reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
hajmal
Oliwcia moze bedzie modelka
Dziewczyny jak bedziecie rodzic sn? Mnie czeka cesarka.
Dzis jade na chyba ostanie badanie krwi, łącze te badania do endo z badaniami do gina zeby mnie nie kluli za duzo.
Kiedy zaczynacie chodzic na ktg?
Obudzilam sie na siusiu bo wieczorem sporo wypilam wody teraz pewnie nie zasne a wyspana nie jestem bo poszlam pozno. Wieczorem bardzo spial mi sie brzuch i bardzo dlugo trzymal. Troche sie wystraszylam bo lekarz mowil ze najlepiej jak by nie pracowala macica, zeby szew nie puscil.
Nikusia trzymamy kciuki, kiedy masz prenatalne?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jak bedziecie rodzic sn? Mnie czeka cesarka.
Dzis jade na chyba ostanie badanie krwi, łącze te badania do endo z badaniami do gina zeby mnie nie kluli za duzo.
Kiedy zaczynacie chodzic na ktg?
Obudzilam sie na siusiu bo wieczorem sporo wypilam wody teraz pewnie nie zasne a wyspana nie jestem bo poszlam pozno. Wieczorem bardzo spial mi sie brzuch i bardzo dlugo trzymal. Troche sie wystraszylam bo lekarz mowil ze najlepiej jak by nie pracowala macica, zeby szew nie puscil.
Nikusia trzymamy kciuki, kiedy masz prenatalne?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
0202oliwcia
karolinaao
@hajmal kochana niestety nie mam wyboru i póki co poród naturalny chodź z moimi komplikacjami i po dwuch operacjach szyjki mam bardzo duża bliznę lekarz twierdzi ze mogę mieć ciężki poród i blizna może się nie rozejść i ciężko będzie z rozwarciem . Będę jeszcze dyskutowała tu z lekezami ale nie wiem czy coś to da
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Asia2104
Dziewczyny pomocy bo już zgłupiałam. Po poronieniu 3 mc temu mam zielone swiatlo do starań. Mutacja hetero i nic poza tym.
Od 3 mc prenatal uno raz dziennie. Wczoraj zrobiłam badania i... kwas foliowy 31,96( norma max 18) a homocysteina od lipca wzrosła z 7,43 do 9,5.
Ja już zgłupiałam. Skąd taki efekt?
Od 3 mc prenatal uno raz dziennie. Wczoraj zrobiłam badania i... kwas foliowy 31,96( norma max 18) a homocysteina od lipca wzrosła z 7,43 do 9,5.
0202oliwcia
Jakie tabletki bierzesz ??? Tylko PrenatalDziewczyny pomocy bo już zgłupiałam. Po poronieniu 3 mc temu mam zielone swiatlo do starań. Mutacja hetero i nic poza tym.
Ja miałam podwyższony kwas foliowy i homkę 14,50 jak zaczęłam brać B12 i B6 Swansona do tego kwas foliowy swansona + femibion natal 1 w dwa miesiące zbiłam ten poziom do 6,14 moim zdaniem podnosi Ci się poziom bo masz źle dobrane suple a to co jest w Prenatalu to stanowczo za mało
Mutacja Hetero nie jest wcale taka łatwa jak twierdzą lekarze
Asia2104
Jakie tabletki bierzesz ??? Tylko Prenatal
Ja miałam podwyższony kwas foliowy i homkę 14,50 jak zaczęłam brać B12 i B6 Swansona do tego kwas foliowy swansona + femibion natal 1 w dwa miesiące zbiłam ten poziom do 6,14 moim zdaniem podnosi Ci się poziom bo masz źle dobrane suple a to co jest w Prenatalu to stanowczo za mało
Mutacja Hetero nie jest wcale taka łatwa jak twierdzą lekarze
Dziękuje. Spróbuje to ugryźć od tej strony
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
0202oliwcia
Niema za co słonko jak by co to piszDziękuje. Spróbuje to ugryźć od tej strony
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A no i jeszcze ja przy takich wynikach kwasu i homocysteiny wstrzymała bym się ze staraniami o dzidziusia
Podziel się: