reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@Magda.Lena87 ja powiem tak mam sama mutacje C677T hetero i o samego poczatku miałam refundacje teraz jestem po zmianie lekarza i co i byłam przerażona ze będę płaciła 100% ale jak sie okazało nowy ginekolog przepisał mi rowniez na refundacje co mnie bardzo ucieszylo na moje oko wszystko zależy o tego na jakiego lekarza się trafi
A powiedz mi ten zamiennik tyle kosztuje na pewno ????? Podajesz mi cenę na clexan 0.4 wiem bo sama go obecnie biorę a z tego co wiem to Fraxi jest tańsza

reklama
Nie dosc ze na nogach wylazł mi mega straszny cellulit (uda, łydki i pośladki _) galaretka doslownie jak u swiniaka to jeszcze mam rozstepy na udach :crazy::wściekła/y::angry:
NIe przejmuj się. Wcieraj w siebie co sie da a po porodzie wszystko wróci do normy:)
Smarujesz czymś brzuszek, polecasz jakieś smarowidło konkretne przeciwko rozstępom w ciaży?

NIe przejmuj się. Wcieraj w siebie co sie da a po porodzie wszystko wróci do normy:)
Smarujesz czymś brzuszek, polecasz jakieś smarowidło konkretne przeciwko rozstępom w ciaży?
Smaruje sie ale tylko brzuszek i piersi o dupsku i udach zapominam ogolnie uzywam Oilan mama i mam jeszcze bio oil który sobie zostawilam na późniejszy etap no i chyba właśnie do niego dobrnelam :p:D

Tak ta fraxiparyna tez tyle kosztuje... Link do: • Mobilna wyszukiwarka leków refundowanych oraz leków bezpłatnych dla seniorów 75+ •
bo ja mam miec 0,6.
To nie wiem czemu moj tak mowi,tlumaczyl sie,ze ma kontrole i nie moze tak wypisywac, a w poprzedniej klinice jeden gin.miał spore nieprzyjemności z tego powodu,ze wypisywal z refundacja prawie kazdemu. Moze więc niektorzy po prostu ryzykuja... Jeszcze na zapas nie bede sie martwic,bo moze okaze sie,ze póki co w ciąży nie bede,wiec nie bede musiala brac. Chociaz oczywiscie wowolałabym byc i to wykupowac

reklama
Do góry