reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Nikusia super wiadomość:)
Hajmal nie szkodzi, wiem,że jesteś teraz bardzo zajęta;)
Byłam u lekarza. Wszystko jest ok:) Wg usg to 8tydz.i 3dzien (wg om 8i1). Ma 2cm i wygląda na to,że jest wszystko w porządku. Bardzo się uspokoiłam,bo przed samą wizytą myślałam,że wyskoczy mi serce.
Nie mam krwiaka,ale delikatne odklejenie przy kosmowce, lekarz stwierdził,że nie ma znaczenia.. jednak nadal mam się oszczędzać. Jestem bardzoo szczęśliwa, oby dalej szło dobrze:)

reklama
Byłam u lekarza. Wszystko jest ok:) Wg usg to 8tydz.i 3dzien (wg om 8i1). Ma 2cm i wygląda na to,że jest wszystko w porządku. Bardzo się uspokoiłam,bo przed samą wizytą myślałam,że wyskoczy mi serce.
Nie mam krwiaka,ale delikatne odklejenie przy kosmowce, lekarz stwierdził,że nie ma znaczenia.. jednak nadal mam się oszczędzać. Jestem bardzoo szczęśliwa, oby dalej szło dobrze:)
Super wiesci strasznie sie ciesze☺ gratuluje!!! Odpoczywaj i leniuchuj. Wszystko bedzie dobrze ☺

Cudne wieści oby same takie :):):)

Tez mnie to cieszy oliwcia. Ten watek jest po prostu szczesliwy☺
Ja sie lepiej czuje po odstawieniu tych witamin. Mam nadzieje ze ten stan sie utrzyma ☺
Jak Twoja corcia?hajmal a Twoja?i karolinka Twoja? Jak się miewasz?

@ni_kusia u nas super Małgosia jest grzeczna dużo śpi aniołek mój mały :-) :)
Od dziś jesteśmy z dziewczynami same w domu mojemu skończyło się tatusiowe i musiał wrócić do pracy także dziś pojechał a wraca na wszystkich świętych buuu starsza dziś rano poszla do przedszkola zdrowa a wróciła zasmarkana i kaszlaca jak stara lokomotywa

Bardzo mnie cieszy że lepiej sie czujesz i mam nadzieje że tak sie to utrzyma oby do samego końca :D

Ja ciagle jestem ze wszystkim do tylu, nie moge jakos ogarnac obowiazkow, nie chce mi sie albo inaczej, moge w nocy siedziec i patrzec jak Zosia spi ale mam problem z umyciem dwóch szklanek. My juz po chrzcinach, ale zostaly mi pożądki w ubrankach Zosi. Duzo ubranek dostalismy, plus te po Jasiu i. balagan gotowy.
Zosia jest grzeczna, spi, je i troche poplacze jak ida gazy ale na szczescie nie duzo.
Wazy 4200g :)
Ja sie czuje juz troche lepiej ale i tak jestem jeszcze mocno slaba.

Magda uwazaj na ta kosmowke, dużo idpoczywaj.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczorajszy dzień to tragedia Małgosia nie mogla spać cały dzień po 10/15 minut i koniec ... Odeszlam na dwa kroki a ta juz w ryk , mloda chora dziś do przedszkola jej nie puszczam za oknem cala noc leje mnie trzyma od wczoraj migrena a tam o kant DUP... To wszystko potluc maz straty sie mnie wesprzeć przez tel ale wiecie jak to jest na odległość ... Przez to wymeczenie mam mniej mleka wczoraj musiała zrobić butle bo niby chcą ciągła ale był płacz zjadła mm 50 ml i poszła spać czyli ewidentnie była glodna :(:(
W nocy dostalismy próbkę zdjęć z sesji do zatwierdzenia jedyny pozytyw w tym wszystkim do końca tyg mamy mieć płytę juz nie mogę sie doczekac

Oj najgorsze jest glodne dziecko, współczuję, dobrze ze znalazlas przyczyne.
Ja pokarmu mam na razie dosc, ale mamy gazy i czasami brzuszek ja boli. Od wczoraj podajemy male dawki espumisanu, zobaczymy czy pomoże.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane brak czasu na wszystko dzień leci za dniem . Czuje sie fatalnie my z malutka miałyśmy infekcje po cesarce prawdopodobnie to była sepsa która już u mnie schodzi . Dziś o 1 w nocy dostałam takich trzesiwek ze masakra zabrało mnie pogotowie gorączka 39 te pare godzin bez maleństwa myślałam ze zwariuje . Ogólnie cały czas jadę na przeciwbólowych silnych lekach bez tego ani rusz . Będę miała chwilkę poczytam trochę wiadomości i się brde odzywać . Póki co każda wolna chwilkę odsypiam . Pierwsza dni byłam mega spanikowana bo pierwszy dzidziuś jak sobie dam radę .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry