reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Ni_kusia tak z płomieniami ok ale głową mnie coraz bardziej zaczyna bolec no i mam takie mdłości ze mi co chwile nie dobrze wczesniej tak nie miałam :-( co do odstępów miedzy Acard a Clexan to slyszalam ze najlepiej jak się Acard bierze wieczorem Niz rano ale ja juz tak bralam od poczatku i nie chciałam kabinowac

reklama
Nikusia to tak jak i ja przysnelam wczoraj i zastrzyka nie zrobilam :( zwlaszcza ze jestem strasznie zmeczona ostanio

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bidulki jesteście z tymi mdłosciami:( Ale to dobry znak dla Waszych fasolinek :)

Ja mam plamienia, ale okres nie chce mi sie rozkręcić. Juz mam wizję że bez farmakologii sie nie obejdzie :( Lekarz mowił dwa tygodnie max czekać, w środę bedzie dopiero tydzień od odstawienie lutki więc czekam dalej cierpliwie. Już bym chciała rozpocząć ten nowy cykl ;-)

nikusi tak bardzo Ci współczuje, może spróbuj jakiegoś naturalnego sposobu, ja też tak czekałam ale nie tak długo jak Ty, piłam herbatę z liści malin, męczyłam męża, w końcu pojechaliśmy po meble 350km w jedna stronę trochę dźwignęłam trochę mnie wytłukło i po powrocie sie rozszalało. Spróbuj może herbaty, wiem jak to czekać, w listopadzie czekam najpierw 2 tygodnie na lekach ze jednak sie uda a potem chyba 4 czy 5 dni juz nie pamiętam żeby wreszcie@ przyszła

Chyba zmolestuję dzisiaj męża - na pewno się ucieszy :)

A jak za te dwa tygodnie razem się nie rozkręci to powinnam pójść do swojego lekarza? Ale chyba się rozkręci jak już plamię....Tak to sie te zarodki nie trzymają i same sobie idą, ale jak pęcherzyk ma sobie pójść bo przyczepił się i nie chce puscić.....:(

Ni_kusia nie wróż już nie wróż jak sama napisałaś lekarz powiedział czekamy dwa tygodnie minął nie cały tydzień czekaj cierpliwie domyślam się że chciała byś żeby już było po wszystkim i żeby mógł się zacząć wreszcie kolejny cykl na twoim miejscu też bym się niecierpliwiła ..... U mnie jakoś tak szybko to wszystko przychodziło pomimo tego że cały czas brałam Duphaston trzymam kciuki żeby już to wszystko przyszło i żebyś mogła na spokojnie podjąć dalej walkę .

W sobotę mam wizytę już nie mogę się doczekać

Ni_kusia najlepiej by było jakby samo przyszło lepiej dla Ciebie i twojego organizmu bo jak niestety nie uda się samoistnie to musisz się zgłosić do lekarza i łyzeczkowanie a po tym świństwie z tego co wiem o trzeba trzy cykle odczekać

mi sie zaczęło znienacka, skoro plamisz tz ze sie proces uruchomił chyba,

Oliwia Ty sie nie możesz doczekać a ja najchętniej jutrzejszą wizytę odłożyła bym za tydzień nawet dwa , tak sie strasznie boję. Ostatnim razem wszytko sie skończyło w 6,0 tygodniu a ja jutro mam 5,6. W takim tygodniu jeszcze nic pewnego sie nie wie. Wolała bym iść raz i usłyszeć to co mam usłyszeć zamiast przeżywać stres parę razy, jeszcze mąż miał ze mną jechać to sie okazało ze na szkolenie jedzie i jeszcze mi ciężej

Dziewczyny na pewno bedzie dobrze u Was, czuję to. Lepiej pójść i skontrolować co i jak i wiedziec. U Was nie dzieje się chyba nic niepokojącego i to na tyle, zeby się obawiać....Bedzie dobrze dziewczyny :)

reklama
Hajmal właśnie dlatego ja nie chciałam wcześniej wizyty a jak byłam na pierwszej to było bardzo wcześnie i nie chciałam żeby mi tam co kolwiek grzebał bo nie chciałam ryzykować ....
U mnie w sobotę na wizycie będzie 7t5d :D więc mam nadzieje że wszystko jest tam dobrze :confused:
Co do wizyty i męża to mój chciał iść a ja mu to odradziłam namówiłam go żeby poszedł ze mną dopiero na to usg w 12 tygodniu , mój się strasznie stresuje tymi moimi poronieniami ta ciążą i w ogóle nie chce mu jeszcze dokładać i na wszelki wypadek wole iść sama na pierwsze usg .

Trzymam kciuki za Jutrzejszą wizytę będzie dobrze bo niema żadnej innej opcji ;):p Oczywiście daj znać jak będziesz już po wizycie

Do góry