reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Sliczny brzuszek,
Mi sie dwa razy zdazyla taka sytuacja ze z miejsca uklucia wieczornego jeszcze rano leciala krew. Wiec to chyba nic groznego, tylko brudzi.
To Ty juz konczysz 34 tc ja mam dopiero 32,1 tc wiec chciala bym byc juz w 34 bo bezpieczniej.
Mnie brzuch pobolewa, twardnieje, nie pochodze, na szczescie cisnienie nie idzie w gore, przynajmniej na razie.
Wizyte mam 24 sierpnia, gin zapowiedział mi ze pozniej co tydzien ktg w szpitalu,

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ni_kusia super a jeszcze nie dawno pisalas ze nie mozesz sie doczekac ciąży a tu juz dzidzius macha raczkami... Ciekawo czy tez Bedzie dziewczynka :D jak u nas ,ale najwazniejsze oby zdrowe [emoji9].

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super brzusio @0202oliwcia ;-)
Płci jeszcze nie znam, póki co dziewczynka ale może się to jeszcze zmienić...:)
Jutro jadę na tydzień wypoczynku jeszcze. Będę o was myśleć i zajrzę jak będę miała chwilkę co tam u Was słychać:)

Oliwcia to masz fajnie, pomijajac rwe. Te skurcze sa chwilami paraliżujace. Do tego czuje chwilami takie jak by rozpieranie na dole.

Nikusia udanego wypoczynku :) nabieraj sily.

Karolinao jak sie czujesz?

Magda Lena a co u Was?

My właśnie wracamy do domku byli fajnie pomimo tego ze wczoraj była średnia pogoda a dzis zrobilo sie fajnie dopiero ok południa nawet weszlam do jeziore zamoczyc nogi tak do kolanka ale no zrobilam dwa kroki nie tam gdzie trzeba i wpadlam do wody po sama pipe :yes::o nawet nie wiecie jaka mieli wszyscy ze mnie pape a ja nie wiedziałam czy mam się śmiać czy plakac ostatecznie to olalam no.bo i tak juz było po ptakach ;)

A wam Mordki jak mija weekend ??

Mnie tak w ostatni dzien Baltyk zmoczyl :)

Ja dzis w domu wrecz padam, strasznie zmeczona jestem, strasznie mi ciezko, brzuch co chwile sie spina. Jak pomysle ze z Jasiem jeszcze do pracy chodzilam to mnie przerazenie ogarnia. Byle choc 34 tydzien minac.
Jutro mam zamiar spakowac torbe do szpitala i rzeczy dla Zosi, na wyjscie, bo w moim szpitalu dla dzieci bierze sie tylko chusteczki i pampki.

Ostatecznie jednak nie bylismy w Kruszwicy, wrocilismy do domu. Na szczescie bo stresiora mialam ogromnego.

@hajmal kochana ledwo się toczę a jeszcze tyle do końca :( nocki nie spane tak biodra bolą :( jutro mam usg zobaczę jak tam moja malutka . Mam w planach już wyprać u uprasować ubranka chyba nie jest za wcześniej co mysliscie dziewczyny ? Tym bardziej ze szyjka nie całe 2 cm :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja ostatnio bylam troche zajęta remontem w domu, bo w marcu sie wprowadzilismy i ciagle cos robimy.. ale tez i staraniami zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Nie nastawiam się,bo zawsze zachodzenie w ciąże zajmowało mi trochę czasu,więc czemu teraz w pierwszym cyklu mialoby sie udac. Beta hcg mam zrobic 23sierpnia. Zaczęłam brać juz luteine w razie gdyby- tak mi kazal gin. Ale zastrzykow jeszcze nie wykupilam,bo sa drogie i trochę mi szkoda,dopóki nie zobaczę bety:) a dlugo maja ważność te heparyny?
Z poprzednich postów coś kojarzę,że bierzecie femibion? Szukam jakis prenatalnych,ale chciałabym znaleźć takie z wszystkim w jednym: choliną, dha, magnezem, zelazem, jodem. Nawet nie musi byc kwasu foliowego,bo i tak biorę już dużo (1,6metylowego), ale chyba w każdym suplemencie i tak jest.

Do góry