reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@hajmal mam nadzieje kochana ale lekko nie jest dodatkowo ta rwa mnie meczy i powiem Ci że nawet mąż zauważył ze sie kipesko trzymam i proponował ze za tydzień zjedzie z pracy i pojdzie juz na L4 a planowo miało to nastąpić za 2 tyg (pracuje w delegacji jedzie na dwa tyg wraca na weekend ) ale no zobaczymy jak sie będę czuła

reklama
Ja dzis w nocy 3 razy przez sen plakalam/ jeczalam z bolu, az sie maz obudzil i pytal co sie dzieje. Mnie dla odmiany boli lewy staw biodrowy, niezaleznie od tego na ktorym boku spie.
Pociesza mnie tylko mysl ze juz nie dlugo, a Ty masz krocej chyba o półtora tygodnia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oliwcia bedzie dobrze juz nie dlugo. Choc powiem Ci ze chciala bym by lekarz mi zrobil wczesniej cc.

Karolnaoo a jak sytuacja u Ciebie ?

Cześć kochane końcówka jest najgorsza ... ja prawie cały czas śpię już nawet nie wychodzę do sklepu bo ostatnio przeszłam się 5 min i miałam 2 skurcze ... do tego wczoraj głupia zjadłam mięso z grila i się mecze od nocy ...tak wymiotowałam ze aż mi krwinki w oczach popękały . Nie mam już siły biodra bolą :/ oby do końca myśle ze jak dochodzę do 38 tyg to Będzie dobrze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O 10 umowilam sie na ogladanie kolyski w Krakowie, myslalam ze trzeba ja bedzie malowac tymczasem jest w super stanie. Dziewczyna dodala mi materac piankowy ze sciaganym pokrowcem wiec go jeszcze spokojnie wyczyszcze i wypiore. Tak mysle ze na wierzch to sobie dokupie mate kokosowa, zeby mala miala troche przestrzeni i powietrza pod pleckami i troszke twardziej. W kazdym razie zadowolona jestem jak na razie bardzo.
Wizyte w poradni mam na 13:20 ale pani w rejestracji kazala mi juz teraz siedziec i czekac wiec czekam.
Chlopcy poszli do smoka Wawelskiego i na zamek troche pozwiedzac.
Jak na razie nie ma nikogo w kolejce wiec mam szanse wejsc wsczesniej :) oby nikt nie przyszedl .

Ekstra , daj znać po wizycie . Ja już chciałam rozkładać łóżeczko ale moja mama mówi żeby poczekać bo jakieś zabobony:/ i dla świetego spokoju powiedziałam ze wózek i łóżeczko rozkładamy za półtora tyg

Oj dziewczyny z jednej strony was współczuję, a z drugiej zazdroszczę. Końcówka jest najgorsza pod kątem samopoczucia.Ja miałam zgagę, hemoroidy i rwę kulszową, ale z drugiej strony to już tab blisko by utulić maleństwo :) Trzymam za Waszą trójkę, a w zasadzie szóstkę mocno kciuki :)

Ja jestem po wizycie. Wszystko jest ok, krwiaka nie było na usg. Był duży bo 4x1, a po tygodniu go nie było, dziwne... Powodem krwawienia mógł być fakt, że mam bardzo nisko łożysko i podczas przytulanek coś mogło się naruszyć, dlatego do czasu aż dzidzia nie urośnie a brzuch się nie podniesie zakaz jakiejkolwiek przyjemności. Dostałam a_spargin na skurcze bo twardnieje mi brzuch i kontrola za 3 tygodnie. No i wszystko na to wskazuje,że będzie druga dziewczynka :) Ależ mam problem z imieniem, Wczoraj znalazłam Zoja=życie, ale podoba mi się Rozalia-Rozi, bo mojej babci:) Dobrze, że jeszcze tyle czasu, bo nie mam pomysłu na imię :)

Nikusia to dobrze ze wszystko u Ciebie w porządku, moja tesciowa ma na imie Rozalia.

Wyszlam od lekarza, lekarka powiedziala ze mutacja mrhrf nie jest grozna, troche grozniejsze jest to pai 1 ale tez nie az tak bardzo. Maja mi zbadac jeszcze p/c antyfosfolipidowe no i utrzymali 0,4 clexanu do konca ciazy i 6 tyg po. Reszta leczenia czeka mnie juz po cc w normalnym terminie. Jak by te p/c byly zle to mnie wezwia w trybie pilnym wczesniej.

reklama
@ni_kusia jej kolejna dziewczynka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] supcio moja będzie się nazywała Vievienne bądź Vivien dwie formy są poprawne ale jeszcze nie mogę się namyslic. @hajmal czyli na którego konkretnie cesarka ?

Do góry