcia
Ni_kusia Hajmal ma wizytę jutro
Trafić na dobrego lekarza jest niestety ciężko ja wcześniej byłam ze swojego zadowolona ale tylko do czasu gdy było wszystko dobrze potem okazało się ze nic się nie zna i w ogóle A ten gin którego mam teraz miodzio nie planuje go juz chyba nigdy zmieniać (i na dodatek jest bardzo młody )
Trafić na dobrego lekarza jest niestety ciężko ja wcześniej byłam ze swojego zadowolona ale tylko do czasu gdy było wszystko dobrze potem okazało się ze nic się nie zna i w ogóle A ten gin którego mam teraz miodzio nie planuje go juz chyba nigdy zmieniać (i na dodatek jest bardzo młody )
Tak to wlasnie bywa jak się kogos prosi postaraj sie nie isc na zabieg , takie samoczyszczenie jest lepsze.
Trzymaj sie jakos
Oo dzięki za info o hajmal. Juz mi się wszystko kręciNi_kusia Hajmal ma wizytę jutro
Myślę że u mnie się ruszy lada chwila. Czekam cierpliwie ☺
Trzymaj sie jakos
Trzymam spoko jest ok. Na zabieg nie planuje iść nie ma mowy
reklama
Trzymaj się, trzymam kciuki - na pewno będzie wszystko dobrze ;-) O której masz wizytę?dzisiaj idę, bardzo sie boję że będzie powtórka z listopada.
Podziel się: