reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Nikusia pewnie miala duzy poslizg z wizyta.

Ja mam 0,4 heparyny. Dokladna dawke dobiora mi w poradni nadkrzepliwosci, jesli dotrwam do tego 30 sierpnia, to Wam napisze co powiedza.

Dzis dla Nas ostatni dzien tu w osrodku, zaczynam sie troche stresowac droga. Maz najchetniej przejechal by cale 760 km na raz ale ja sie troche boje. Tym bardziej ze w drodze tu przerzucilo nas z trasy Kielce Piotrków na jakis objazd pelen dziur, i troche mnie wytrzeslo.

Olwcia Ty jestes z Włocławka, orietujesz sie może jak wyglada zwiedzanie Kruszwicy? Wypadlo by nam mniej wiecej w polowie drogi jak bysmy mieli nocowac i chciala bym wiedziec co ewenrualnie można tam zobaczyc fajnego. O mysiej wiezy to slyszalam :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam kochane padlam wczoraj. Tyle nerwow bylo przed nawet biegunki dostalam z tego wszystkiego a jak sie okazalo niepotrzebnie.
Dzidzia slicznie machala raczkami i nozkami. Nie moge ciągle w to uwierzyć! Jest zdrowa. Okazalo sie ze ciaza starsza o prawie tydzien i z tej okazji doktor zrobil mi juz badania prenatalne i wszystko jest ok. Musze dorobic jeszcze te z krwi i będzie komplet. Heparyna caly czas do konca pologu i luteina acard i witaminy. Femibion moge brac juz 2 ze spokojem. Termin porodu 2 marca ☺ poznajcie moja
20170810_181642.jpg
dzidzie ☺

Załączniki

• 20170810_181642.jpg
    20170810_181642.jpg
    597,8 KB · Wyświetleń: 821
@ni_kusia aaaaa no i zajebiście tylko na takie wieści czekałam :D wiedziałam że musi się tym razem udać wszystkie trzymałyśmy za Was kciuki i nadal będziemy to robić ;)
A dzidziulek słodziutki eh taka chrupeczka a wiadomo jaka płeć ???

@hajmal co do Kruszwicy to j niestety za dużo nie pomoge bo byłam tam za gowniarza :p:o Mysia wieża na pewno (ale z tego co pamiętam to na nią prowadzi masa schodów i raczej nie radziła bym ci po nich wchodzić myszło ) wyba że zamontowali windę :po_O oprócz tego my wtedy zrobiliśmy sobie jeszcze rejs statkiem rusałką i tak na prawdę to tylko to pamiętam

Ni_kusia super ze wszystko dobrze :) teraz juz bedzie dobrze :) kciukaski caly czas trzymam.

Ja schody sobie odpuszczam, ale chlopcy moze by poszli.
Oliwcia a Ty jak sie czujesz ? Ktory masz tc?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@hajmal u mnie ujdzie choć dziś bywają momenty że mnie zatyka i nie mam czym oddychać na dworze skwar makabra ........ do tego dziś rano i wczoraj rano jak wstałam na piżamie zauważałam zaschniętą krew w miejscu gdzie wieczorem robiłam zastrzyk wczoraj jeszcze w miarę a dziś już nawet na prześcieradle było trochę tej krwi dodam że to nie jest krew zaraz po zrobieniu zastrzyku tylko jakoś 5/6 godzin po :angry::angry:
Co do tygodni to dziś dokładnie 33+4 tc ;)
A Ty słonko jak się czujesz kiedy masz teraz wizytę ???
Fotka z wczoraj 8-):p:D

reklama
Do góry