reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Nikusia mi na plemienia dawali luteine dowcipna, ze sie lepiej wchlania.
Do 13 tc lykalam witaminy osobno tak jak Ty, potem zastapilam je prenatalem.
Nikusia bać dobrej mysli, juz nie dlugo tez bedziesz dalej z tc. Bedzie dobrze

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie, mala wazy ok 2400g, gin posprawdzal przepływy, cisnienie, wody, nerki , moja blizne i mowi ze jest ok. Mam juz termin cc na 20 wrzesnia. Do szpitala mam przyjsc o 7 rano, po papierologi ide na przygotowanie i na cc.
Czeka mnie jeszcze jedna wizyta 12 stego pazdziernika i od następnej srody co tydzien ktg.

Martwi mnie jednak ta lutka, szyjka trzyma i pytalam co bedzie jak bedzie czymac po cc, to mi powiedzial ze po zabiegu to tak nie trzyma a nawet jak by bo trzymalo to maja narzędzia i rozwieraja. Chyba skoncze luteine przed czasem i pomęcze meza, nie chce zeby mi jeszcze tam grzebali.

Hajmal super ze takie dobre wieści ☺
U mnie plamienia sie uspokoily. Czasem sluz bezowawy ale raczej koniec. Biore luteine podjezykowo i nic mi po niej nir smakuje. Tak sie cieszylam ze apetyt wraca a po tej lutce w ogole nie chce mi sie jesc. Mam nadzieje ze we wtorek gin pozwoli mi przejsc na ta dowcipna...
W ogole to mam wrazenie od paru dni ze czuje dzidziusia. Jest to takie bardzi delikatne ale jak np zjem cos slodkiego i poloze sie na plecach z reka na brzuchu to rusza mi sie pepek. Mam wrazenie ze cos plywa w srodku.... wczoraj sie az z wrazenia poplakalam☺

Nikusia to dobre wiesci, brudzenie nie jest tak bardzo grozne. Bedzie dobrze :)

Oliwcia u mnie podobnie, na dodatek mam takie miejsce na brzuchu ktore szczegolnie boli tam gdzie Zosia ma nóżki. Nie kluje juz tam zastrzykow bo skory nie zlapie. Uczucie jest takie jak by sie cos tam rozrywalo sie w srodku a na skorze siniak.
Dzis zlapal mnie pierwszy raz mocny skorcz calego brzucha, trzymal dosc dlugo, byl na tyle mocny ze ciezko mi bylo dojsc 10 m do krzesla. Pewnie to jeden z pierwszych i beda nastepne.

reklama
Do góry