reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Ja jeszcze odpukać nie mam takiego problemu z puchnięciem lecz plecy dają popalić i nadgarstki mam nadwyrężone od podpierania się przy wstawaniu . Co do pępowiny @hajmal to nie mam pojęcia jak to sprawdza lekarz bo nigdy mi nic nie mówił . A co do acard ja odstawiłam równo przy zaczynającym się 33 tyg . Dziewczyny czy biezecie coś jeszcze na końcówce czy tylko Femibion 2?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@ni_kusia kochana wieże ze się martwisz ale trzeba być zawsze dobrej mysli stres złe wpływa na dzidziusia :* zapytaj co na to lekarz . Jakie jest ryzyko , a może musisz odpuścić głębsze tulenie się z mężem ? Co na to lekarz ? Ja z moim mężem niestety nie przytulamy się od początku jak tylko się dowiedzieliśmy o ciąży

W czwartek o 16:40, mowilam mezowi jak bylismy w przychodni kolo 12 tc byla dziewczyna w 33 tc, wtedy mi sie wydawalo ze ona to ma juz koncowke a teraz ta moja koncowka dluzy sie niemilosiernie.

Nikusia uwazaj na siebie lez, bierz leki i odpoczywaj, bedzie dobrze, nie trac nadzieji.

My tez nie tulimy sie od lutego, za duzy stres

Ja tez biore dodatkowo magnez, no i luteine dowcipna raz dziennie 100

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

od samego początku z przerwą na duphaston do końca, zostało mi jeszcze 21 tabletek, marze żeby sie skończyła bo mam dość tego mokra w majtach

@hajmal jej to bardzo długo ta Luteina [emoji33]czytałam na forum ze Max do 36 tyg , mi lekarz kazał do 34 ze względu na ta krótka szyjkę .No ale każdy przypadek jest inny

Moj gin sie boi o ten moj szew ze jak sie zaczna skurcze i macica bedzie pracowac to moze puscic. Dmucha na zimne. I tak mam miec cc wiec to ze szyjka bedzie mocniejsza to chyba nie problem musze go o to dopytac, jak sie ona po cc rozszczelni skoro taka dluga byla ostatnio.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie.Zaczęłam 13 tc. Biorę wiadome leki plus dodatkowo kwas foliowy Swansona i Witaminę B12. Czy ja tego kwasu nie powinnam już odstawić teraz w 2gim trymestrze? Bo witaminę b12 oliwcia chyba bierzesz, a ten kwas foliowy 800?? Bo tak mnie to nurtuje...

Ja czuję się lepiej. Biorę lutkę doustnie, niedobra jest jak nie powiem co...fuj. I teraz zauważyłam, że czuję brzuch odkąd nie biorę tej dowcipnej. NIe wiem czy to przypadek czy macica zaczęła rosnąć i dopiero zaczęłam ja czuć. We wtorek wieczorem mam kontrolę u swojego lekarza tego krwiaka. Plamienia mniejsze idą w kolor brązowy,więc może będzie lepiej...Oby, bardzo bym tego chciała.

Wam zazdroszczę, że zaraz się rozpakujecie....3mam za Waszą trójkę i za resztę niezafasolkowanych z naszego wątku również :)

Do góry