blond
mama dwoch urwiskow
laski jutro chcemy do neuss na kinderbauernhof
Ania ,Aga macie ochote z nami jechac ???
Ania ,Aga macie ochote z nami jechac ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jolka ja nie patrzalam na rozmiar tylko wkleilam model hihi D to mialam ale w ciazy
Ja mam rozowy z tego co wkleilas czarny i jest extra.A te w panterke tez jest super i zapewne bedzie lezal jak tenh moj w kropeczki wiec polecam
Blond moj to dzis do 16 na lozu lezalBiedactwo musialo zimne p[iwko wypic bo taka mial Sahare
Ania Ty jestes szczuplejsza ode mnie ,moglabys mi napisac jaki rozmiar zamawialas? bo ja chce 38 ale tam stoi,ze to XL/L a ja majtki normalnie to M kupuje ...inaczej to rozmiar 38. Troche pokrecone maja te rozmiary.
Babciny?? ;-) decyzja zapadla...zamowilam babciny
Mialam ogromny dylemat...ja to musze patrzec by mnie troche wyszczuplil(jezeli stroj moze wyszczuplac) bo ja to taka laska jak Ania nie jestem chociaz ten w leopardzie cetki tez mi sie bardzo podobal,ale coz...musialam dokonac wyboru .Mam nadzieje,ze nie bede zalowac...
Ide do malej bo mi pokoj demoluje,slysze jak szafki trzaskaja zaraz kapiel i lulu.
No to macie troche fotek...jak juz laski w stojach kapielowych sie pokazaly to ja moge chyba tez ;-) Picasa-Webalben - patrycja - Miedzyzdroje
Ogolnie pogoda zawiodla...pizdzialo i gwiazdalo...w poniedzialek wyszlo slonce piekne ale wtedy to juz byl czas odjazdu...
Bylam w kinie na "kwiat pusytni"...czegos takiego jeszcze nie prezylam....ja nie plakalam ale szlochalam....i to w glos... jak kiedys obejzycie ten film to bedziecie wiedzialy o czym mowie... najpierw czytalam ksiazke...jakies tydzien temu...i udalo sie trafic na film...
a co do wypadu jeszcze hotel okay...ale rewelacji nie bylo...widac ta polska fuszerke,niedokonczone to takie....nasza kumpela miala urodziny ,byl prezent itd...ale chcielismy jeszcze symbolicznego kwiatka...a ze byla polnoc wiec nie bylo jak zalatwic ...wiec wpadlam na pomysl ze przeciez w recepcji stoja dwa pelne wazony kwiatow i zeby moj A zszedl poprosic by jednego odstapili...No i wyobrazcie sobie nie nie dali nam!!! no w szoku bylam...recepcjoniska stwierdzila ze szefowa bedzie krzyczala...No myslalam ze pizgne smiechem...bo gdyby po jednym kwiacie tam mieli w tych wazonach...to okay...ale tam byly wielkie bukiety...no cala polska... a wczesniej bylismy na meczu jak niemcy grali...no i knajpka pelno turystow niemieckich...wiec jak byl gol to okrzyki,oklaski itd... przy drugim golu wstali polusy i wszystkim srodkowy palec pokazali...pelna klasa...wstyd mi za ten nasz pojeb**any narod!!!