reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Ni_kusia mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie i jeśli to to najgorsze to trzymam kciuki aby sie obeszło bez lyzeczkowania bo wtedy będziesz mogła zacząć zaraz kolejne starania a przy lyzeczkowaniu niestety trzeba odczekać te 3 miesiące daj znać jak będziesz po wizycie .... Ale pamiętaj ziarenko nadziei jest :biggrin2:

reklama
oliwcia przyrasta to dobrze, a claxenu mam 0,4i biorę luteine podjezykową 2x2
W grudniu miałam łyżeczkowanie ale lekarz powiedział ze w styczniu już można próbować , tylko nie wiem z jakim efektem. Dobrze ze chociaż jest już prawi czysto zaraz jadę stać w kolejce do gina żeby mnie przyjął

Hajmal będzie dobrze bo musi być niema innego wyjścia ..:biggrin2: nie wiem kochana ale mi się wydaje ze możesz mieć takie objawy ze wzgledu na to ze tak nie dawno mialas Lyzeczkowanie z tego co wiem to po zamoistym można się starać w kolejnym cyklu natomiast po lyzeczkowaniu powinno się odczekać trzy cykle .... Ale co lekarz to inna praktyka

oliwcia przyrasta to dobrze, a claxenu mam 0,4i biorę luteine podjezykową 2x2
W grudniu miałam łyżeczkowanie ale lekarz powiedział ze w styczniu już można próbować , tylko nie wiem z jakim efektem. Dobrze ze chociaż jest już prawi czysto zaraz jadę stać w kolejce do gina żeby mnie przyjął
Trzymam kciuki hajmalku:)

Jestem po badaniu. Kazal mi dufastron brac. Za tydzien przyjsc i zrobil usg. Znalaz malutki pecherzyk. Wynikow bety jeszcze nie mam . Zreszta mi powiedziala pielęgniarka ze mi nie powie przez telefon. Wiec jak juz odbiore badania na ktore czekam to wstapie ta doprzychodni. Moze bedzie a jak nie zeby ja upowaznic do powiedzenia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry