reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
NI_kusia ja mam w sobotę wizytę o 11,30
A powiedz kochana jak ty się dziś czujesz???
A powiedz kochana jak ty się dziś czujesz???
0202oliwcia
Kochana oczywiście że od razu po wizycie dam znać co i jak
A powiedz mi jak nie przyjdzie @ to będziesz miała jeszcze raz usg robione czy raczej już nie???
A powiedz mi jak nie przyjdzie @ to będziesz miała jeszcze raz usg robione czy raczej już nie???
hajmal
Zobaczymy jak bedzie. Napisze wam bez wzgledu na to co bedzie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
0202oliwcia
Xssenia ja biorę Swansona ale słyszałam również dużo dobrego na temat Solgar
0202oliwcia
Xssenia oczywiście a powiedz mi o co dokładnie pytasz o witaminy typy B12,B6 i kwas foliowy też ??
reklama
0202oliwcia
Xssenia pozwoliłam sobie skopiowac swoją wypowiedz na temat suplemantacji z innego Forum
Przypomnę że ja mam mutację MTHFR C677T Heterozygota i jestem po 4 poronieniach mam zdiagnozowane Poronienia Nawykowe , moja Homocysteina na koniec listopada 14,50 natomiast ok 7 stycznia poziom 6,14 suplementacja jaką stosowałam to
Metafolina Swanson 800mcg 1 dziennie
Femibion Natal 1 również jedna dziennie
Acard 75 mg 1 dziennie
Witamina B12 Metylokobalamina Swanson 5000msg (pierwszy tydzień codziennie jedna potem 0,5 tabletki dziennie
Witamina B6 P-5-P Swanson 5000mcg jedna dziennie
Teraz jak widać rośnie fasolka jestem przed pierwszym usg 11 lutego od pozytywego testu do zestawu powyżej dołączył Clexan 0,6 i duphaston 3 *1 tabletka
Acard biorę rano, duphaston rano południe i wieczór i clexan wieczorem
Przypomnę że ja mam mutację MTHFR C677T Heterozygota i jestem po 4 poronieniach mam zdiagnozowane Poronienia Nawykowe , moja Homocysteina na koniec listopada 14,50 natomiast ok 7 stycznia poziom 6,14 suplementacja jaką stosowałam to
Metafolina Swanson 800mcg 1 dziennie
Femibion Natal 1 również jedna dziennie
Acard 75 mg 1 dziennie
Witamina B12 Metylokobalamina Swanson 5000msg (pierwszy tydzień codziennie jedna potem 0,5 tabletki dziennie
Witamina B6 P-5-P Swanson 5000mcg jedna dziennie
Teraz jak widać rośnie fasolka jestem przed pierwszym usg 11 lutego od pozytywego testu do zestawu powyżej dołączył Clexan 0,6 i duphaston 3 *1 tabletka
Acard biorę rano, duphaston rano południe i wieczór i clexan wieczorem
Podziel się: