reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@hajmal mam nadzieje kochana ale lekko nie jest dodatkowo ta rwa mnie meczy i powiem Ci że nawet mąż zauważył ze sie kipesko trzymam i proponował ze za tydzień zjedzie z pracy i pojdzie juz na L4 a planowo miało to nastąpić za 2 tyg (pracuje w delegacji jedzie na dwa tyg wraca na weekend ) ale no zobaczymy jak sie będę czuła

reklama
Ja dzis w nocy 3 razy przez sen plakalam/ jeczalam z bolu, az sie maz obudzil i pytal co sie dzieje. Mnie dla odmiany boli lewy staw biodrowy, niezaleznie od tego na ktorym boku spie.
Pociesza mnie tylko mysl ze juz nie dlugo, a Ty masz krocej chyba o półtora tygodnia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oliwcia bedzie dobrze juz nie dlugo. Choc powiem Ci ze chciala bym by lekarz mi zrobil wczesniej cc.

Karolnaoo a jak sytuacja u Ciebie ?

Cześć kochane końcówka jest najgorsza ... ja prawie cały czas śpię już nawet nie wychodzę do sklepu bo ostatnio przeszłam się 5 min i miałam 2 skurcze ... do tego wczoraj głupia zjadłam mięso z grila i się mecze od nocy ...tak wymiotowałam ze aż mi krwinki w oczach popękały . Nie mam już siły biodra bolą :/ oby do końca myśle ze jak dochodzę do 38 tyg to Będzie dobrze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O 10 umowilam sie na ogladanie kolyski w Krakowie, myslalam ze trzeba ja bedzie malowac tymczasem jest w super stanie. Dziewczyna dodala mi materac piankowy ze sciaganym pokrowcem wiec go jeszcze spokojnie wyczyszcze i wypiore. Tak mysle ze na wierzch to sobie dokupie mate kokosowa, zeby mala miala troche przestrzeni i powietrza pod pleckami i troszke twardziej. W kazdym razie zadowolona jestem jak na razie bardzo.
Wizyte w poradni mam na 13:20 ale pani w rejestracji kazala mi juz teraz siedziec i czekac wiec czekam.
Chlopcy poszli do smoka Wawelskiego i na zamek troche pozwiedzac.
Jak na razie nie ma nikogo w kolejce wiec mam szanse wejsc wsczesniej :) oby nikt nie przyszedl .

Ekstra , daj znać po wizycie . Ja już chciałam rozkładać łóżeczko ale moja mama mówi żeby poczekać bo jakieś zabobony:/ i dla świetego spokoju powiedziałam ze wózek i łóżeczko rozkładamy za półtora tyg

Oj dziewczyny z jednej strony was współczuję, a z drugiej zazdroszczę. Końcówka jest najgorsza pod kątem samopoczucia.Ja miałam zgagę, hemoroidy i rwę kulszową, ale z drugiej strony to już tab blisko by utulić maleństwo :) Trzymam za Waszą trójkę, a w zasadzie szóstkę mocno kciuki :)

Ja jestem po wizycie. Wszystko jest ok, krwiaka nie było na usg. Był duży bo 4x1, a po tygodniu go nie było, dziwne... Powodem krwawienia mógł być fakt, że mam bardzo nisko łożysko i podczas przytulanek coś mogło się naruszyć, dlatego do czasu aż dzidzia nie urośnie a brzuch się nie podniesie zakaz jakiejkolwiek przyjemności. Dostałam a_spargin na skurcze bo twardnieje mi brzuch i kontrola za 3 tygodnie. No i wszystko na to wskazuje,że będzie druga dziewczynka :) Ależ mam problem z imieniem, Wczoraj znalazłam Zoja=życie, ale podoba mi się Rozalia-Rozi, bo mojej babci:) Dobrze, że jeszcze tyle czasu, bo nie mam pomysłu na imię :)

Nikusia to dobrze ze wszystko u Ciebie w porządku, moja tesciowa ma na imie Rozalia.

Wyszlam od lekarza, lekarka powiedziala ze mutacja mrhrf nie jest grozna, troche grozniejsze jest to pai 1 ale tez nie az tak bardzo. Maja mi zbadac jeszcze p/c antyfosfolipidowe no i utrzymali 0,4 clexanu do konca ciazy i 6 tyg po. Reszta leczenia czeka mnie juz po cc w normalnym terminie. Jak by te p/c byly zle to mnie wezwia w trybie pilnym wczesniej.

reklama
@ni_kusia jej kolejna dziewczynka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] supcio moja będzie się nazywała Vievienne bądź Vivien dwie formy są poprawne ale jeszcze nie mogę się namyslic. @hajmal czyli na którego konkretnie cesarka ?

Do góry