reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Kochana ten tak ale ten poprzedni to totalny dupek ile ja czasu z nim zmarnowałam pod jego opieka właśnie miałam te 4 poronienia od września jestem pod opieka tego nowego z którego jestem bardzo zadowolona :-D
Kochana daj znać jak będziesz miała juz Bete i duzo wypoczywaj

reklama
Etam no cos ty kochana :o u mnie oki po malutku leci siedze w garach od rana ( plecy i łopatki mnie juz bola ) corcia ma dziś 4 urodziny a na sobotę mamy mieć sporo gości i ktoś musi to ogarnąć .... Buuuu :oops::oops: , a tak to bez atrakcji dziękuje ze pytasz :) brzuch nie boli , mdłości brak jedynie metaliczny posmak eh dokucza bardzo nawet jabłka czy banana nie mogę zjeść , a cyce lepiej nie pytać chcesz trochę ode mnie?? Moje się zaraz urwa i bola jak diabli :errr:

Mnie cyce też jeszcze bolą :p

A tak poważnie to jakaś taka przyklapnięta jestem, ale etap płakania mam już za sobą. Już bym chciała ten okres dostać....Dziś 3 dzień jak nie biorę Lutki....
Tak sobie wczoraj o tym wszystkim myślałam i stwierdziłam, ze to będzie chyba nasza ostatnia próba. Mam 1 córkę, 3 poronienia za sobą i 2 ciąże biochemiczne. Jak mi teraz Femibion, Acard, clexane i Luteina nie pomogą to ja już chyba nie znajdę sił na kolejne badania i próbowanie. Chciałabym dać dom i miłość dziecku, które nigdy tego nie zaznało. Czuje, że jest mi to pisane :)

Ni_kusia piękne podejście :-) :) mam nadzieje ze @ zaraz przyjdzie i nie bedzie cie tak trzymać w tej niepewności ... Co do starań to my z mężem juz jakiś czas temu podjelismy decyzje ze to jest nasza ostatnia próba i jak tym razem się nie uda to juz koniec temat zamknięty i nigdy więcej do tego nie wracamy nawet rozmawialam ze swoim ginem na ten temat jakby co to miałam zakładać wkładkę nie zniosła bym tego po raz kolejny .... Trzymam kciuki kochana żeby tobie ten zestaw pomógł ja jade na tym samym tylko zamiast Lutki to duphaston i jak na razie jest wszystko ok :laugh2:

Ni_kusia piękne podejście :-) :) mam nadzieje ze @ zaraz przyjdzie i nie bedzie cie tak trzymać w tej niepewności ... Co do starań to my z mężem juz jakiś czas temu podjelismy decyzje ze to jest nasza ostatnia próba i jak tym razem się nie uda to juz koniec temat zamknięty i nigdy więcej do tego nie wracamy nawet rozmawialam ze swoim ginem na ten temat jakby co to miałam zakładać wkładkę nie zniosła bym tego po raz kolejny .... Trzymam kciuki kochana żeby tobie ten zestaw pomógł ja jade na tym samym tylko zamiast Lutki to duphaston i jak na razie jest wszystko ok :laugh2:

Na pewno wszystko bedzie dobrze, trzymam za Ciebie i fasoline kciuki :-)

beta to nie wiem, dziś byłam rano na pobraniu krwi wynik będzie może koło 16

Daj koniecznie znać ;-)

reklama
Do góry