reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
wczoraj zasnęłam i nie wzięłam zastrzyku, zdarzyło sie to którejś z Was? czy zaszkodziłam tak sie boje i takie mam wyrzuty sumienia. Wbiłam go od razu ja sie zorientowałam ale mimo wszytko 12 godzin później

Hajmal jak pominiesz jedna dawkę to nic się nie stanie tylko jak dziś sobie zrobiłaś już jeden to drugiego nie rób czasami

Ni_kusia co do kwasu to ja biorę ten metylowany Swansona + femibion Natal 1

Ja dziś jestem bardzo nie wyraźna ..... mdli mnie brzuch pobolewa a rano w toalecie na papierze toaletowym zauważyłam śluz zabarwiony na brązowo
icon_cry.gif
ale bardzo znikoma ilość teraz biegam co chwilę do łazienki sprawdzić ale jest czyściutko , obecnie leże i wypoczywam wizyta u gina w sobotę 11,30

Oliwcia odpoczywaj, w sumie to lepiej ze brązowe a nie czerwone czy różowe, nikusia może mieć racje z tym plamieniem, bierzesz luteine czy duphastron po nich powinno Ci przejsć?
muszę z powrotem robić te zastrzyki wieczorem wiec zacznę je robic co 23 godziny aż wrócę do wieczora. Bardzo mnie ten zastrzyk zestresował i znów skoczyło mi ciśnienie na 147 dobrze ze w srode mam wizytę, pewnie dostane jeszcze dopezyt do kolekcji .

A kiedy te zastrzyki powinno się robic? Rano czy wieczorem? Ma to jakieś znaczenie? Mi chyba rano bedzie lepiej, bo jak przysnę wieczorem to klapa:(

Termin @ przypada mi chyba jakoś za kilka dni...
Biorę Duphaston 3 razy dziennie od dwóch tygodni tak awaryjnie
Co do czasu robienia zastrzyków to ja robię zawsze wieczorem ok 21 bo rano do 9 biorę acard a z tego co słyszałam to musi być 12 godzin przerwy między jednym a drugim

reklama
W sumie o tym nie pomyślałam, ze taki musi być odstęp, dobrze mieć tą swiadomość :)
A jak twoje plamienie, już ok?

Do góry