reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Nikusia myślę o Tobie i może lepiej podejdź sobie na izbę przyjęć,żeby Cię tylko przebadali? Może będą mieli możliwość ustalić co spowodowało krwawienie. Powód może być naprawdę błahy, a Ty bylabys spokojniejsza. Istnieje ryzyko,że będą chcieli Cię zostawić na obserwacji,bo tak zwykle robią. Ale wiesz co jak ja byłam w szpitalu to nic mi nie robili oprócz badania tylko kazalli leżeć,więc w domu możesz leżeć tak samo. Staraj się w ogóle nic nie robić. Powinno ustąpić.

Dziaiaj juz brazowe plamienia wiec chyba bedzie lepiej. Mialam wczoraj wrazenie i sorki z gory za opis ale jak aplikowalam luteine ze natrafilam w srodku na jakis miekki skrzepik i go przebilam palcem. Nie wiem skad sie tam wzial jak dzien wcześniej krwiaka na badaniu nie bylo. Lekarz tylko mowil zebym wiecej pila zeby bylo wiecej wod... grunt ze jest lepiej. Pozostal bol glowy.
Najblizszy tydzien wiecej odpoczywam i zobaczymy.
Dziekuje za wsparcie ☺☺☺

Magda.lena w poprzedniej ciazy krwawilam non stop od 14 tygodnia. Krew leciala mi ciurkiem jak z kranu cala dobe i okazalo sie ze to pekl pecherz i w 20 tygodniu bylo po wszystkim. Wlasnie dlatego krwawienia i i krwiaki mnie tak przerazaja....

Słonko moze po prostu od luteiny jakies podraznienie albo po wczesniejszym badaniu nie raz się tak zdarza najważniejsze ze juz jest lepiej i ze ty sie uspokoilas
Właśnie nie badal mnie dopochwowo tylko robil prenatalne przez brzuch i troche twn brzuch podusil wiec moze to przez to. Nie dojde do tego ale grunt ze jest lepiej. Dziekuje ;*

W takim razie rozumiem, nie wiedziałam,że miałaś kiedyś takie przeżycie:( najważniejsze,że teraz jest lepiej i pamiętaj każda ciąża to co innego i teraz na pewno będzie dobrze. Odpoczywaj jak najwięcej:*

Magda sory ze tak dlugo czekasz na odpowiedz, u mnie nie bylo krwiaka, a krwawienie nie wiadomo skad, no i caly czas bralam clexan i acard.

Karolinao gratulacje

Piekne te wasze dziewczyny :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Magda.Lena87 trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte ☺
@karolinaao jak sie miewacie??

U mnie juz ok. Na dole czysto☺
Odstawilam witaminy. Biore tylko b12 i zwykly kwas foliowy swansona. Mam wrażenie ze lepiej sie czuje ze zaczelam czul glod... fajnie by bylo jakbym w koncu wrocila do żywych... mialam takie plany ze jak bede na l4 to będę szyc na maszynie bo sie ucze i bardzo to lubie a przez to zle samopoczucie nic mi sie nie chce...zobaczymy.

Milego tygodnia dziewczyny☺

Do góry