reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Nikusia pewnie miala duzy poslizg z wizyta.

Ja mam 0,4 heparyny. Dokladna dawke dobiora mi w poradni nadkrzepliwosci, jesli dotrwam do tego 30 sierpnia, to Wam napisze co powiedza.

Dzis dla Nas ostatni dzien tu w osrodku, zaczynam sie troche stresowac droga. Maz najchetniej przejechal by cale 760 km na raz ale ja sie troche boje. Tym bardziej ze w drodze tu przerzucilo nas z trasy Kielce Piotrków na jakis objazd pelen dziur, i troche mnie wytrzeslo.

Olwcia Ty jestes z Włocławka, orietujesz sie może jak wyglada zwiedzanie Kruszwicy? Wypadlo by nam mniej wiecej w polowie drogi jak bysmy mieli nocowac i chciala bym wiedziec co ewenrualnie można tam zobaczyc fajnego. O mysiej wiezy to slyszalam :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam kochane padlam wczoraj. Tyle nerwow bylo przed nawet biegunki dostalam z tego wszystkiego a jak sie okazalo niepotrzebnie.
Dzidzia slicznie machala raczkami i nozkami. Nie moge ciągle w to uwierzyć! Jest zdrowa. Okazalo sie ze ciaza starsza o prawie tydzien i z tej okazji doktor zrobil mi juz badania prenatalne i wszystko jest ok. Musze dorobic jeszcze te z krwi i będzie komplet. Heparyna caly czas do konca pologu i luteina acard i witaminy. Femibion moge brac juz 2 ze spokojem. Termin porodu 2 marca ☺ poznajcie moja
20170810_181642.jpg
dzidzie ☺

Załączniki

• 20170810_181642.jpg
    20170810_181642.jpg
    597,8 KB · Wyświetleń: 816
@ni_kusia aaaaa no i zajebiście tylko na takie wieści czekałam :D wiedziałam że musi się tym razem udać wszystkie trzymałyśmy za Was kciuki i nadal będziemy to robić ;)
A dzidziulek słodziutki eh taka chrupeczka a wiadomo jaka płeć ???

@hajmal co do Kruszwicy to j niestety za dużo nie pomoge bo byłam tam za gowniarza :p:o Mysia wieża na pewno (ale z tego co pamiętam to na nią prowadzi masa schodów i raczej nie radziła bym ci po nich wchodzić myszło ) wyba że zamontowali windę :po_O oprócz tego my wtedy zrobiliśmy sobie jeszcze rejs statkiem rusałką i tak na prawdę to tylko to pamiętam

Ni_kusia super ze wszystko dobrze :) teraz juz bedzie dobrze :) kciukaski caly czas trzymam.

Ja schody sobie odpuszczam, ale chlopcy moze by poszli.
Oliwcia a Ty jak sie czujesz ? Ktory masz tc?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@hajmal u mnie ujdzie choć dziś bywają momenty że mnie zatyka i nie mam czym oddychać na dworze skwar makabra ........ do tego dziś rano i wczoraj rano jak wstałam na piżamie zauważałam zaschniętą krew w miejscu gdzie wieczorem robiłam zastrzyk wczoraj jeszcze w miarę a dziś już nawet na prześcieradle było trochę tej krwi dodam że to nie jest krew zaraz po zrobieniu zastrzyku tylko jakoś 5/6 godzin po :angry::angry:
Co do tygodni to dziś dokładnie 33+4 tc ;)
A Ty słonko jak się czujesz kiedy masz teraz wizytę ???
Fotka z wczoraj 8-):p:D

reklama
Do góry