reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Ja jeszcze odpukać nie mam takiego problemu z puchnięciem lecz plecy dają popalić i nadgarstki mam nadwyrężone od podpierania się przy wstawaniu . Co do pępowiny @hajmal to nie mam pojęcia jak to sprawdza lekarz bo nigdy mi nic nie mówił . A co do acard ja odstawiłam równo przy zaczynającym się 33 tyg . Dziewczyny czy biezecie coś jeszcze na końcówce czy tylko Femibion 2?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@ni_kusia kochana wieże ze się martwisz ale trzeba być zawsze dobrej mysli stres złe wpływa na dzidziusia :* zapytaj co na to lekarz . Jakie jest ryzyko , a może musisz odpuścić głębsze tulenie się z mężem ? Co na to lekarz ? Ja z moim mężem niestety nie przytulamy się od początku jak tylko się dowiedzieliśmy o ciąży

W czwartek o 16:40, mowilam mezowi jak bylismy w przychodni kolo 12 tc byla dziewczyna w 33 tc, wtedy mi sie wydawalo ze ona to ma juz koncowke a teraz ta moja koncowka dluzy sie niemilosiernie.

Nikusia uwazaj na siebie lez, bierz leki i odpoczywaj, bedzie dobrze, nie trac nadzieji.

My tez nie tulimy sie od lutego, za duzy stres

Ja tez biore dodatkowo magnez, no i luteine dowcipna raz dziennie 100

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

od samego początku z przerwą na duphaston do końca, zostało mi jeszcze 21 tabletek, marze żeby sie skończyła bo mam dość tego mokra w majtach

@hajmal jej to bardzo długo ta Luteina [emoji33]czytałam na forum ze Max do 36 tyg , mi lekarz kazał do 34 ze względu na ta krótka szyjkę .No ale każdy przypadek jest inny

Moj gin sie boi o ten moj szew ze jak sie zaczna skurcze i macica bedzie pracowac to moze puscic. Dmucha na zimne. I tak mam miec cc wiec to ze szyjka bedzie mocniejsza to chyba nie problem musze go o to dopytac, jak sie ona po cc rozszczelni skoro taka dluga byla ostatnio.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie.Zaczęłam 13 tc. Biorę wiadome leki plus dodatkowo kwas foliowy Swansona i Witaminę B12. Czy ja tego kwasu nie powinnam już odstawić teraz w 2gim trymestrze? Bo witaminę b12 oliwcia chyba bierzesz, a ten kwas foliowy 800?? Bo tak mnie to nurtuje...

Ja czuję się lepiej. Biorę lutkę doustnie, niedobra jest jak nie powiem co...fuj. I teraz zauważyłam, że czuję brzuch odkąd nie biorę tej dowcipnej. NIe wiem czy to przypadek czy macica zaczęła rosnąć i dopiero zaczęłam ja czuć. We wtorek wieczorem mam kontrolę u swojego lekarza tego krwiaka. Plamienia mniejsze idą w kolor brązowy,więc może będzie lepiej...Oby, bardzo bym tego chciała.

Wam zazdroszczę, że zaraz się rozpakujecie....3mam za Waszą trójkę i za resztę niezafasolkowanych z naszego wątku również :)

Do góry