reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Jolka ten stroj jest na ebey wklejalam nawet tu linka musisz troche przewinac stronki:tak: Wiem ze kosztuje cos kolo 50e:tak:

Blond dzieki dzieki wiedzialam ze mam dobre oko:-D:-D:-D:-D Sprzet masz boski a ja jak juz bedziesz miala komplet studia to pisze se na sesje;-)

Patrycja juz teraz zycze Ci milego spedzania czasu.Ale nad morzem i w spa to normalka:happy2:

U nas dzis tez pogoda do niczego niby 25st a sloneczka nie ma caly dzen chowalo sie za chmurkami:cool:

reklama
Przepraszam pani fotograf-jakze moglam palnac takie glupstwo ;-):-D
ja mam lustrzanke canona-ale by sie jeszcze fajny obiektyw przydal... :-)
u nas dzis jedyne 35 stopni...w tej chwili 30.... no i dzieki bogu ze byly chmury bo bym chyba zeszla z tego swiata....upal nieziemski...ale ja tam nie bede nazekac bo jeszcze kilka dni temu darlam pyska ze pada,zimno... ;-) a teraz popijam winko i katem oka ogladam Germany next top model ;-)
a jutro wyjazd mloda zawiezc...i szykuje mi sie fajny wieczor z moim A... ;-)a rano o 08:00 wyjezdzamy :-) w sobote....

Laski a jak daleko jest od Was Bocholt-bo raz na ruski rok bywam w tych rejonach wiec moze by udalo sie kiedys spotkac :-)

Dzieki Anka :-) jakos nie wpadlam na to by na e bayu stroju poszukac,ale teraz juz wiem! ;-)
Pati zazdroszcze wieczoru sam na sam z mezem,u mnie szwagry a w sypialni mala spi i....zonk;-):zawstydzona/y: juz czekam z uteskieniem na przeprowadzke i na to kiedy w koncu bedziemy sami...:-p
A ja to nawet nie mam tu malej z kim zostawic(jak bedzie starsza) bysmy mogli tak jak Wy pojechac sie wyluzowac-fajnie sie masz kobito :tak:Udanego wypoczynku.

Blond-przeciez ja sie nie denerwuje :-)
My mamy tego Eosa 450D...kupilismy go jak wyszedl...wiec troche go juz mamy...teraz szukam czegos malego fajnego-cyfrowke...bo u nas przecietnie raz do roku trzeba kupoic bo albo awaria,albo sie utopi... :-D

Zaraz sie szykuje i lece na zakupy...jakies plaskie buty chce-sandalki,jakies japonki i balerinki i stroj kapielowy i jakies bluzzki i moze spodenki krotkie... cala sie kleje bo u nas od rana pogoda jak gdzies w egipcie ;-) na chwile obecna mam na balkonie 28stopni...nie chce wiedziec ile jest w sloncu...na sniadanie bylo dzis zimny arbuz...teraz wciagnelam kawalek bulki zeby nie pasc...dobrze ze mam takie cos jak klima w aucie :-D jeszcze przydalaby sie opcja chlodzenia siedzen... juz zastrzeglam ze w nastepnym aucie musi byc :-)
no i chyba mnie troche glowa zaczyna bolec...po tym wczorajszym winie pewnie...

witam slonecznie

Patrycja widze ze dzis masz dzien na zakupki, dosc troche tego musisz zakupic wiec zycze Ci udanych zakupow:-) Co do auta i klimy to nie wyobrazam sobie jej nie miec. Chlodzenia siedzen nie musze miec ale podgrzewanie jak najbardziej takkkkkk

Wieczorem mam babski wieczorek wiec bedzie milusio :)
Ja zamiast robic pranie i sprzatac to na bb siedze:-D
Pogoda ladna to zeby sprzatnac bede musiala Laure wsylac na swoj osobisty plac zabaw:-D

No obkupilam sie -ale stroju nie kupilam... no coz...nic mi w oko nie wpadlo-ja to wybredna jestem... ;-)
No sorry jeden byl ale 360euro NIE DAM!!!!!!

Moi wlasnie wyjechali do tesciow...ja pakuje walizke...jade na dwa dni a mam chyba rzeczy na 7 :-D No nie moglam sie zdecydowac i nie wiem jaka pogoda bedzie..spakowalam 6 par butow :-D zaraz ogarne chatke do konca i zasiade na balkonie z arbuzem-ale mam na niego chec ;-)
Milego weekendu laski ...buziaki :*

reklama
Dziewczyny ten SCHICK & SEXY PUSH UP BIKINI Gr.38 80 C Leopardenmuster bei eBay.de: Bademoden (endet 12.06.10 14:34:53 MESZ) czy ten SCHICK & SEXY PUSH UP BIKINI SELF Gr.38 80 C in Schwarz bei eBay.de: Bademoden (endet 25.06.10 10:30:11 MESZ) ???
Oczywiscie mam dylemat ;-)
Ania Ty zamawialas miseczke D?? patrzac na Twoje zdjecia to nie wydaje mi sie bys miala wiekszy cyc ode mnie :-D
Pati po jakich Ty sklepach chodzisz,ze stroj za 360 € widzialas??:szok:
Ja w tej mojej pipidowie,chocbym chciala to takiego stroju nie zobacze...;-):-D
Mowiac szczerze to dla mnie te 50 € to duzo :zawstydzona/y: Ostatnio przy malej sie oszczedna zrobilam...:tak::-D
Teraz to ona wazna,ja poszlam na drugi plan.

Ostatnia edycja:
Do góry