reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Dziewczynki, już w końcu mogę napisać.

Mam pęcherzyk ciążowy, ale - jest za mały jak na 7 tc i za kanciasty. Ponieważ dokładnie wiem, kiedy zaszłam w ciążę, to szansa na jej pozytywny rozwój jest znikoma. Zdecydowałam z lekarzem, że odstawiamy leki i czekam na poronienie.
Dostałam zielone światło co do starań po poronieniu. Mam receptę na clexane 0,4 i mam je brać od pozytywnego testu, plus mój acard i luteinę. Jak na tych lekach nie uda się utrzymać ciąży, to trzeba będzie zrobić dodatkowe badania. Oprócz tego od dziś kwas foliowy zmetylowany :)

W sumie powiem wam, że odetchnęłam. Nalałam sobie wina i się relaksuję. Już wypłakałam ból teraz czekam na nowy cykl i nowe starania,bo w clexane cała moja nadzieja.

Kibicuję Wam bardzo - i kibicować będę, będę zaglądać, bo tak się z Wami związałam,może dlatego, ze takie wyjątkowe jesteśmy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana bardzo mnie cieszy twoje pozytywne podejście do tej całej sytuacji :biggrin2: relaksuj się kochana i wypij również lampeczke za Mnie :p przykro mi ze nie udało się tym razem a tak ładnie się zapowiadało pierw ja zaraz potem Ty po chwili Hajmal eh tak ładnie się złożyło ale będę Ci kibicowała kochana i mam nadzieje ze tym razem dzięki clexan będzie dobrze Bo w końcu musi być niema innego wyjścia . Teraz trzymam kciuki za to żebyś się sama ładnie oczyściła a potem za męża i do roboty :D
Zagladaj do nas zagladaj kochana nie wyobrazam sobie żeby miało być inaczej ja również się z wami zrzylam Juz o_O i często zagladam na forum tylko po to żeby zobaczyć czy cos napisalyscie :szok:. Także kochana trzymam za Ciebie za Was kciuki

Oliwcia dzieki - pisalam, kasowalm,pisalam i skasowalam Nagryzmolilam tyle co widzalyscie, nie moglam slow dobrac dlatego pozwol Oliwcia ze i ja sie pod nimi podpisze

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Miłej nocki Kobietki ;)

c5b7df60fad91.jpg.html
moja corcia ma urodzinki jutro :-) :)

wczoraj mi nie szalało, a dziś rano pomimo stresów w pracy miałam 120/80 :)
tylko tsh mam 8,5 wzięłam wczoraj wieczorem eutyrox 75 i mam jutro zrobić jeszcze kontrolnie ft3 i ft4
U tego mojego lekarza co teraz chodzę byłam dopiero 3 raz, wczoraj popołudniu dzwoniłam zapytać co z tym tsh robić, a ten sie martwił tym ze nie ma mi jak wypisać skierowania na badania i będę musiała płacić za nie. Rozumiecie !!! on sie martwił zę muszę płacić. Poszłam do lekarza przyjmującego w przychodni o 30 km dalej a podejście jest zupełnie inne niż u mnie. U mnie 150zł za wizytę wszystkie badania prywatnie, zlewka na maxa, żadnego kontaktu telefonicznego. Ten nowy jak mu powiedziałam ze pójdę na te badania prywatnie bo nie dostane urlopu to mnie wysłał zeby mi na szpitalu na cito zrobili. Nr telefonu do siebie dał i wszytko na NFZ. Szok

Hajmal na takiego lekarza trzeba trafić jak ja to mowie lekarz z powołania :biggrin2: mój poprzedni koszmar chociaż ze prywatnie ! Obecny również prywatnie ale zajebosty gość chórze do niego prywatnie a wszystkie badania jakie on mi zlecał dawał mi na NFZ dzięki niemu zaoszczedzilam jakieś 6/7 tys a to kupa pieniążków ... Teraz tez Clexan dostałam od niego na refundacje a przy samej mutacji się na Nia nie łapie wiec nie musiał mi przypisywać zniżki :-D
Najlepsze to właśnie trafić na odpowiedniego człowieka na odpowiednim miejscu Trzymaj się go kochana jak możesz o_O
A co do numeru tel to mój dal mi swoja prywatną komurke na pierwszej wizycie i jak to on stwierdził żebym nie potrzebnie za wizytę płaciła to wyniki MMS mu wysylalam bo sam do mnie pisał SMS jak się czuje i w ogóle :szok:

reklama
Do góry