reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

My w sumie tez bez zabezpieczenia...ale ja to praktycznie cala kariere sexualna bez...tabletki bralam tylko przez kilka miesiecy po porodzie...i tak zawsze zapominalam bo na koniec miesiaca 3-5 tabletek w paczce zostawalo :-D

Mi tam w sumie dobrze bez...tylko czasami strach lapie ze moze wpadka :-D

Pati jak Ty to robisz,ze w ciaze nie zachodzisz??;-)
Chociaz ja tez jak przestalam tabsy brac(przed ciaza) to dopiero po poltora roku zaszlam...jakos trzymalam sie zasady,ze tydzien po okresie i tydzien przed nie zajade a w srodku cyklu to i owszem :-D wiem to zadna metoda anty ale jakos sie sprawdzala-kiedy mala 'zrobilismy ' tez wiem :tak:
Ale teraz absolutnie nie mam zamaru byc w ciazy :no: dlatego kombinuje z ta spirala...

reklama
Nie wiem...:-DMloda moja tez wiem kiedy zmajstrowalismy bo to byl celowy plan ktory powiodl sie od razu :-)
Ja tez wiem dokladnie keidy mam dni plodne bo czuje jak mi jajo wedruje :-D

Dzien Doberek
Ja dzis tez ranny ptaszek wstalam o 8 30 tzn maz mnie obudzil jak przyjechal z Ania
Zrobil sniadanko i kazal mi wstawac no to trzeba bylo sie zwlec z wyrka a ja bym jeszcze pospala do 10:tak::tak:
Moja corcia wstala wlasnie o 10 dzisiaj:tak::tak:
Teraz m odsypia nocke tzn drzemie tylko jak on to stwierdzil i kazal siebie obudzic o 11 juz to widze jak on wstanie:-D:-D:-D

Ania wlasnie David mi opowiadal o tych laskach :-D:-D:-D dobrze ze David po Polsku umi bo by sie z nimi nie dogadal:-D:-D:-D a raczej one z nim:-D:-D:-D
No i dzieki kochana jeszcze raz ze z nim pojechalas tak rano:tak::tak:

Ojeje jak mi sie teraz spac zachcialo ,bo sie nazarlam jak...prosiak :zawstydzona/y:
Wszamalam cala bagietke ( wkauflandzie kupuje takie z maslem czosnkowym do podgrzania w piekarniku) i talerz chili con carne :szok: mialam napad...teraz by sie jakis sport przydal,ale normalnie nawet ruszyc mi sie nie chce na balkon po pranie :-D

Ja sobie tez kupilam dzisiaj truskaweczki,dwie 'szaleczki' po 1 €
a084.gif

Pati w Twoim arbuzie kalorii tyle co nic a ja pochlonelam gdzies kolo 1000
a090.gif

Normalnie az wyrzuty sumienia mam,jutro dieta i za kare jem tylko truskawki :-D

Agnieszka nie ma za co dziekowac Jutro david sie zrewanzuje ze moje ranne wstawanie jak zostanie z Laura i Emily zebysmy mogly spokojnie na zaklupy jechac do Moenchengladbach :D

Patrycja ja znam takie osoby ktore nadaja na tych samych falach.Jak mi ktos nie odpowiada to poprostu sie z nim nie kumpluje:-D:-DAgnieszka cos o tym wie:-D:-D

Jolka sama bym ten talerz pochlonela:-p:-pdzis mega kalorie a jutro slabiutko i wszystko sie wyrowna:tak::tak:

Zrobilam sernik na zimno wielka blache:szok::szok:
Bylam z Lali i z kolezanka na placu zabaw w sumie to mialam sie wybrac do Agni na plac ale tu mialam blizej:zawstydzona/y:
Laura w wannie z lodka
Popoludniu obie zaliczylysmy drzemke:-) wiec Lali o 22 pojdzie spac:-D
Zalapala sie z kolacja u sasiadki na ktora mowi babcia- fryteczki wiec mam z glowy no chyba ze jeszcze cos bedzie chciala.Ogolnie wieczorem ma lepszyt apetycik niz za dnia:rofl2:

Ania no rewanz musi byc :-D:-D:-D on juz dzisiaj robil plana co bedzie z dziewczynami robil jak my pojedziemy na zakupy i wiem ze wymyslil lody i plac zabaw a co jeszcze beda robic to nie wiem:-D:-D:-D
A co do osob ktore ci nie odpowiadaja to cos wiem na ten temat:-D:-D

Patrycja ja mysle ze Ania wlasnie sie u mnie do takiej osoby zalicza:tak::tak:

Ania oj nie ladnie zes nie przyjechala:-:)-:)-D:-D

ok to teraz ja

a wiec :
Aga fotka poszla

Ania daj mi jeszcze raz twojego emaila , bo mi caly czas wraca ,nie wiem czemu

aniu ja ze swoim " nowym iphonem " mam super naprawde jestem zadowolona

aga ja tez chodze na solarkei tez jest fajnie

co do kolezanek to mam tutaj sporo ,ale ostatnio poznalam dwie naprawde super laski ........................ anie i age tylko szkoda ,ze sa troszke dalej i nie w düseldorfie :(

z ania sie juz super dogaduje (chyba co aniu ?) a z aga sie dopiero co prawda tylko dwa razy widzialam , ale to jest chyba super laska ,aniu nie ?

ja miaszkam utaj juz 11 rok i wam powiem ,ze mam malo kolezanek ,ktore po polsku mowi ,zreszta ja znm niemiecki jak aga dobrze i w pisowni i w mowie ,wiec nie mam z tym zadnego problemu

meza agi poznalam osobiscie i naprawde ma super i duzo pomaga ,kurde ,ze on tez nie ma brata hihihi

emilka dostala juz spozniony prezent na dzien dziecka rowerek n dwoch kolkach
mam na mysli normalny tylko bez tych dodatkowych kolek po boku i pieknie jezdzi ,dalam nawet dalam fotke na facebook

ona jezdzila wczesniej na laufradzie tym bez pedalow i super uczy sie rownowagi ,to samo mialam z moim mauricesem on na nim jezdzil tylko miesiac i przesiadl sie majac trzy i pol roku na normalny rower

a tak apropo mam do sprzedania po emilce jej rozowy laufrad z lillyfee moze znacie kogos kto by chcial kupici rozowy kaufladen i schminkkommode
jak by cos to dajcie znac

reklama
Do góry