reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Karolinao współczuję, bądźcie dzielne obie, bedzie dobrze dacie rade. Dobrze ze juz lepiej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej laski mam delikatnego dola :/ wszyscy krytykują mnie ze nie karmie piersią . Kurde próbowałam 3 dni mała nie chciała ssac była nie sforna . W końcu z nerwów kupiłam mleko i wszystko jest tak jak należy robi kupki je i śpi . Wogle tak pomyślał ze jak bym miała teraz karmić przy tych antybiotykach i silnych lekach co biorę nie wiem czy to by było dobre rozwiązanie :/ [emoji25]chciałam bardzo ale uwiezcie 2 dni porodu i cesarka dały się w kość. @hajmal jak twoje maleństwo . @oliwcia przepiękne zdjęcia . Może poprostu taki dzień miała . @nikusia i @ Magda.lena a wy jak się czujecie [emoji8] jak przebiega wszystko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

To moje maleństwo chce się tez wybrać na sesje ale nie wiem czy będę w stanie w przyszłym tyg a wiem ze najlepiej do 14 dni po ur.
1509120232-29df4483b8946304-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Karolinao, karmienie mm to trudny temat, ciezki. Nie wiem co Ci doradzic choc przerabialam to z Jasiem. Chyba tylko nie przejmuj sie. Robisz dla dziecka co mozesz najlepiej, i to jest najwazniejszy powod podania mm.

@karolinaao nie przejmuje się gadaniem innych to nie ich interes a to że karmisz butla i mlekiem mm to nie znaczy że mniej kochasz swoje dziecko wiec na prawdę niema co sie przejmować takim pustym gadaniem ...
Co do sesji to niby fakt że do 14 dni ale moja Małgosia miała sesje robioną w 17 dobie dokladnie a zdjecia wyszły idealnie ;):)
Masz ochraniacz modułowy ??? Jak się spisuje ???

Czesc:) u mnie narazie ok. Tzn.nie wiem, bo w pon.mam wizytę i dopiero się dowiem. Najgorsza taka niepewność, nie wiesz czy wszystko dobrze, najchętniej to kupilabym do domu usg i robiła codziennie;)
Mam nadzieję,że u Was wszystko w porządku:) Maluszki rosną, to najważniejsze. A karmieniem to ja się w ogóle nie będę przejmować Karolina, robisz co możesz. Skoro mała nie chce cycka to nie będziesz jej głodzić i wiadomo,że dasz butle. Moja mama jak urodziła mnie i mojego brata (blizniaki) to straciła pokarm ze stresu,bo ciągle mowili jej,że będzie jedno a nie dwoje heh takie czasy. Nie byłam karmiona piersią i jakoś specjalnie nie chorowalam częściej ani nic mi nie bylo... a kiedyś nie było takiego mleka jak teraz. Najważniejsze,że macie dzieci już na świecie. Przynajmniej ja tak teraz na to patrzę.

Magda.Lena tez tak mialam, chodzilam w stresie co dwa tyg na wizyte byle tylko zobaczyc czy jest wszystko ok. Troche lepiej bylo jak zaczelam czuc ruchy, moze i u Ciebie tez tak bedzie.

Nikusia jak samopoczucie?

Też tak myślę, że dopiero wtedy będę spokojniejsza.. póki co trzeba się stresować:) a powiedzcie co myślicie o detektorach tętna płodu? Któraś z Was miała?

reklama
@Magda.Lena87 ja nie miałam ale powiem ci ze był moment ze chciałam kupić tylko ze to juz był późniejszy etap i nie było sensu bo czulam kopniaki juz tylko ze jak mała dłużej przyzpsnela w brzuszku i sie nie ruszala to mi sie zalaczala panika ...

Słonka a wracajac do głównego tematu Mutacja MTHFR co dalej co teraz myslala którąś z was otym ???

Do góry