reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej piczki :-)

No ja to mam zawsze zawezone grono znajomych...i chyba big szczescie bo znalazla mnie tu moja psiapsiola w tym berlinie przez gg..i od razu zaczelysmy nadawac na tych samych falach...Dzis sobie bez niej tu zycia nie wyobrazam...zna wszystkie moje sekrety(nop prawie) a ja jej :-) mozemy gadac godzinami ze soba,przy kawie a potem wrocic do domu i jeszcze przez tel.poprawic dwiema godzinami :-D Mamy to samo poczucie humoru,lubimy ta sama muzyke,mamy bardzo podobny gust i dopelnaimy sie bo ona blond ja czarnulka :-D jednym slowem poprostu bym umarla juz teraz bez niej :-D No i co jeszcze piekniejsze to nasi faceci tez sa najlepszymi kumplami :-)Ale jak ktos mi nie odpowiada to tez na sile sie nie trzymam... jedna juz pognalam i to calkiem niedawno... oprocz tego mam jeszcze jedna fajna funfelke tez tu w Bln... nasze dzieci rowniez bardzo sie lubia...i sa w tym samym m wieku...tyle ze jej to chlopak...ale dla Noemi to jeszcze lepiej bo ona tylko z chlopakami zawsze sie w przedszkolu bawi i auta to jej raj :-D

Dzis mecz,bedziecie ogladac? cos czuje ze niemcy beda mieli dzis znowu przesrane i to z winy tego walnietego sedzi...znowu dzis bedzie im sedziowal...i pewnie zolte i czerwone kartki bedzie sypal z rekawa...Dla mnie to on idiota jakis jest....Nie wiem czy wiecie ,ze nawet kiedys byl na 6 tyg.wstrzymany jako sedzia...bo cos nabroil i przesadzil...

A ja juz mam dzis wylizane...tzn..zrobilam to wczoraj wiec od rana laba...tylko pranie zaraz wstawie :-) a potem obiad...

reklama
Blond kochana z ciebie tez super kobietka:tak:
No i wlasnie szkoda ze mieszkasz troche dalej od nas bo tak to bysmy sie pewnie czesto na kawkach widywaly;-);-)
meila dostalam ale juz sie wszystko wyjasnilo z sandalkami mama mi kupila takie jak chcialam :tak::tak: ale dzieki za checi kochana:tak::tak:
Przeslij mi prosze fotke tego laufrad bo ja wlasnie chodze i szukam dla mojej kobietki
Bedzie na nia dobry czy jest z tych wiekszych??

No to my juz po zakupach obkupilysmy sie po uszy w tej Madonnie:tak::tak:
M dzielnie sie spisal dal rade z dwiema dziewczynkami a nie bylo nas ponad 4 godziny:tak::tak: poszli na plac zabaw i na lody i tak im fajnie zlecial czas:tak:
Dziewczynki byly grzeczne wiec chlop nie mial stresu:tak::tak::tak:
Ania chyba bedziemy musialy czesciej mojego z dziecmi zostawic;-);-);-)

Moj jedzie dopiero po 18 po auto bo ma go u mechanika zakladaja mu gas a bez auta jak bez reki nigdzie sie nie mozna ruszyc :tak::tak:

Witam! :biggrin2:
Poszukuje mam z Dusseldorfu lub okolic.
Jeszcze mamą nie jestem, ale rozwiązanie zbliża się dużymi krokami. :-)
W związku z tym mam gorącą prośbę, o informacje na temat porodówek i polskich położnych w Dorfie.
Może ktoś ma kontakt z dobrą, polską położną.

pozdrawiam, :biggrin2:

Witam Madzik
Ja jestem z okolic tzn ok 35km mam do Düsseldorfu:tak:
jest tu jeszcze Ania i Blond z okolic
Blod jest tez z Düsseldorfu wiec moze ona ci cos wiecej pomoze co do poloznej bo ja milalam naprawde super polozna Polke naprawde godna plecenia kobitka do tej pory mamy kontak i spotykamy sie na kawke:tak::tak:
ale ona jest z moich okolic i nie wydaje mi sie zeby tyle km jezdzila do pacjentow :no::no:
opieka na porodowkach jest SUPER w DE nawet nie ma co porownywac z Polska:no::no: ja jestem bardzo zadowolona:tak::tak:

Madzik witaj :-) Ja nie pomoge bo ja z Berlina :-)

A gdzie dzis Anka z Jolka-opalacie sie laski? i gdzie reszta?
Ja bylam o 13:00 po mloda,potem pojechalysmy na zakupy,potem zrzuciucilam wszystko w domu i pojechalam umyc i odkurzyc auto...blyszczy sie jak psu jajca :-D i w srodku tez wylizalam...zaraz sie lepiej jezdzi...mam na tym punkcie bzika... ;-) Cos mi A przebakuje zeby kupic takie samo auto tyle ze kombi-po moim trupie!!!! ja nienawidze kombi!!! teraz mam czasami problem gdzies sie wcisnac w luke...a co dopiero jak bedzie wersja-"karawan"
u020.gif

No...Pati te nowe audi albo vw to napewno jak karawan nie wygladaja
a049.gif

My wlasnie chcemy kombi....bo to praktyczny samochod a ja tez musze teraz myslec by wozek latwo wszedl...wracajac z PL...gdzie ja bym moje zakupy upchala ??:-D:-D

Mi dzien zlecial jak kazdy inny...teraz czekam by mala kapac i ...meczyc bedziemy ogladac
a115.gif

Ostatnia edycja:
Anka dzisiaj chyba jest zalatana bo bylysmy na tych zakupach a potem miala jechac z kumpelami na plac zabaw:tak::tak:

A co do autka to my wlasnie mamy Audi A6 Kombi i jestesmy z niego bardzo zadowoleni ostatnio mielismy zmienic na nowe VW Passat ale m wolal jednak zabudowac gaz bo nie umi sie z tym autkiem rozstac:tak::tak:

My wlasnie ogladamy mecz ciekawe kto wygra:sorry2::sorry2:
M pozapraszal kolegow robia grila i popijaja piwkiem ogladajac mecz a ja na chwilke ucieklam na kompa:tak::tak:

witam:-)
pytalyscie ile kosztuje zalozenie spirali,ja zalozylam Mirene w marcu kosztowala 185 € (sama kupowalam w aptece) i zalozenie u gina 180 €.Jak na raz to troche duzy wydatek:szok:.
Pozdrawiam wszystkie mamy:-)

reklama
Do góry