reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Karolinao, ja juz mam wszystko poprane i poprasowane od dawna. Balam sie ze mi przyjdzie lezec i mam to za soba. Na szczescie bo tez weszlam w.etap toczenia. Na dodatek brzuch mnie dolem pobolewa, kluje, wizyte mam 24 dopiero.
Dzis spakowalam torbe do szpitala i torbe na wyjscie dla malej. Napewno o czyms jeszcze zapomnialam, pol torby to pampki, chusteczki i podklady poporodowe.

Heparyna, nie wiem to zalezy jak na pudelku pisze, ale chyba 2 lata. Recepta jest wazna chyba miesiac.
Ja biore prenatal duo, ale to ten po 12 tc. Do 12 stego bralam wszystkie wit osobno.

Dziewczyny do najwczesniejszego planowanego terminu cc zostalo mi miesiac, zaczynam sie bac. Gin mowil ze miedzy 14 a 20 wrzesnia pojde pod nóż, z tym ze jesli bedzie dobrze to jak najpóźniej, ale nie pozniej niz 20-stego.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeju tak niedawno ujrzalyscie drugie kreski a teraz pakujecie torby do porodu. Niesamowite! ☺
Ja zaczynam zaraz drugi trymestr i udalo mi sie zapisac na bdania prenatalne bo mimo iz moj gin mi zrobil to nie zrobil badania krwi a na nim mi zależy . Potem 2gi trymestr i strach bo w poprzedniej ciazy wlasnie wtedy zaczelo sie zle dziac. Mam nadzieje ze szybko to minie i szybko nadejdzie 26tydzien i wtedy juz w ogole bede bezpieczniejsza☺

Nikusia oszczedzaj sie, rob badania, choc by wymazy z szyjki, lykaj leki i bedzie dobrze.

Oliwcia powiedz mi jak tam wrzesniowki trwaja twardo do terminu czy juz zaczynaja rozpakowywanie?

@hajmal na forum ovufriend juz dużo dzieciaczkow z czego nawet trojaczki już na świecie :D na FB jak na razie mamy grupę taka 12 osób na ta chwilę wszystkie się trzymają
Ja juz młodej zapowiedziałam że chociaż do 8 września musi siedzieć w brzuchu bo od wtedy mój mąż planuje iść na L4 wczesniej ma kategoryczny zakaz ;):o:D termin na 25 Września wiec mam nadzieje że aż taka wymagająca nie jestem o_Oo_O

1502980578-aaaaaa.jpeg
a to my :) dzisiaj napędzili nam takiego stracha byłam u lekarza powiedziała ze nie czuje ruchów dziecka ... prosto na szpital :( myślałam ze umrę ze strachu co za streesss .... ale wszystko jest dobrze po badaniu ktg okazało się ze moja malutka ma poprostu twardy sen

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Naprawde piękna pamiątka , jeszcze w tych wianuszkach sweet [emoji7][emoji7]... a co do mnie to przeszlam Piekło naprawde taki Stres ale juz go odespalam I najwazniejsze ze jest dobrze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry