reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Sliczny brzuszek,
Mi sie dwa razy zdazyla taka sytuacja ze z miejsca uklucia wieczornego jeszcze rano leciala krew. Wiec to chyba nic groznego, tylko brudzi.
To Ty juz konczysz 34 tc ja mam dopiero 32,1 tc wiec chciala bym byc juz w 34 bo bezpieczniej.
Mnie brzuch pobolewa, twardnieje, nie pochodze, na szczescie cisnienie nie idzie w gore, przynajmniej na razie.
Wizyte mam 24 sierpnia, gin zapowiedział mi ze pozniej co tydzien ktg w szpitalu,

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ni_kusia super a jeszcze nie dawno pisalas ze nie mozesz sie doczekac ciąży a tu juz dzidzius macha raczkami... Ciekawo czy tez Bedzie dziewczynka :D jak u nas ,ale najwazniejsze oby zdrowe [emoji9].

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super brzusio @0202oliwcia ;-)
Płci jeszcze nie znam, póki co dziewczynka ale może się to jeszcze zmienić...:)
Jutro jadę na tydzień wypoczynku jeszcze. Będę o was myśleć i zajrzę jak będę miała chwilkę co tam u Was słychać:)

Oliwcia to masz fajnie, pomijajac rwe. Te skurcze sa chwilami paraliżujace. Do tego czuje chwilami takie jak by rozpieranie na dole.

Nikusia udanego wypoczynku :) nabieraj sily.

Karolinao jak sie czujesz?

Magda Lena a co u Was?

My właśnie wracamy do domku byli fajnie pomimo tego ze wczoraj była średnia pogoda a dzis zrobilo sie fajnie dopiero ok południa nawet weszlam do jeziore zamoczyc nogi tak do kolanka ale no zrobilam dwa kroki nie tam gdzie trzeba i wpadlam do wody po sama pipe :yes::o nawet nie wiecie jaka mieli wszyscy ze mnie pape a ja nie wiedziałam czy mam się śmiać czy plakac ostatecznie to olalam no.bo i tak juz było po ptakach ;)

A wam Mordki jak mija weekend ??

Mnie tak w ostatni dzien Baltyk zmoczyl :)

Ja dzis w domu wrecz padam, strasznie zmeczona jestem, strasznie mi ciezko, brzuch co chwile sie spina. Jak pomysle ze z Jasiem jeszcze do pracy chodzilam to mnie przerazenie ogarnia. Byle choc 34 tydzien minac.
Jutro mam zamiar spakowac torbe do szpitala i rzeczy dla Zosi, na wyjscie, bo w moim szpitalu dla dzieci bierze sie tylko chusteczki i pampki.

Ostatecznie jednak nie bylismy w Kruszwicy, wrocilismy do domu. Na szczescie bo stresiora mialam ogromnego.

@hajmal kochana ledwo się toczę a jeszcze tyle do końca :( nocki nie spane tak biodra bolą :( jutro mam usg zobaczę jak tam moja malutka . Mam w planach już wyprać u uprasować ubranka chyba nie jest za wcześniej co mysliscie dziewczyny ? Tym bardziej ze szyjka nie całe 2 cm :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja ostatnio bylam troche zajęta remontem w domu, bo w marcu sie wprowadzilismy i ciagle cos robimy.. ale tez i staraniami zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Nie nastawiam się,bo zawsze zachodzenie w ciąże zajmowało mi trochę czasu,więc czemu teraz w pierwszym cyklu mialoby sie udac. Beta hcg mam zrobic 23sierpnia. Zaczęłam brać juz luteine w razie gdyby- tak mi kazal gin. Ale zastrzykow jeszcze nie wykupilam,bo sa drogie i trochę mi szkoda,dopóki nie zobaczę bety:) a dlugo maja ważność te heparyny?
Z poprzednich postów coś kojarzę,że bierzecie femibion? Szukam jakis prenatalnych,ale chciałabym znaleźć takie z wszystkim w jednym: choliną, dha, magnezem, zelazem, jodem. Nawet nie musi byc kwasu foliowego,bo i tak biorę już dużo (1,6metylowego), ale chyba w każdym suplemencie i tak jest.

Do góry