reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

witam:-)
pytalyscie ile kosztuje zalozenie spirali,ja zalozylam Mirene w marcu kosztowala 185 € (sama kupowalam w aptece) i zalozenie u gina 180 €.Jak na raz to troche duzy wydatek:szok:.
Pozdrawiam wszystkie mamy:-)
Licza sobie Ci lekarze co nie?? a dla nich to pol godziny roboty :dry:
Ja nie chce mireny bo to hormonalna...a nie chce juz miec z hormonami nic wspolnego..

Niemcy wygrali...i teraz sie zacznie
a122.gif
a ja chce spaaaac... :shocked2:

reklama
My mamy Audi A6 limuzyne...i ja sobie nie wyobrazam zebysmy mieli jakikolwiek kombi...no nie lubie i tyle :-D
Fajnie ze niemcy wygrali :-)
Ja teraz sniadanko i wypad z domu...musze babcie zawiezc do lekarza...
a o 15:00 festyn u Noemi w przedszkolu..i bedziemy piknikowac :-)

Tez sie ciesze , ze wygrali, oby tak dalej !
Aga wyslalam ci priva aha und fahrradhelm tez nie potrzebujedz , Bo tez ci dam Jak chcesz

Buzka laseczki

ellooo

1. Blond wysylam priv
2. Ja mam VW combi i nie mam problemu z parkowaniem:-D:-D balam sie BMW parkowac a teraz luzik wszystko opanowane do perfekcji;-)
3. Agnieszka widze ze Davidowi sie spodobalo a mojej Laurze tak samo:tak: wiec kolejne zakupu znow bez dziewczynek:-p
4. Tak jak pisala Aga zalatana wczoraj bylam jeszcze na wieczor dostalam mega bol glowy:cool: Z rana do popoludnia zakupki z kumpelkami, potem obiadek i plac zabaw wrocilam o 19:30 wiec nawet do kompa z bolem glowy nie podeszlam
5. Dzis rowniez zalatana od ranka lizalam mieszkanko jak to Pati pisze:-D potem obiadek, zakupy, plac zabaw.Aga nie dojechala:-( Kapiel Laury Teraz kolacyjka i zaraz ja klade spac
6. Jutro znow od rana duzo na glowie na 9 mam bilans z Laura, potem zupka pieczarkowa a popoludniu mam do kolezanki jechac ale nie wiem czy pojade bo z rana musze L obudzic a nie chce zeby mi potem marudzila:dry: w gosciach:cool:
7. Jola ja swojego kombi tez bym nie wymieniala Mielismy audi a6 ale w limuzynie moj sprzedal bo na bmw 5 zachorowal:-D:-D juz prawie rok bedzie jak nim jezdzi:szok::szok:a on max 6mc sie wozi i sprzedaje bo za duzo kilometrow robi:sorry:

Ostatnia edycja:
A ja kurde ciagle jezdze starym rzechem i nie wiem kiedy doczekam sie nowego auta :dry:
Ale jak juz kupimy to mega full wypas :-ptak,zebym sie mogla 200 a nawet 260 (a co tam) po autobahnie przejechac
a115.gif
uwielbiam szybka jazde...ooooootaaaaak,ja nie umiem jezdzic powoli :-)
A co do ....o jeny nie wiem co mialam pisac,bo mezasty i szwagry przylezli mi tu i mnie zagadali :/ ja tam mieszkanka ostatnio nie 'lize' bo jakos mam wazniejsze sprawy na glowie od pucowania ;-) tzn. gotowanie i pranie :-D podlog codziennie nie myje tylko dwa razy w tygodniu za to codziennie odkurzam
a070.gif

Uciekam w kimono bo jutro nastepny ciezki dzien przede mna ;-)

Hilfe hilfe :szok: dziewczyny jak po niemiecku nazywa sie mąka ziemniaczana, jest tutaj wogóle cos takiego ja dzisiaj przeszlam caly sklep i nie znalazlam a potrzebuje pilnie na jutro, na jakim to dziale

Ja to make ziemniaczana woze z PL ,jakos nigdy tej maki tu nie znalazlam...a moze nie szukalam:confused: Uzywam do klusek slaskich :-) A rzadko je robie to mi na dluuugo starcza ;-)
Na 10 jestem umowiona z kolezanka i jedziemy do sklepu meblowego,musze zaczac sie za mebelkami dla malej do pokoju rozgladac-zreszta nie tylko za mebelkami ale i za cala reszta-trzeba wymyslic kolor scian (i to w calym mieszkaniu) podlogi,dodatki itp. o lazienkach nie wspomne ...:shocked2:Kuchnia w PL juz zamowiona-same meble 20 tysiecy...a sprzet kupimy TU.

Kurde przeprowadzka bedzie w ten czas jak mala akurat zacznie latac,ja nie wiem jak to bedzie...nie wiem,nie wiem...ale jakos byc musi :-D

reklama
hej

Ju7z zaczyna sie goracy dzionek
Bylysmy dzis na bilansie trzylatka :) Wszystko wporzadeczku
Lekarz dostal od Laury prezent.Narysowala dla niego sloneczko takie z promykami, buzia, oczkami i noskiem:-) W szoku byl:szok: nawet sie juz nie pytal czy umie rysowac kolka i kreski:-D:-DAle pytal czy umie se ubrac sama.Zreszta Musiala zademonstrowac.Oczy, uszka wporzadeczku:tak:

Jolka bedzie dobrze bo musi tak byc.
Ja dzs tylko poogarniam ale prasowane to mnie raczej nie minie:cool:
NO nic trzeba zupke wstawic-pieczarkowa:-)

Do góry