reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

dziękuje Ci bardzo za odpowiedz:) teraz widze że kupiłam zly preparat wit. B, z Solgara, ale z tego co widze nie jest to forma metylowana więc pozwolę się wzorować na Tobie i zakupie swansona :)

reklama
Oliwcia z moim lekarzem to długa historia. Zmieniłam na niby lepszego a po wizycie wyszłam niezadowolona. Jak zafasolkuje wracam do starego ale młodego wiekiem mojego kochanego doktora ☺
O usg nic nie mówił. Twierdził że sama poronienie a jak nie to szpital ale nie sadzi. Ale w sumie jak się sama nie wyczyszcze to nie wiem co mam robić. A ten lekarz był dla mnie ustawiony i z dwóch źródeł proszony o większą uwagę w moim temacie. I masz babo placek oprócz recepty na clexane nie mam nic

Tak to wlasnie bywa jak się kogos prosi :( postaraj sie nie isc na zabieg , takie samoczyszczenie jest lepsze.

Trzymaj sie jakos

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ni_kusia Hajmal ma wizytę jutro :)
Trafić na dobrego lekarza jest niestety ciężko ja wcześniej byłam ze swojego zadowolona ale tylko do czasu gdy było wszystko dobrze potem okazało się ze nic się nie zna i w ogóle A ten gin którego mam teraz miodzio nie planuje go juz chyba nigdy zmieniać (i na dodatek jest bardzo młody ;)):p:D

Tak to wlasnie bywa jak się kogos prosi :( postaraj sie nie isc na zabieg , takie samoczyszczenie jest lepsze.

Trzymaj sie jakos

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ni_kusia Hajmal ma wizytę jutro :)
Trafić na dobrego lekarza jest niestety ciężko ja wcześniej byłam ze swojego zadowolona ale tylko do czasu gdy było wszystko dobrze potem okazało się ze nic się nie zna i w ogóle A ten gin którego mam teraz miodzio nie planuje go juz chyba nigdy zmieniać (i na dodatek jest bardzo młody ;)):p:D
Oo dzięki za info o hajmal. Juz mi się wszystko kręci
Myślę że u mnie się ruszy lada chwila. Czekam cierpliwie ☺

reklama
Do góry