reklama
blond
mama dwoch urwiskow
anka26_x_07
Mama Laury :)
Kochana dziekuje Ci za piekne foteczki. Siedze z winkiem i napatrzec sie nie moge. Dziewczyny boskie a M jaki przystojniacha Laura boska z pistoletem a Emilka z kapelusikiem
blond
mama dwoch urwiskow
blond
mama dwoch urwiskow
anka26_x_07
Mama Laury :)
Blond kiedy Ty te fotki zrobilas Nie ma to jak zdjecia z zaskoczenia Szalenstwo z M pierwsza klasa co ja chcialam go topic czy jak TY to modelka jestes, bardzo fotogeniczna
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No niezle z Was foczki :-)
dzieciaki widac radocha na maxa... :-)
U nas dzis taki upal ze zdechnac idzie...ponad 30stopni..Zaraz smigam z mloda na Spielplatz..Tylko mam poczekac kiedy skonczy spiewac dorwala sie do sprzetu i karaoke urzadza ;-) Nie chce isc mi sie w ta goraczke...ale mloda sie z kolega swoim umowila na rowery :-) ja to bym chetnie do tego Waszego basenu wskoczyla!!!! ale juz w sobote bede miala morze,plaze i SPA :-)
dzieciaki widac radocha na maxa... :-)
U nas dzis taki upal ze zdechnac idzie...ponad 30stopni..Zaraz smigam z mloda na Spielplatz..Tylko mam poczekac kiedy skonczy spiewac dorwala sie do sprzetu i karaoke urzadza ;-) Nie chce isc mi sie w ta goraczke...ale mloda sie z kolega swoim umowila na rowery :-) ja to bym chetnie do tego Waszego basenu wskoczyla!!!! ale juz w sobote bede miala morze,plaze i SPA :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Blond fajne foty robi Twoj aparat :-) nie wiem czy juz pytalam jaki to model?
Ania masz bardzo ladny stroj,gdzie go kupilas?? ja szukam czegos dla siebie i znalezc nie moge... W ogole fotki the best ja z moja tez sie nad wode wybieram a wybrac sie nie moge...troche sie boje,bo ona jeszcze taka mala-w cieniu bedzie trza siedziec ;-)
Chociaz ostatnie dwa dni pogoda jest...beznadziejna,tzn. owszem,jest goraco,duszno,ze az spac w nocy nie mozemy ale...nie ma slonca Poszlam dzisiaj na spacer w dzinsach i bluzce i mimo,ze nie ma slonca wrocilam cala mokra i spocona...w cholere z taka pogoda...
Chociaz ostatnie dwa dni pogoda jest...beznadziejna,tzn. owszem,jest goraco,duszno,ze az spac w nocy nie mozemy ale...nie ma slonca Poszlam dzisiaj na spacer w dzinsach i bluzce i mimo,ze nie ma slonca wrocilam cala mokra i spocona...w cholere z taka pogoda...
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
patrycja no wiesz co
jak to aparat, to pani fotograf robi takie piekne zdjecia nie aparat ,jak sie oka nie ma to nawet i najlepszy aparat ci dobrych fotek nie zrobi
nie dla jaj robie studium fotograficzne
a tak na mrginesie to jeden z najnowszych nikona
Nikon D5000 z obiektywem 18-200 mm
jak to aparat, to pani fotograf robi takie piekne zdjecia nie aparat ,jak sie oka nie ma to nawet i najlepszy aparat ci dobrych fotek nie zrobi
nie dla jaj robie studium fotograficzne
a tak na mrginesie to jeden z najnowszych nikona
Nikon D5000 z obiektywem 18-200 mm