reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pieknego synka to ja na bank miec bede jesli sie nie zabezpiecze ;-)
Teraz jestem na tabsach,ale mam ich dosyc,bo mam humory,suchoty i mocno obnizone libido.A po drugie problemy z nogami,zauwazylam,ze zaczynaja mi sie zylaki pojawic a do tego pale fajki-wiec tabletki sa nie dla mnie.
A juz wole spirale od gumek...nie lubimy gumek,to jak lizanie lizaka przez papierek ;-)
A co do skutecznosci tej metody-zadna nie daje 100 %,chyba,ze szklanka wody 'zamiast'.
a probowalas zastrzyku .Ja swojego czasu po porodzie wzielam 3 Dodam ze zastrzyk nie kazdej odpowiada dla mnie byl cudny ale po co sie zabezpieczac jak sie chce drugie :)
Hahaha jakie tempo mamy-wszystkie na raz pisaly :-D
Anka dawaj troche tych truskawek :-)
Jolka coz,ja tabsy zawsze zapominalam brac wiec lize przez papierek ;-):-D

łap...............

reklama
A co do muzyki to moja mloda lubi trance jak tata..ale tez lubi moja muzyke :-) a jej ulubiona pisenka to do dzis Lady Gaga poker face :-) a Shakiry lubie ta piosenke :-) tez ja sobie do auta nagralam :-)

[video=youtube;IsznEtIoMDg]http://www.youtube.com/watch?v=IsznEtIoMDg&feature=related[/video]

My w sumie tez bez zabezpieczenia...ale ja to praktycznie cala kariere sexualna bez...tabletki bralam tylko przez kilka miesiecy po porodzie...i tak zawsze zapominalam bo na koniec miesiaca 3-5 tabletek w paczce zostawalo :-D

Mi tam w sumie dobrze bez...tylko czasami strach lapie ze moze wpadka :-D

My w sumie tez bez zabezpieczenia...ale ja to praktycznie cala kariere sexualna bez...tabletki bralam tylko przez kilka miesiecy po porodzie...i tak zawsze zapominalam bo na koniec miesiaca 3-5 tabletek w paczce zostawalo :-D

Mi tam w sumie dobrze bez...tylko czasami strach lapie ze moze wpadka :-D

widze ze pamiec masz doskonala :))
Na pocieszenie dodam ze mi tez zostawalay tabletki :))

Robila ktoras z Was badanie biustu-komputerowo?

Nie...ale sie wybieram...i dobrze ze przypomialas bo musze trermin do gina zrobic...ogolnie mialam przyjsc w kwietniu :-D
Mam nadzieje ze mi gruntownie piersi przebada i to nie tylko rekami...bo jakies trzy miesiace temu przed @ wyszedl mi jakis dziwny guz...a potem znikl...najpierw panika...a potem o tym zapomialam...

Nie...ale sie wybieram...i dobrze ze przypomialas bo musze trermin do gina zrobic...ogolnie mialam przyjsc w kwietniu :-D
Mam nadzieje ze mi gruntownie piersi przebada i to nie tylko rekami...bo jakies trzy miesiace temu przed @ wyszedl mi jakis dziwny guz...a potem znikl...najpierw panika...a potem o tym zapomialam...

a wiesz ile to bedzie kosztowalo?
Ja wlasnie tez sie wybieram w sierpniu - przy okazji innego badania :D

Tak wogole to wczoraj mi sie moja handy zawiesila i tak nia pizgnelam ze dzis w 6 czesciach ja mam...ale mi tam juz jej nie szkoda...bo i tak czas byl na nowa ;-) ale nie mam nr.kurka jasna zadnych!!!! i fotki zostaly...w pipe jeza no!!!! wszystko zapisane na komorce bylo...a nie na karcie...

Tak wogole to wczoraj mi sie moja handy zawiesila i tak nia pizgnelam ze dzis w 6 czesciach ja mam...ale mi tam juz jej nie szkoda...bo i tak czas byl na nowa ;-) ale nie mam nr.kurka jasna zadnych!!!! i fotki zostaly...w pipe jeza no!!!! wszystko zapisane na komorce bylo...a nie na karcie...

no to przepadlo.A masz moze numery gdzies zapisane w notesie?
Ja to mam tylko w komorce a ze mam 3 to w razie czego jestem zabezpieczona :)) Obecnie uzywam iPhona zreszta od roku i tez mysle nad wymiana :D Znudzil mi sie
Ciekawe jak tam Blond i jej nowy iPhon?

reklama
ja lubie klawisze i chce nokie z klawiaturka :-) ja wogole fanka noki :-)
wlasnie mam kilka komorek i wszedzie tylko po kilka jakis numerow...ktore akurat znam...notesow nie prowadzilam nigdy...nie wiem...moze poskladam ja jakos i sie uda ja na 5 min.zreanimowac :-D tak wogole szkoda ze nia tak pizgalam bo bym mogla ja jeszcze za jakies 150 euro sprzedac ...a tak to nawet centa nie dostane :-D

A powiedzcie mi macie tu w De taka osobe wiecie od serca co to nadaja na tych samych falach co Wy? :-)

Do góry