reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Anka za chiny nie moge znajsc jakiegos zdjecia zeby bylo mnie widac cala...i efekt calej sukienki...wkleje Ci takie "najlpesze" :-D sukienka miala te sznureczki jeszcze po bokach od pachy az prawie po sam dol...fajowo wygladalo..ale prawie przy kazdym obrocie w tancu jak partner mial marynarke to zahaczali mi o te sznurki :-D dobrze ze z golym tylkiem do domu nie wrocilam :-D

Jolka mysle ze kuchnie -meble spokojnie taniej dostaniesz w polsce...ale sprzety juz bym kupowala tu...zeby wrazie jakiegos problemu nie jezdzic na gwarancje do Pl.

U nas szykuje sie kolejny weekend imprez :-) wyjezdzamy w sobote do miedzyzdroi...wracamy w poniedzialek...mloda jedzie na sluzbe do babci i dziadka:-)

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 51
  • bb1.jpg
    bb1.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
witam

ja szybciutko bo zaraz musze jechac na lotnisko do Dusseldorf po kolezanke :)
Patrycja bardzo ciekawa ta sukienka a gdzie ja kupowalas?Jesli moge wiedziec i ile dalas.To taki model ze zawsze mozna bedzie ja zalozyc :DNo i prosze znow wypad na weekend Tobie to dobrze:-)
Jolka warto popytac w tej Ikea skoro sa polowe tansze a moze akurat :) My tez mamy busa wiec z transportem nie bedzie klopotu:tak:
Agnieszka jak dlugo kompletopwalas kuchnie?

Ania jedziesz do IKEA z wymiarami kuchni :tak::tak:
tam maja komputery z programem i mozesz sobie sama zaprojektowac kuchnie jak chce z jakim chcesz sprzetam w jakim kolorze no wszytko:tak::tak:
jak juz zaprojektujesz idziesz do nich i oni ci rachuneczek wystawiaja idziesz do kasy i placisz po zaplacie odbierasz kuchnie i gotowe:tak::tak:
wszytko mozna w jeden dzien zalatwic:tak:
o ile sie nie myle na stronie z IKEA mozesz sobie tez ten program sciagnac i w domu sama zaprojektowac a jak nie to w Ikea daja plytki CD z tym programem i mozesz sobie w domku na spokojnie zaprojektowac a potem jedziesz tylko placic i odebrac:tak:

Anka fakt sukienka bardzo ciekawa...kupilam ja w Mango-bardzo lubie tam kupowa ciuchy :-) i kosztowala tylko 70euro :-) no i uwazam ze byla o niebo ciekawsza od np.sukienki mojej szwagierki ktora kupila u Diora za 700 :-D

Ja dzis jestem nieprzytomna...weekend chyba ze mnie dopiero schodzi...szok...spie na stojaco...kiedy tylko moge zamykam oczy...dzis bede chyba w lozku juz o tej samej porze co mloda... :-D

Agnieszka nawet nie gadaj:happy: zaraz sprawdze sobie na ich stronce:tak: Fajnie miec taki programik :) Najwyzej przy okazji w Ikea mozna wziasc plytke:) szkoda ze program nie podaje odrazu ceny:-D
Patrycja jak dla mnie to nie firma sie liczy czasem ciuchy za 20e sa lepsze niz te za 120e:-DZreszta sama masz porownanie;-) A Twoja sukienka warta byla te 70e

Jolka za kuchnie dalam 3,5 tys€ tylko ze ja mam mala kuchnie :tak::tak:
Ania nie pamietam jak w tych programach co sie w domu robi ale na tych kompach co maja w Ikea odrazu mi pokazywalo cene kuchni:tak::tak:
No i rowniez sie zgadzam ze cena i firma ciuchow nie sa wazne byle ladnie wygladalo
tak jak napisalas czasami tania sukienka wyglada duzo lepiej niz za 70 czy 100€:tak::tak:

Ania na ktora masz do gina jutro ??bo jak co mozesz Lali do mnie podrzucic

No dla mnie to podstawa zeby mi sie cos podobalo...ale sukienki eleganckie akurat ja np.nosze tylko na takie okazje jak wesele badz wieksza impreza ktora wymaga czegos eleganckiego...i nie lubie zakladac np.5 razy tego samego...wiec duzo kasy nie wydam...Ale np.na buty jestem w stanie wydac duzo ;-) nawet jak zakladam tylko od wielkiego dzwonu...bo ja to mam zboczenie na punkcie butow i torebek :-D
no i jeszcze okulary sloneczne-te musze miec dobrej firmy...bo zwykle a oryginaly to duza roznica...

chcialam isc dzis szybko spac,ale chyba sobie posiedze tu jeszcze...ide wlasnie mloda kapac...
No i przed chwila zlapalam niezlego wirusa-jakiegos zajebistego trojana albo diabel wie co i to dzieki mojemu kochanemu dziecku bo mi kazala sobie drukowac kolorowanki na necie...wcisnelam na jakas myszke cos sobie wybrala i niezly taniec dziwnych rzeczy pojawil mi sie na monitorze..a jak na zlosc mojego nie ma zeby to szybko zlikwidowac... :/

Ja mam w szafie kiecke,za ktora dalam w pl 250 zeta ,to bylo jakies 3 lata temu...ale jeszcze ani razu nie mialam jej na sobie :sorry2::-D bo nie wiem w ogole po co ja kupilam,kiecka jest ...sexi? :eek:,wzor w panterke,gole plecy, duzy dekold(taki,ze ramiaczka stanika musza byc przezroczyste,bo u gory ramiaczka sukienki nie ida na ramiona tylko do tylu na szyje ) wtedy gdy ja kupowalam to mialam zamiar ja wlozyc na jakas impreze,ale nie bylo okazji a teraz...to juz nie mam odwagi sie w niej pokazac,chyba sie starzeje :-D
Mi dzisiaj hamulce w aucie wysiadly jak jechalam z psem do weta :huh: i ktos lub cos nade mna czuwa,bo akurat wjezdzalam na autobahne...dobrze,ze nie zdazylam wjechac :nerd:
W ogole..nie przypuszczalam,ze takie cos jest mozliwe,ale widocznie jest mozliwe-kontrolka palila sie od wczoraj ,ale ja myslalam,ze jakies zwarcie albo cos nie styka...:rofl2:
Co do kuchni...to nie wiem,musze pogadac z mezastym,wlasnie wraca ciagnal sie 12 godzin 600 km przez polske,bo jedzie z laweta ...bedzie okolo 1 w nocy.

reklama
Moj dzis tez w interesach do polandi pojechal ale bedzie jutro....
Niezle z tymi kontrolkami-Ty kobieto uwazaj!!!! a czym sie bujasz? kontrolki od czegos sa wiec sluchaj ich!! ;-) Mialas niezle szczescie!!!!

ja wlasnie mala whisky sobie strzelilam na spanie... posiedzialam na balkonie bo fajnie jakis koncert graja tu niedaleko obok mnie na Waldbühne :-) obejzalam przy okazji zachod slonca...cieplo fajnie bo jeszcze teraz prawie 26stopni :-) i sen nie przychodzi-wrecz jakas zywsza sie robie :-D
Co tam Jolka dzis jeszcze masz za plana na wieczor?

Do góry