reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

My w sumie tez bez zabezpieczenia...ale ja to praktycznie cala kariere sexualna bez...tabletki bralam tylko przez kilka miesiecy po porodzie...i tak zawsze zapominalam bo na koniec miesiaca 3-5 tabletek w paczce zostawalo :-D

Mi tam w sumie dobrze bez...tylko czasami strach lapie ze moze wpadka :-D

Pati jak Ty to robisz,ze w ciaze nie zachodzisz??;-)
Chociaz ja tez jak przestalam tabsy brac(przed ciaza) to dopiero po poltora roku zaszlam...jakos trzymalam sie zasady,ze tydzien po okresie i tydzien przed nie zajade a w srodku cyklu to i owszem :-D wiem to zadna metoda anty ale jakos sie sprawdzala-kiedy mala 'zrobilismy ' tez wiem :tak:
Ale teraz absolutnie nie mam zamaru byc w ciazy :no: dlatego kombinuje z ta spirala...

reklama
Nie wiem...:-DMloda moja tez wiem kiedy zmajstrowalismy bo to byl celowy plan ktory powiodl sie od razu :-)
Ja tez wiem dokladnie keidy mam dni plodne bo czuje jak mi jajo wedruje :-D

Dzien Doberek
Ja dzis tez ranny ptaszek wstalam o 8 30 tzn maz mnie obudzil jak przyjechal z Ania
Zrobil sniadanko i kazal mi wstawac no to trzeba bylo sie zwlec z wyrka a ja bym jeszcze pospala do 10:tak::tak:
Moja corcia wstala wlasnie o 10 dzisiaj:tak::tak:
Teraz m odsypia nocke tzn drzemie tylko jak on to stwierdzil i kazal siebie obudzic o 11 juz to widze jak on wstanie:-D:-D:-D

Ania wlasnie David mi opowiadal o tych laskach :-D:-D:-D dobrze ze David po Polsku umi bo by sie z nimi nie dogadal:-D:-D:-D a raczej one z nim:-D:-D:-D
No i dzieki kochana jeszcze raz ze z nim pojechalas tak rano:tak::tak:

Ojeje jak mi sie teraz spac zachcialo ,bo sie nazarlam jak...prosiak :zawstydzona/y:
Wszamalam cala bagietke ( wkauflandzie kupuje takie z maslem czosnkowym do podgrzania w piekarniku) i talerz chili con carne :szok: mialam napad...teraz by sie jakis sport przydal,ale normalnie nawet ruszyc mi sie nie chce na balkon po pranie :-D

Ja sobie tez kupilam dzisiaj truskaweczki,dwie 'szaleczki' po 1 €
a084.gif

Pati w Twoim arbuzie kalorii tyle co nic a ja pochlonelam gdzies kolo 1000
a090.gif

Normalnie az wyrzuty sumienia mam,jutro dieta i za kare jem tylko truskawki :-D

Agnieszka nie ma za co dziekowac Jutro david sie zrewanzuje ze moje ranne wstawanie jak zostanie z Laura i Emily zebysmy mogly spokojnie na zaklupy jechac do Moenchengladbach :D

Patrycja ja znam takie osoby ktore nadaja na tych samych falach.Jak mi ktos nie odpowiada to poprostu sie z nim nie kumpluje:-D:-DAgnieszka cos o tym wie:-D:-D

Jolka sama bym ten talerz pochlonela:-p:-pdzis mega kalorie a jutro slabiutko i wszystko sie wyrowna:tak::tak:

Zrobilam sernik na zimno wielka blache:szok::szok:
Bylam z Lali i z kolezanka na placu zabaw w sumie to mialam sie wybrac do Agni na plac ale tu mialam blizej:zawstydzona/y:
Laura w wannie z lodka
Popoludniu obie zaliczylysmy drzemke:-) wiec Lali o 22 pojdzie spac:-D
Zalapala sie z kolacja u sasiadki na ktora mowi babcia- fryteczki wiec mam z glowy no chyba ze jeszcze cos bedzie chciala.Ogolnie wieczorem ma lepszyt apetycik niz za dnia:rofl2:

Ania no rewanz musi byc :-D:-D:-D on juz dzisiaj robil plana co bedzie z dziewczynami robil jak my pojedziemy na zakupy i wiem ze wymyslil lody i plac zabaw a co jeszcze beda robic to nie wiem:-D:-D:-D
A co do osob ktore ci nie odpowiadaja to cos wiem na ten temat:-D:-D

Patrycja ja mysle ze Ania wlasnie sie u mnie do takiej osoby zalicza:tak::tak:

Ania oj nie ladnie zes nie przyjechala:-:)-:)-D:-D

ok to teraz ja

a wiec :
Aga fotka poszla

Ania daj mi jeszcze raz twojego emaila , bo mi caly czas wraca ,nie wiem czemu

aniu ja ze swoim " nowym iphonem " mam super naprawde jestem zadowolona

aga ja tez chodze na solarkei tez jest fajnie

co do kolezanek to mam tutaj sporo ,ale ostatnio poznalam dwie naprawde super laski ........................ anie i age tylko szkoda ,ze sa troszke dalej i nie w düseldorfie :(

z ania sie juz super dogaduje (chyba co aniu ?) a z aga sie dopiero co prawda tylko dwa razy widzialam , ale to jest chyba super laska ,aniu nie ?

ja miaszkam utaj juz 11 rok i wam powiem ,ze mam malo kolezanek ,ktore po polsku mowi ,zreszta ja znm niemiecki jak aga dobrze i w pisowni i w mowie ,wiec nie mam z tym zadnego problemu

meza agi poznalam osobiscie i naprawde ma super i duzo pomaga ,kurde ,ze on tez nie ma brata hihihi

emilka dostala juz spozniony prezent na dzien dziecka rowerek n dwoch kolkach
mam na mysli normalny tylko bez tych dodatkowych kolek po boku i pieknie jezdzi ,dalam nawet dalam fotke na facebook

ona jezdzila wczesniej na laufradzie tym bez pedalow i super uczy sie rownowagi ,to samo mialam z moim mauricesem on na nim jezdzil tylko miesiac i przesiadl sie majac trzy i pol roku na normalny rower

a tak apropo mam do sprzedania po emilce jej rozowy laufrad z lillyfee moze znacie kogos kto by chcial kupici rozowy kaufladen i schminkkommode
jak by cos to dajcie znac

reklama
Do góry