reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

no to laski obiecane fotki , bo juz mnie laski sktuja jak dzisiaj nie dam :)

emilka i laura na basenie

DSC_0327.jpg

laura , emilka , maurice

DSC_0336.jpg

laura naszej ani

DSC_0382.jpg

emilka

DSC_0388-1.jpg

DSC_0395.jpg

reklama
No niezle z Was foczki :-)
dzieciaki widac radocha na maxa... :-)
U nas dzis taki upal ze zdechnac idzie...ponad 30stopni..Zaraz smigam z mloda na Spielplatz..Tylko mam poczekac kiedy skonczy spiewac :-D dorwala sie do sprzetu i karaoke urzadza ;-) Nie chce isc mi sie w ta goraczke...ale mloda sie z kolega swoim umowila na rowery :-) ja to bym chetnie do tego Waszego basenu wskoczyla!!!! ale juz w sobote bede miala morze,plaze i SPA :-)

Ania masz bardzo ladny stroj,gdzie go kupilas?? ja szukam czegos dla siebie i znalezc nie moge...:dry: W ogole fotki the best :tak: ja z moja tez sie nad wode wybieram a wybrac sie nie moge...troche sie boje,bo ona jeszcze taka mala-w cieniu bedzie trza siedziec ;-)
Chociaz ostatnie dwa dni pogoda jest...beznadziejna,tzn. owszem,jest goraco,duszno,ze az spac w nocy nie mozemy ale...nie ma slonca :confused: Poszlam dzisiaj na spacer w dzinsach i bluzce i mimo,ze nie ma slonca wrocilam cala mokra i spocona...w cholere z taka pogoda...

reklama
patrycja no wiesz co
jak to aparat, to pani fotograf robi takie piekne zdjecia nie aparat ,jak sie oka nie ma to nawet i najlepszy aparat ci dobrych fotek nie zrobi
:)
nie dla jaj robie studium fotograficzne

a tak na mrginesie to jeden z najnowszych nikona

Nikon D5000 z obiektywem 18-200 mm

Do góry